Şimdi Ara

Selcuk 11 Baslamamali!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerekirse TT falan yapalim abi ahi gitmis vahi kalmis futbolculari hicbir taraftar sahada gormek istemez. Vefa falan hikaye cukkaladigi paralar yetmez mi
    Emre 39 yasinda macin yildizi olurken bizim Selcuk 34 unde paspas oluyor. Galatasaray kaptanligina yakisir biri olsa cok calisip fizigini temposunu duzeltirdi cok onceleri ama o senelik 2.7 milyon euro alip yan gelip yatti. Ne aldigi paraya ne de bulundugu konuma saygi gosteremedi. Ben bu kadar antipatik bir kaptana rastlamadim tarihimizde

• nzonzi hazırdır heralde 1 haftadır antrenmanda. nzonzi seri belhanda başlar hoca takmayın kafanıza fazla.
  • martax32 kullanıcısına yanıt
    Belhanda son antrenmanlara cikmadi sakat, Selcuk yerine oynayabilir o yuzden tatava yapiyoruz
  • roket5361 kullanıcısına yanıt
    Baktım şimdi. Bel ağrısı varmış hesapta. Tam hikayeden sakatlık. Ölçülebilecek bi sakatlık değil çünkü. Oynamak istemeyen futbolcuların 1. sığınağı. hocadan ben 4-6-0 gibi değişik bi taktik bekliyorum ben bu hafta.
  • fatih akıllı adam. Selçuk’u taraftarlara yem diye atıyor. Bütün protestolar onda toplanacak, hem kendi hem yönetim rahat edecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi iyisiniz almamış sizinkini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Tesekkurler Selcuk Inan
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.