SELÇUK TIP VS MERAM TIP
-
-
meram tıpın yeri çok daha güzel ama ortam vs istiyorsan (tıpta ne kadar gecelere akarsın bilemem) selçuk daha iyi -
Konyalı değilseniz o aralıkta ikisini de yazmayın derim. ama ikisi arasında selçuk gibi duruyor en azından akreditasyonu var. Ama sanırım Tepdad yenilemedi selçuk tıpın akreditasyonunu bu sene o da bitiyor. İkisinin de akreditasyonu yok diyebiliriz.
-
Ben o aralıkta olsam ve tıp yazacak olsam mersin ya da omü yazardım.
-
Ne demek rica ederim hakkınızda hayırlısı olsun başarılar
-
İlk 3 sınıfta Meram Selçuk'tan çok daha kolay. Kliniği bilmiyorum ama klinikte muhtemelen Meram daha zordur. Buna göre tercih edebilirsin ikisinden birini.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pandemi öncesi durum (okulların onur belgesi listesinde bunlara bakarak teyit edebilirsiniz)
Eğer ilk 3 yılda ortalama kasmak istiyorsanız Selçuk Tıp Fakültesine gidebilirsiniz bir sınıfta 10-15 kişinin ortalaması 4
Meram Tıp Fakültesinde 4 ortalama yapan 1 kişi
Pandemi Döneminde de Selçuk tıp fakültesi öğrencilerine kolaylık sunarak online sınavlar gerçekleştirmişti ama meram tıp bunun aksine öğrencilerini (son 2 sınav hariç) tüm sınavlarında yüz yüze çağırmıştı.
İntörnlük olarak Meram Tıp Fakültesi yönetmenlik yayınlamıştı 1-2 sene önce. Hemşireler kendi görevlerini intörnler kendi görevlerini yapacak diye belki intörnlükler kolaylaşmıştır. Bu da tus zamanında tusa çalışma zamanınızı artıracaktır.
Meram Tıbbın 1-2-3 dönem ortalamaları
Dönem 1
Dönem 2
Dönem 3
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrEarth -- 20 Temmuz 2021; 20:12:19 >
-
Tıp Fakültesinde 4 ortalama yapmak imkansız (pandemide kopya çekerek 4 ortalama yaptılar çoğu kişi) yatay geçişte de cezalarını çektiler. X okuluna başvuran kişilerin tamamı 4 ortalamaydı :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X