Şimdi Ara

SELÇUK TIP VS MERAM TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar 5600 sıralama yaptım ailem konyada kalmamı istediği için meram ve selçuk tıp yazdım sizce hangisi daha iyi???

başa selçuk yazdım hata mı yaptım..

• meram tıpın yeri çok daha güzel ama ortam vs istiyorsan (tıpta ne kadar gecelere akarsın bilemem) selçuk daha iyi
  • Konyalı değilseniz o aralıkta ikisini de yazmayın derim. ama ikisi arasında selçuk gibi duruyor en azından akreditasyonu var. Ama sanırım Tepdad yenilemedi selçuk tıpın akreditasyonunu bu sene o da bitiyor. İkisinin de akreditasyonu yok diyebiliriz.

• Ben o aralıkta olsam ve tıp yazacak olsam mersin ya da omü yazardım.

• Hhhhbh H kullanıcısına yanıt

Ne demek rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun başarılar SELÇUK TIP VS MERAM TIP 

• İlk 3 sınıfta Meram Selçuk'tan çok daha kolay. Kliniği bilmiyorum ama klinikte muhtemelen Meram daha zordur. Buna göre tercih edebilirsin ikisinden birini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pandemi öncesi durum (okulların onur belgesi listesinde bunlara bakarak teyit edebilirsiniz)

Eğer ilk 3 yılda ortalama kasmak istiyorsanız Selçuk Tıp Fakültesine gidebilirsiniz bir sınıfta 10-15 kişinin ortalaması 4

Meram Tıp Fakültesinde 4 ortalama yapan 1 kişi

Pandemi Döneminde de Selçuk tıp fakültesi öğrencilerine kolaylık sunarak online sınavlar gerçekleştirmişti ama meram tıp bunun aksine öğrencilerini (son 2 sınav hariç) tüm sınavlarında yüz yüze çağırmıştı.

İntörnlük olarak Meram Tıp Fakültesi yönetmenlik yayınlamıştı 1-2 sene önce. Hemşireler kendi görevlerini intörnler kendi görevlerini yapacak diye belki intörnlükler kolaylaşmıştır. Bu da tus zamanında tusa çalışma zamanınızı artıracaktır.

Meram Tıbbın 1-2-3 dönem ortalamaları

Dönem 1

SELÇUK TIP VS MERAM TIP

Dönem 2

SELÇUK TIP VS MERAM TIP

Dönem 3

SELÇUK TIP VS MERAM TIP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrEarth -- 20 Temmuz 2021; 20:12:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tıp Fakültesinde 4 ortalama yapmak imkansız (pandemide kopya çekerek 4 ortalama yaptılar çoğu kişi) yatay geçişte de cezalarını çektiler. X okuluna başvuran kişilerin tamamı 4 ortalamaydı :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.