Şimdi Ara

SELÇUKU OYUNA ALAN YENİLMEYE MAHKUMDUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senin gibi topçu olmaz olsun, umarım tez zamanda gidersin. Yine son dakkada yaptığı saçmalıktan sonra golü yiyorduk. Git artık kötü söyletme

• Atar şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam oyunu gasp etti ama 3 milyon euroyu cebe atıcak
  • Eyy patos64 nerelerdesin özledik seni

• quote:

Orijinalden alıntı: Jakoß

Atar şimdi

attı geldi mi
  • yol yakınken tudor köylüsü kovulup selçuk un kontratı feshedilmeli
  • Oyuna girdiği an anadolu takımına döndük. Bir oyuncu bukadar fark yaratır ancak , daha önce inanmazdım ama oyleymiş adam kanser gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya kaptanlik bazibantini muslerdan almasi yokmu terbiyesiz tek derdi bumu olmuş

• elinede 2 kez koz geçti maç sonu ikisinide harcadı.
    tudor daha da oynatırsa kendi bilir.
    bugün selçuksuz da geçen seneki gs gibiydik.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Badou iyi hoş koşuyor, pres yapıyor fakat ayakta top tutup tempoyu ayarlamayı bilmiyor. Bunun için Tudor belki Selçuk'u aldı ama Selçuk artık bu saydıklarımı bile yapamıyor.
  • Selcuk bu takima zarar veriyor, bunu gormemek icin herhalde aptal olmak lazim

• peki bu taraftarın selcuk protestosu ıslıklanması artık olacak mı ????*
  • Ndiaye bir yerden sonra kayboluyor maç içinde. Selçuk'u da biraz kontrollü oynayalım diye aldı ama Selçuk artık idmanda bile oynayamaz, iyice batmış. Selçuk'un yerine Koray denenmeli, daha çok iş yapar tahminen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

Badou iyi hoş koşuyor, pres yapıyor fakat ayakta top tutup tempoyu ayarlamayı bilmiyor. Bunun için Tudor belki Selçuk'u aldı ama Selçuk artık bu saydıklarımı bile yapamıyor.

Aslında Tudor bunu hayal ederek Selçuk'u oyuna aldı fakat Ndiaye değilde başka birini kenara alabilirdi.

Diğer yandan Serdar Aziz konusunda çok yanlış risk aldığını düşünüyorum, aldığı o risk bütün hamle planını bozdu.

Serdar erken çıktı ve 2. değişiklik yapılmış oldu, bu sefer 3. değişiklik için beklemek zorunda kaldı.

Tudor için gerçek bir deneme maçıydı ve kötü izler bıraktı. Umarım hatalarının farkına vararak yoluna devam eder.
  • kendi milli takımında daha 3 gün önce 30-35 metreden 2 gol atan rodrigues duruyorken bu adama bıraktılar frirkleri yazık
  • Tfl 1.ligde iddialı hiçbir takımda oynayamayacak çapta bir oyuncu Selçuk,ama adamın Dünyalığını öyle bir kontratla yapmış ki üNAL Aysal diyecek söz yok. Acaba kendi şirketlerinde,üst yönetim pozisyonunda çalışan birisine verimliliğe dayalı olmayan bu tür bir kontrat vermiş mi?

Ben bir Fb'li olarak bu adamı ekranda görünce sinirleniyorum,yakışmıyor Galatasaray'a.

• Dün niye N'diaye çıktı Selçuk girdi hiç anlamadım. 90 dk oynamış N'diaye ertesi gün maça çıkarsan yine Selçuk'tan iyi performans gösterir.
    Turdor'un dün yapması gereken Belhanda-Feghuli değişikliğiydi o dakikada.
    1-1 oluncada Tolga-Eren değişikliği olacaktı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_hell_86

Dün niye N'diaye çıktı Selçuk girdi hiç anlamadım. 90 dk oynamış N'diaye ertesi gün maça çıkarsan yine Selçuk'tan iyi performans gösterir.
    Turdor'un dün yapması gereken Belhanda-Feghuli değişikliğiydi o dakikada.
    1-1 oluncada Tolga-Eren değişikliği olacaktı.

Göklerden gelen bir karar mı bilmiyorum ama her maç şu adamı yedekten sokmasının sebebini anlayamadım.

Onun yerine adam almasa valla takım gol yemezdi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.