Şimdi Ara

Selçuk hukuk (iö) mi karatay hukuk mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hangisi daha iyidir imkanları vs. Bana bi tavsiye verin.

http://www.strawpoll.me/2038528

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yorum yapabilirsiniz :)

• Hocam konyada yaşayan biri olarak söylemeliyim ki karatay yeni falan ama ortamı çok güzeldir yani hem selçuktan daha yakındır merkeze tavsiye ederim yani. İkinci öğretim okuyacağına karatayda oku daha güzel olur.
  • MatreV kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yorumun için. Bir de ikinci öğretimin ya da karatay olursa özelde okumanın eksileri olur mu?

• Ikinci öğretim okuyacagina karatay oku derim.
    Konyaliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Cheerioo

Teşekkür ederim yorumun için. Bir de ikinci öğretimin ya da karatay olursa özelde okumanın eksileri olur mu?

Hocam eklsilerini artılarını tam bilemeyiceğim zaten ikiside öyle çok çok iyi üniversitelerden değil ama karatay, ikinci öğretime göre daha iyi olur
  • hukuk u popülaritesi için istiyorsan iki üniversitede de okuma.. önü açık bir bölüm oku.. ancak hukuk senin için bir sevdaysa selçuk üni yi tercih et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de konyada yaşıyorum ben senin yerinde olsam konyada hukuk yazıcaksam selçuk iö yazardım. karatayda okuyan arkadaşlarım var ortamını da beğenmiyorlar.Selçuk tam bir kampüs karatay onun bir binası kadar,eğitimininde daha iyi olduğunu düşünüyorum köklü bir hukuk fakültesi karatay ise ilk 50'de bile olmayan bir okul. yeni açıldı evet ama bence hiç bir zamanda ilk 50'de olamaz bence. şehire yakın deniyor ama okulun olduğu mahallede güzel değil ki
  • Selçuk. Hem devlet olması bir artı hem de bosnada olması daha iyi bence. İkinci öğretim olmasının pek bir önemi yok.

• Teşekkürler. Başka yorumu olan ?

• bence karşılaştırmaya bile gerek yok tabikide selçuk hukuk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.