Arakadaşlar çok kararsız kaldım ciddi anlamda yardımlarınıza ihtiyacım var selçuk üniv. bilgisayar mühendisliği ikinci öğretim mi yoksa karabük üniversitesi bilgisayar mühendisliği birinci öğretimmi hangisini üste koyarsam muhtemelen o çıakr çünkü ikisininde şansı eşit siz olsaydınız hangisini üste koyardınız? Neden ? Cevaplarınız çok önemli benim için.
MELEKETİN NERESİ? 2.ÖĞRETİM HARCI 1500 CİVARI 1.ÖĞRETİMDE YOK MEMLEKETE HANGİSİ YAKINSA ONU YAZ DERİM ANCAK SELCUK BENCE BİR ADIM ÖNDE KÖKLÜ BİR ÜNİVERSİTE..
byerdem68B
kullanıcısına yanıt
Ben istanbulda yaşıyorum bencede selçuk bir adım önde ama ikinci öğretim öğrencilerine ikinci sınıf vatandaş muamelesi yapılıyor diye duyuyorum bu önyargıdan dolayı karar veremedim.
BEN UNIVERSİTE OKURKEN HEP 2. ÖĞRETİMLERE HAYRAN KALIRDIM AMA TABİ SİZİN BİLECEĞİNİZ KONYA SONUCTA BÜYÜK ŞEHİR ÖĞRENCİYE AZ ÇOK HİTAP EDER AMA KARABÜK NASIL OLUR BİLMEM İSANBULDAN SONRA...
byerdem68B
kullanıcısına yanıt
ne açıdan hayran kalırdınız ikinci öğretim öğrencilerinin aldığı eğitim kalitesi birinci öğretimlerle aynımı yoksa hocalar biraz daha yorgun oldukları için geçiştiriyolar mı bu konuları çok merak ediyorum.