Ama soru bu andan sonra başlı yor.Bu sitemle F.E.A.R. , QUAKE4,COD2 vb... oyunları çok rahat bir sekilde oynayabiliyorum buyüzdende sistemi yeterli görüyorum sizce deyiştirmem gerekiyormu...
Cevaplarsanız sevinirim...Saygılarla
hmm o sistemle Fear'i oynayabilmen ilginç
bence oyunlar tamamen kasmaya başladığında değiştirmelisin..
fear ı heralde 320x290 da minimum detayda slayt şov gibi oynuyorsun.
Usta sen galge geçmeye devam et medium ayarlarda bile kasmıyor(5-6 düşman ve açık mekanlar dahildeyil)...Evet banada ilginç geldi ama ekrankartı avrupa malı belki bunun bi etkisi olabilir diye düsünüyorum...
dalga geçtigim yok ama gerçeklerin acı oldugu dogru.
sadece yorum yaptım hepsi bu alınmana gerek yok tu.
Ekran kartı DirectX9 özelliklerini desteklemiyor. Bu nedenle bu tür efektleri göstermediği içinde oyunları yeterli hızda çalıştırıyor. Sen sisteminden memnunsan kullanmaya devam et.
Arkadaşım da FX5200 var ve akıcı olarak F.E.A.R oynayamıyor. Bakalım bende eski bir Ati 9100 var. Senin yazdıklarından sonra bir deneyelim bakalım. Performansı nasıl olacak?
Ram ve işlemci değişimine gerek olmayabilir ama iyi bir ekran kartı alıp oyunu onunla açarsan 9200 le oyunda göremediğin daha ne güzellikler olduğunu göreceksin. 9200 sana bu güzellikleri gösteremediği için takılma yapmıyor.
kendi sorduğun soruya kendin cevap vermişsin. yeterli görüyorum demişsin o zaman niye değiştireceksin ki. hakikaten saçma olmuş
çok rahat bi şekilde oynamıyosun,sallamayalım.cod2 dx7 ayarlında belki ama quake ve fear ı o makineyle çok rahat oynayabilmen imkansız.ha rahattan kastın 800*600-low ve herhangi bi efekt görmeden oynamaksa bilemem tabi..
keşke bi yerlerden en azından bi 6600gt falan bulsan da bide o oyunları öle oynasan.
o zaman ne diyeceksin merak ediyorum
walla açıkcası ram ve hdd dışındakileri değiştirmeyi düşünürsen kimse bişey diyemez. şöle 64bitlik pcı-e li yeni bi makineye geçmen çok daha iyi olur kanısındayım.
lordsezyum sallama milleti kandırma fearı oynayamazsın öyle rahat
lordsezyum sallama milleti kandırma fearı oynayamazsın öyle rahat
rahat oynuyorum demiş.adam 1024 de kasmadan aa4x de oynuyorum dememiş.dx8 ayarlarında oynar neden bu kadar üstelediniz ki? ayrıca sistemde ekran kartını upgrade yapsan daha güzel olur.6600 agp8x kart bulsan iyi olur
Ya siz istedigiz kadar inanmayın ben 10 senelik oyuncuyum oyunun ne kadar kastıgını ,grafiklerin kalitesini cogumuzdan daha iyi bilirim...Fear ı canavar gibi 800x600 de medium qualitede oynuyorum...Yalan borçum mu var beeee...Hem sallayacak olsam bu eski sistemi söylemezdimmm
siz adamdan i mi bilmeceniz oynuom diosa oynuodur sizi kandırsa ne olur saten.eger calıstıreıosa bosuna deistirme baska bir ihtiyacına kullan paranı yoksa ihtiyacın ufaktan biriktir 1-2 yıl sonra alırsın
adam yardım istemiş neden ban?
Cevaplayan çogu kişiye tesekürler...
Şuan memnunsan problem yoq aam illada bi eksiklik arıyosan ekran kartını değiştir..
quote:
Orjinalden alıntı: Raven70
Ekran kartı DirectX9 özelliklerini desteklemiyor. Bu nedenle bu tür efektleri göstermediği içinde oyunları yeterli hızda çalıştırıyor. Sen sisteminden memnunsan kullanmaya devam et.
Arkadaşım da FX5200 var ve akıcı olarak F.E.A.R oynayamıyor. Bakalım bende eski bir Ati 9100 var. Senin yazdıklarından sonra bir deneyelim bakalım. Performansı nasıl olacak?
DirectX meselesine aynen katılıyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme