Şimdi Ara

SELÇUK İNAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kaptanımızın yedek düşmesini anlamsız buluyorum. Çok haksızlık ediliyor çok.

Neyse şaka yapıyorum.

SELÇUK İNAN

Adam resmen takımı sabote ediyor. Bu pozisyonda Eren'in önüne topu yuvarlamamasında art niyet var.

Bu arada benim bu adamı daha önce savunduğumu söyleyecek iftira sever arkadaşlar varsa siz yazmadan söyleyeyim. Yapmayın. Hiç bir zaman Selçuk'u savunmadım.

Takımda en nefret ettiğim oyuncu Umut Bulut'tu, hakkında tek bir olumlu mesajım yok, adamlar beni karalamak için Umut Bulut'u sevdiğimi bile iddia ettiler.

Ben futbolcunun ismine cismine bakmadan eleştiren realist bir futbol severim. Başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 26 Ağustos 2017; 0:52:20 >

• Erenin ofsaytta olduğu uzaydan görülüyor. Bu pozisyonun gol olmamasındaki tek sebep sağdan giden iki yerli oyuncunun kalitesizliğindendir , ikisinden biri çapraz koşu yapsa bomboş kalırdı en az biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Bacağı çekti orada videonun sonunda ki hareketine bakın anlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yves Didier Drogba

Erenin ofsaytta olduğu uzaydan görülüyor. Bu pozisyonun gol olmamasındaki tek sebep sağdan giden iki yerli oyuncunun kalitesizliğindendir , ikisinden biri çapraz koşu yapsa bomboş kalırdı en az biri

O pozisyonun öncesinde ofsayt yok o resim öyle çıkmış.

SELÇUK İNAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yılmaz -- 26 Ağustos 2017; 0:52:5 >
  • quote:

quote:

Bence tepki görmesin diye numara yapıyor. Böyle bacak çekmesi olmaz.
  • Şu dokunuştan sonraki dokunuşa kadar geçen sürede Eren muhtemelen ofsayttadır ya da öyle düşünmüştür. Selçuk'u savunmak için söylemiyorum ama bu pozisyonu yiyen Selçuk değil Yasin'dir. Selçuk pozisyonu öldürmedi gayet pasını çıkardı ama Yasin 3-0'ın verdiği rahatlıkla bu ve bundan önceki pozisyonu da yedi. İki pozisyondan biri kesinlikle gol olmalıydı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Bence tepki görmesin diye numara yapıyor. Böyle bacak çekmesi olmaz.

Bukadar acımasız olmayın bi anda durdu normal bir bırakma değildi zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Zesty Phoenix

Şu dokunuştan sonraki dokunuşa kadar geçen sürede Eren muhtemelen ofsayttadır ya da öyle düşünmüştür. Selçuk'u savunmak için söylemiyorum ama bu pozisyonu yiyen Selçuk değil Yasin'dir. Selçuk pozisyonu öldürmedi gayet pasını çıkardı ama Yasin 3-0'ın verdiği rahatlıkla bu ve bundan önceki pozisyonu da yedi. İki pozisyondan biri kesinlikle gol olmalıydı.

Yasin'in bu bencillikle bu takımda işi yok.

Bunun gibi adamların en büyük zaafı pas vermeyi bilmemesi.

Oysa o bugün orada asistni yapsaydı biz onu bağrımıza basardık.
  • Konu sahibi Yılmaz

Bombayı bırakıyorum

Sabri>Mariano

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.