Şimdi Ara

Selçuk İnan'ın ilk sezonu (BALONUN ŞİŞİRİLDİĞİ KARANLIK DÖNEM)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Belki de şampiyonlar ligi yolunu açan o takımın bir oyuncusunun aslında galatasaray'ın 6-7 senesinden zevkinden başarısından çalan olabileceğine inanır mıydınız?

bu futbolcuyu överken döneminde alınan kupaları saymak... sanki hepsini tek başına almış gibi...

şampiyonlar liginde berbat ötesi futbolumuza rağmen SELÇUK İNAN İÇİN ONU YÜCELTMEK BAHANELERİNİ BULMAK İÇİN... DROGBA SNEİJDER MELO SAYESİNDE TURLAR ATLADIĞIMIZ VE SELÇUK'UN BERBATLIĞININ ÖTELENDİĞİ SENELER...

HALBUKİ HER ŞEYİN PATLADIĞI ZAMANLAR VAR..

KANKİSİ BİRİCİĞİ BURAKLA YENİÇERİLİKLERİ SAYESİNDE TAKIMI BALTALAMALARI...

HER NEYSE...

Ben o dönem tüm maçları full 90 dk izleyen biraz daha bu tür şeylere gerçekçi bakan biri olarak o dönemde dahi selçuk inan yüzünden saç baş yolduğumu hatırlıyorum.

herkesle tartışırdım, onlarca kişinin arasında kalırdım, tepkisine dalgasına maruz kalırdım..

BU ADAM O SEZON SADECE İYİ PERFORMANS GÖSTERDİ. ANCAK GS OYUNCUSU OLMADIĞINI O DÖNEM BAĞIRA BAĞIRA SÖYLÜYORDU.

iyi performans demek iyi futbolculuk demek değil. teknik olmak iyi frikik kullanmak iyi futbolculuk demek değil. zaten öyle bir durum olsa selçuk gs de kalmaz büyük takımlara giderdi.

SELÇUK O DÖNEM TIPKI EMRE ÇOLAK GİBİ ENGİN BAYTAR GİBİ BİR KİMYA UYUMU SAYESİNDE ALDI YÜRÜDÜ. HALBUKİ 3 Ü DE BERBAT FUTBOLCU GS SEVİYESİNDE. ANCAK UYUM OLDU. TAKIM KALİTESİZDİ ASLINDA AMA MÜCADELE VE UYUM SAYESİNDE GÖTÜRDÜK LİGİ. ZEVK DE VERDİ İZLEYENLERİNE.

bugün ben de herkes gibi o sezon selçuk inan'ın iyi oynadığına katılıyorum. iyi performans gösterdiğine inanıyorum ama iyi futbolcu olmadığı bariz belli iken kandık bir rüzgara bu günlere geldik.

o dönemde güçsüz, topla çok gereksiz düşünen, gereksiz uzun toplar atan birisiydi. diyorum ya keşke elimizde imkan olsa da o maçları izleyebilsek...

bazılarınız ters anlayacağını bildiğmiden son kez tekrar ediyorum,
    SELÇUK İLK SEZON İYİ PERFORMANS GÖSTERDİ ANCAK İYİ PERFORMANS İYİ FUTBOLCU DEMEK DEĞİL. BUGÜN ANADOLU TAKIMLARINDAN BİRÇOK FUTBOLCU 3 BÜYÜKLERE GELMİŞ KİMİ BAŞTAN KİMİ DE SONRADAN BOZMUŞTUR... BU DA BÖYLE BİR ÖRNEK...

O SEZON SADECE TÜRKİYE LİGİNDE MÜCADELE ETMİŞİZ, RAKİPLERİMİZİN BELLİ SIKINTILARI DA VARDI. BİZ DE İYİ UYUM YAKALADIK... SONRA 3 KULVARDA MÜCADELE ETTİĞİMİZ DÖNEMDE ZATEN SELÇUK EMRE ÇOLAK AMRABAT GİBİ ADAMLARIN 5 PARA ETMEDİĞİNİ GÖRDÜK. SELÇUK ZATEN O DÖNEM İYİ DEĞİLDİ ÖZÜNDE BİR DE ZATEN SADECE ANADOLU TAKIMLARINA KARŞI OYNUYORDU.

SELÇUK'UN ZATEN 1 TANE DERBİDE 1 TANE AVRUPA MAÇINDA İYİ OYNADIĞI DAHİ YOK... bunu dediğimde fener maçı diyorlar yahu adam frikikten gol attı iyi oynadı diyorlar.

Selçuk asla eski günlerine geri dönemez çünkü bu adam zaten özünde gs futbolcusu değil. abi zaten öyle bir şey olsa 1 sene tekler yine aynı oynardı.

top sürmesine engel biri mi var? boşlukta topla depar atmasına engel mi var? karşısında geniş alan ve 1 rakip varken günümüzde en kalitesiz defans veya orta saha oyuncularının bile geniş alan kulanıp orta sahaya kadar gelip hatta geçtiğini görünce, selçuk'un rakibini alan kullanıp geçmek yerine korkakça defansa top vermesi emrini veren mi var?
    ayakta durma düş diyen mi var? top ayağına geldiğinde tek top yapma, çok düşün gevele diyen mi var???

ne eski günü? ne partneri? ne diğer takım arkadaşı? bunların hangisi saydıklarıma neden oluşturuyor?
    bir futbolcu özünde iyise iyidir kötüyse kötü... misal sneijder iyi futbolcu ama kötü performans gösteriyor. selçuk kötü ve kötü oynuyor.

• Keşke adamı iyi oynadı diye dövseydik.
  • Hoşgeldin patos abi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • patos64 kullanıcısına yanıt
    bi bitmedin be Selçuk inan 5 sezondur 40 maç üzerinde istikrarlı oynuyor bir takımda en önemli mevkilerden birinde oynamış 8 numara pozisyonunda f.terim mancini prandelli hamza m.denizli riekerink hepsi gerizekalı bir şey bilmiyor da oynatıyor sanki son 5 sezonda bakalım GS takımında 8 numara pozisyonunda oynamış bu adam 10 kupa almış her sezon 40+ maç oynamış istikrarlı 1 tane iyi maç oynadığı yokmuş bunu söyleyen adam futbolu bilmiyor net ulan Euro 2016ya nasıl gittik adam harika frikik goluyle gitti be ve ayrıca daha penaltı kaçırdığını görmedim çok iyi duran top kullanıyor anlat bakalım BİR KERE CANLI İZLEDİN Mİ SELÇUK İNANI 5 senedir de böyle boş boş konu açıyorsun durmadan futbol bilgisi olmayan adam burada popüler olmaya çalışıyor YAZIK...
  • Şelçuk ya bundan borç aldı vermedi ya da sevdiği kızı aldı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buyur oku gerçekleri
  • anladık kardeşim selçuk kötüde yeter artık selçuk selçuk.
  • Haklısın patos ilk yazdığın zamanlarda da seni destekleyen 3-5 kişiden birisiydim, senden farklı yorumlarda bekliyorum yani sadece selçuk değil genel değerlendirmeler de yap.
  • ysakay kullanıcısına yanıt
    Hocam imzadakı armayı güncelleyin bence. O ne fener gibi 3 yıldızlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johan Elmander -- 16 Eylül 2016; 21:48:25 >

• Forum ayvayı yedi desenize.
    Adam askerden dönmüş
    Artık durmaz hep sallar.

Patoşist olanlar da
    Vay haklıydın
    Vay doğru söylüyordun
    gibi peşine takılır gider.

Dur bir dakika jargon buldum.
    Bundan sonra Patosa takılanlara Patoşist diyebiliriz.

Dilerim Selçuk İnan hepinizi utandırır.
    Selçuk İnan adamdır.

• Nasıl bir boş zamansa, adam bunu resmen oturmuş, düşünmüş ve yazmış.
  • patos hızını alamamış 2011-2012 kadrosuna kalitesiz demiş o dönemin yabancı oyuncuları muslera-ujfalusi-eboue-melo-riera-baros-elmander yorum yok
  • Sen gerçek bi efsanesin patos reis.

• Engin nasil kotu oyuncu yaa?

O sene sampiyonlugun en buyuk aktoru terim sonra engindir.

• Özet Selçuk beş para etmez. Adam haklı

• quote:

Orijinalden alıntı: ipodnano1

Engin nasil kotu oyuncu yaa?

O sene sampiyonlugun en buyuk aktoru terim sonra engindir.

Engin bence de kötü oyuncu, fakat 2011-2012'deki sistemden dolayı parlayan ismlerden. O sistemde gayet iyi oynuyordu. Bence Selçuk'un iyi oynamasının sebebi de o. Onun yerine Elmander press yapıyordu, Engin top sürüyordu.
  • Return of the King

• 1- hocam ben sadece selçuk'tan bahsetmiyorum aslında, profesyonellik adına bir ton konu açmıştım ama tabi selçuk akılda kalıyor :)

2-engin, emre selçuk vs hepsi kötü futbolcu ancak uyum mücadele, elmander'in aşırı katkısı derken bir takım kimyası tuttu... bu zaman zaman dünyada en vasat kulüplerde bile olabilen bir şey... bizde de oldu ve biz o sezon ligi de kazandık.

3-o dönemdeki kadromuz kalitesizdi, daha doğrusu 3 kulvarda mücadele edecek kadar kalitesi yoktu, şamp ligi yapamazdı çünkü yaratıcı bitirici adamları yoktu. zaten sneijder ve drogba gelince melo ile birlikte o berbat futbola rağmen kendi çabalarıyla bize sevinçler yaşattılar. yani ilk sezonki kadroyu sayıp bitmiş baros, bitmiş elmander zatenbitik selçuku sayıp kadro iyi demek olmuyor.

4-HALA GÖRÜYORUM Kİ, İYİ PERFORMANSLA İYİ FUTBOLCULUK FARKINI AYIRAMIYORSUNUZ. Yukarıda arkadaş diyor ya, engin nasıl kötü futbolcu, şampiyonluğun en önemli isimlerinden diye... bak işte... zaten mesele bu ya :) adam sadece kendi mevcut seviyesiyle takım seviyesi uyuşunca iyi oynadı ama bu iyi futbolcu demek değil. ve tuttuğunuz bahsettiğimiz takım galatasaray... yani buraya iyi futbolcu gerekiyor en başta.

5-BENİ FUTBOL İZLEMEYE BAŞLATACAK TEK ŞEY ŞUAN SELÇUK'UN ARTIK TAMAMEN YEDEĞE ÇEKİLMESİ. İLK İŞİM GİDİP LİG TV ALMAK OLACAK.
    İSTERSE TAKIM 10. BİTİRSİN. AMA SIFIRDAN GELEN BİR HOCANIN TAKIMIN ÇÖPLERİNİ YOLLAMASI, ONLARA DERS VERMESİ, SAHAYA SADECE İŞİNİ YAPMAK İÇİN ÇIKAN FUTBOLCULARDAN KURULU OLMAMIZ, ARKA PLANDA MENAJER OYUNLARI YENİÇERİ OYUNLARI DÖNDÜRMEYEN ADAMLARIN DEFOLUP GİTMESİ... BAŞKANIN EKONOMİ AÇISINDAN HAMLELERİ. BİR ÇIKIŞ YILI OLABİLİR BİZİM İÇİN.

İZLERKEN EN AZINDAN İÇİM RAHAT OLACAK, O OYUNCULARIN MÜCADELESİNİ İZLERKEN MUTLU OLACAĞIM.

• dostum hakkını helal et,zamanında bayağı laf etmiştim sana,haklı çıktın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.