Şimdi Ara

Selçuk Kalmalı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90dk tempolu,baskılı futbol imkansız. Rakibi uyutmayı da bilen oyunculara ihtiyacımız var. Öndeyken oyunu soğutacak, belini dayayıp faul alacak. Bunu takımda en iyi yapabilen oyuncu Selçuk. Takımdaşlarının da yardımıyla özgüveni yerine gelirse kritik bölgede top kayıpları yapmaz merak etmeyin. Normalde yapan bi oyuncu da değildi özgüven probleminden kaynaklı bi şey. Bi de her zaman bugünki gibi 2 farkla oyunun sonuna da giremeyeceğiz yarın bir gün Beşiktaş fener trabzon deplasmanlarında bu takım bir farklı önde olsa bile üst üste goller yiyip mağlup olabilecek kadar kırılgın yapıda maalesef. Selçuk hem oyun stiliyle, hem tecrübesiyle ve rakipleri tanımasıyla inanın bu anlarda takımı rahatlatacak biri. Takımda mutlak suretle bulundurulmalı

• Gidecegini düşünen yok zaten.bu parayi bu futboluyla kimse vermez o da bu luxten vazgecmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen de haklısın frensiz araç mı olur

• La kim alacak zaten onu, mecbur takimda kalacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • selçuk pas yüzdesi yüksek bir oyuncu zaten

ben bu taraftarı anlamıyorum zaten

sinan gitsin, yasin gitsin, selçuk gitsin

e yedekten kim gircek oyuna

bu adamlara 34 maç dayanılmaz ama ligde 5-10 maç idare ederler
  • Oyunu soğutsun, sırtını rakibe dayayıp faul yaptırsın diye bir adama yılda 4 milyon euro para mı verilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Oyunu soğutsun, sırtını rakibe dayayıp faul yaptırsın diye bir adama yılda 4 milyon euro para mı verilir?

Aynısını yazacaktım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan96

Sen de haklısın frensiz araç mı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Oyunu soğutsun, sırtını rakibe dayayıp faul yaptırsın diye bir adama yılda 4 milyon euro para mı verilir?

Parayı veren Aysal. Bu yönetim yeni kontrat imzalamadı Selçuk'la kontratı bitse Sabri gibi şutlarlardı. Şu anda da karşılıklı fesh ettin diyelim yılda 3 milyon garanti ücretten kurtuldun(4 değil olumsuz konuşcam diye rakamları yanlış söylemeyin). Yerine bonservisi+ yıllık ücret toplamı 3-4 milyon eden ve Selçuk'tan daha fazla katkı verecek oyuncu bulman mümkün değil(katkılarını yukarda bahsettim hafife alma). Genç falan hikaye artık herkesin kumaşı 17-18 yaşlarında belli oluyo. Selçuk yerine genç oynatsan daha fazla küfür yersin
  • 3.5 milyon öyroluk uyutucu mu? eksik kalsın
  • Birakin 3 milyon 4 milyon euro yu selcugun mac basi aldigi 25. Bin eur bile fazla o adama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnsanoğlu ciddi anlamda nankör. Bu adamın başarılarına haksızlık ediyorsunuz. Tamam şu an formsuz ancak vakti zamanında attığı frikikler ile Arena'yı sallıyordu bu adam. Biraz vefasızlık etmiyor musunuz sizcede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

İnsanoğlu ciddi anlamda nankör. Bu adamın başarılarına haksızlık ediyorsunuz. Tamam şu an formsuz ancak vakti zamanında attığı frikikler ile Arena'yı sallıyordu bu adam. Biraz vefasızlık etmiyor musunuz sizcede?

hagi de gelsin oynasın o zaman başkan adam, ölü resmen dün oyuna girdi yana sağa sola stopere pas atmaktan başka bişi yapmadı.
  • yıllık 1,5 milyon euro alsa çok iyi yedek.
    gözlemin çok iyi. selçuk top kaybı yapmayan faul alan oyunu soğutacak bir adam.
    ilk 11 oynarken dezavantaj olan bu özelliklerini önde oynarken avantaja çevirebiliriz.
    ama o yıllık ücreti aldığı sürece taraftara batacak hep.
  • Ya diyorum işte yedekte Selçuk gibi bir adama ihtiyacımız var ama takımın en maliyetli oyuncusu. 65'ten sonra yapılacak Selçuk, Koray, Tolga, Eren gibi hamleler maç kazandırır bize.
  • Bence de kalmali da takimla beraber Istanbula donmustur. Artik bir dahaki sefere birakip geliriz.
  • Oyuna girdikten sonra 5 geri, 1 yan pas yaptı.
  • Selçuk bu takıma sadece 65. dakikadan sonra girer, sezon başına rağmen müthiş bir tempoyla oynuyorlar ve bir noktada bu tempo düşüyor.

Şuan bu temponun düştüğü dakikalar 65 70 civarı, bunun sebebi skoru bulmamızda olabilir fakat bu dakikalarda Selçuk girerse pas opsiyonu artar. Fakat nedense hiç girsin istemiyorum :) 90 dakika aynı tempo olsa keşke :)

Birde bu takıma en az 2 oyuncu daha eklenecek, biri gelen Feghouli diğeri Asamoah... :) Allah nazarlardan saklasın, oynadığımız futbol filan ayrı illa eksikleri var fakat arzu iştah muhteşem...
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Hocam yorumlarınıza ve kullandığınız saygılı dile bayılıyorum. Objektif bakabilen sayılı üyelerdensiniz

Yazadurun :)

• Kramers Lawyer kullanıcısına yanıt
    Tabii ki oynasın demiyorum bende zaten ama sürekli eleştiri, sürekli eleştiri. Adama saygı gösterilmiyor artık. Sanki geldiği zamandan beri baş belası bir futbolcu imiş gibi bir hava yaratıldı. Ben ondan bahsediyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.