Bildirim
Selektör atmanın anlamı nedir? (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Durup atarsanız geç
Hareket edip atarsanız dur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: echomaniac
Birde orta şeritten giderken bile selektör atanlar var onların ilacı yok.
sağ şerit senden hızlı gidiyorsa sağa geçmelisin.
aksi halde senin arkandaki adam sola geçmek zorunda kalır.
bu yüzden sol şerit yavaşlar. -
Kıbrıs'ta yaşıyorum ben. Burada selektör atmak yol verdim demek oluyor. Mesela birisi yola çıkacak selektör attınız direk çıkar adam yola. Selektör yol vermek için kullanılıyor sadece. Gerçekten herkes birbirine yol veriyor. İstanbul'a ilk geldiğim günlerde çok zorluk yaşıyorum ama.. -
Normalde iki taraftan birinin yol vermesi gereken durumlarda gördüm ve yol senin demektir.
Ama bizde beni farket ben geliyorum deyip yol vermemek için kullanılır
Türlü kombinasyonları gelişmiştir ülkemizde
1) Ettiğin küfürün hece sayısı kadar aç-kapa yaparsın
2) Ohaaa, çüşşş manasına tek sefer uzunca sellektör yaparsın
vs vs. -
Yavaşken Tek tık "geç"
Hızlıyken İki tık "yol ver"
Sol şerit hız sınırları altında giden ve yol vermeyen adama 5+ "eben evde mi?" -
quote:
Orijinalden alıntı: erka1907
quote:
bu yüzden sol şerit yavaşlar.
Kimsenin hız limitleri sınırları içerisinde araç kullandığım sürece selektör korna vb hareketler yapmaya hakkı yoktur.
quote:
quote:
quote:
Kimsenin hız limitleri sınırları içerisinde araç kullandığım sürece selektör korna vb hareketler yapmaya hakkı yoktur.
sağdaki iki şerit boşken en soldan hız limiti 70-80 diye o hızda gitme hakkın olduğunu sanmıyorum.
sonra sağ ön tamponun tozunu alacak şekilde makas atanlara sellektör de yapmamalısın.
-
Acin kizlar arayi saliyom kobrayi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19onur19 -- 30 Ocak 2017; 10:29:20 >
Sağa sinyal veriyorum ve 50 metre sonra dönecek iken arkadaki Andavalın normal hızında gitmeyip bilerek gaza basıp yolu kaçırmama ve öndeki arabayı da kontrol etmem gerektiği için kazaya sebebiyet verme düşüncesi yani ego patlaması yaşadığı için arkasına dayanıp full sellektör gidiyorum hiç tek tük atmıyorum yanlış anlamasın sövdüğümün farkında olsun diye.
quote:
quote:
quote:
quote:
sağdaki iki şerit boşken en soldan hız limiti 70-80 diye o hızda gitme hakkın olduğunu sanmıyorum.
sonra sağ ön tamponun tozunu alacak şekilde makas atanlara sellektör de yapmamalısın.
Orta şeritten bahsettim sol şerit demedim iyi okuyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Yerine ve anına göre değişir Bazen yol verene teşekkür etmek için bazen yol verdim geç demek için bazen geçme hızlıyım demek için... Ama karşı taraf bunları anlayabiliyor mu onu bilmiyorum -
evet iyi okuyun ben de diyorum ki hızınız sağdaki trafikten yavaşsa sağa geç.
bunun ortası solu olmaz. -
Farklı anlamlar taşır. Bildiklerimle alakalı konuşayım.
1-Otobanda sağda gidersiniz, sol aynanızdan bir selektör gelir. Bu, uyanık ol, geçme bu şeride demek. Eğer farkına vardım, geç demek isterseniz sizde kendiniz bir selektör atabilirsiniz.
2- Arkanızdan hızlı gelen bir araç hızlı hızlı 2-3 selektör yaparsa, sizden hızlı olduğunu ve yol istediğini belli eder.
3- Kırmızı ışıkta korna yerine kullanılabilir.
4- Karşı şeritten uzunları açık gelen birini görürseniz 2-3 kere "kapat hele." Anlamında selektör yaparsınız. Baktınız anlamıyor sizde uzunları açarsınız. Karşılıklı flash bomb.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X