Şimdi Ara

SELAMÜN ALEYKÜM google play storeden indirme yapamıyorum İndiriliyor yazıyor indirmiyor Yardımmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
46.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamün aleyküm kardeşlerim... Telefonumun markası samsung s4 .Mobil Veri ile Google playdan indirme yapamıyorum.. yükle diyorum indiriliyor diyor öylece kalıyo.. hiçbir uygulama ve oyun indiremiyorum . wifiden indirme yaptığım zaman ise indirme yapabiliyorum... Google play hesabımı sildim geri yükledim fayda etmedi google playı fabrika ayarına taşıdım yine fayda etmedi . Yardımmmmmm .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhammedby06 -- 16 Mayıs 2014; 21:05:08 >

• kardeş sorunu araştırdım bişey bulamadım. mobil veri kullanımına kota koymuş olabilir misin başka bi yerden(google play dışı) download yapabiliyo musun peki?
  • Power+Ses Açma+Menü Kombinasyonu tuşlarına aynı anda basıp, ekranın sol alt kısmında Recovery Mode yazısı çıkana kadar bekliyoruz.

Açılan menüde karşınıza Recovery Mode menü içeriği gelecektir. O kısımdan wape cache partition seçip onaylıyoruz, sonra google play store'a girip istediğinizi indiriyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LadyGaladriel -- 17 Mayıs 2014; 2:45:09 >
  • ayarlar>uygulamalar> google play hizmetleri >veri sil yapın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunun google servislerinde yaşanan kesintide kaynaklı olabilir.

alıntı:http://www.teknokulis.com/Haberler/Internet/2014/05/17/google-play-gmail-maps-ve-diger-google-servislerinde-kesinti
  • Aynı sorun bendede var kolay kolay indirme yapamıyor. Bazen uygulamanın yarısını indiriyor takılıp kalıyor bir ara düzelip devam ediyor.

• kargalarrr kullanıcısına yanıt
    Yok kardesim kota koymus olamam. 4 gb zaten net paketim . samsung aps den indirme yapabiliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kac kere sildim ama olmadi

• LadyGaladriel kullanıcısına yanıt
    Kardes bu işlem format mı oluyor ?? Telefon verileri siliniyor mu bu islemi yaptiktan sonra ? Cunkü telefonda önemli dosyalarim var :/ :/ ??

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammedby06

Kac kere sildim ama olmadi

sorun halen devam ediyor mu?

sen en temizi odin ile stok rom kur ya da fabrika ayarina sıfırla telefonu...

• muhammedby06 M kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam sistemi yeniliyor, kesinlikle dosya silinmez için rahat olsun.
    Tm kardesim madem verileri silmiyor o zaman deneyelim bakalim :)

• Evet hala devam ediyor

• quote:

Evet hala devam ediyor

bir üst mesajıma bakar mısınız.(bir şey yazdım)

• odin ile stok rom kur demişsin o ne oluyor ?? Telefon hafizasinda onemli verilerim var bu yuzden fabrika ayarlarina donmeden bir çözüm arıyorum kardes .. çözüm yok mu :(

Kardes yaptim sorun halen devam ediyor :(

• quote:

odin ile stok rom kur demişsin o ne oluyor ?? Telefon hafizasinda onemli verilerim var bu yuzden fabrika ayarlarina donmeden bir çözüm arıyorum kardes .. çözüm yok mu :(

forumda "s4, note2 ,note3 rom teknik konu" diye bir başlık vardı (aşağı yukarı böyleydi başlık)
    oradaki arkadaşlar yardımcı olurlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaya -- 18 Mayıs 2014; 1:21:12 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • tamam konuyu buldum ilk sonuç.

www.google.com.tr
    bjk__murat note2 rom konu dh - Google'da Ara
    http://www.google.com.tr/search?q=bjk__murat%20note%32%20rom%20konu%20dh&btnG=

• Kardeşim sorun cozuldu ama sorunu farklı yoldan çözdüm yardımlarınız için cok teşekkür ediyorum . Çözüm yolunu soyleyim belki isinize yarar ve ya baskalari icin lazim olur.. Sorunu ya ayarlar> uygulama yöneticisi> google play hizmetleri> alan yonet > tum verileri temizle diyerek cozdum ya da ayarlar > uygulama yöneticisi > secenekler > uygulama tercihlerini sıfırla diyerek çözdüm .. bu ikisinden birisi.. google play storeye girmeden bu ikisini yapmistim hangisi sayesinde oldu bilemiyorum :)

• Tekara T kullanıcısına yanıt
    Son mesajimi oku

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.