Şimdi Ara

SELÇUK MU? AKDENİZ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    TERCİHLER YAKLAŞTI VE BENDE BU İKİ ÜNİVERSİTE ARASINDA KARARSIZ KALDIM. SİZCE KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİNDE REKLAMCILIK MI OKUMALIYIM YOKSA ANTALYA AKDENİZ ÜNİVERSİTESİNDE GAZETECİLİK Mİ OKUMALIYIM YADA İSTANBUL'DA ÖZELDE Mİ OKUMALIYIM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbrn -- 5 Temmuz 2014; 12:06:53 >

• Cok bilgim oldugunda degil ama bence imkanin varsa istanbulda okumalisin. Medya sektorunun kalbi istanbul cunku. Staj imkanin fazla olur. Orda kalip calismak istersen is imkanin cok olur. Istanbul cok sey katar hem sana. Ben senin yerinde olsam boyle yapardim
  • Kesinlikle Akdeniz Üniversitesi derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertandikici

Kesinlikle Akdeniz Üniversitesi derim

quote:

Orijinalden alıntı: Sertandikici

Kesinlikle Akdeniz Üniversitesi derim

Hocam neden acaba?
  • enesbrn kullanıcısına yanıt
    Okuyan arkadaşım çok fazla Konyada yani notlarını öğrenmek için siteye girdiklerinde sana çeşitli sorular soruyolar bu üniversitede yani kesinlikle bi fişleme olayı söz konusu. Ayrıca hükümet yanlısı çok fazla hoca var diye duydum yani siyasi görüş karışılamaz tabiki de ama bu derslere yansımamalı bence. Daha geçen haftalarda doçentin biri boğazı kesilerek öldürüldü ki katil zanlısıda o okuldaki bi profesör çıktı benim sebeplerim bunlar tabi sen bilirsin yinede dostum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Isparta mi Mersin mi
    2 yıl önce açıldı
    Sakarya mı? Mersin mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.