Bildirim
Selfy Festival 20GB+ Tarifesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
YouTube'da çok sorun yaşayabilirsin, çok sorunlu tarife. Ben tavsiye etmem şahsen. -
sorun derken? sınırsız değilmi
-
Sınırsız ama bazen kotadan gidiyor. -
Meraba.Ben 1 mayısta vodafonedan bu tarifeye geçtim.Sadece dakikam yetmiyor malesef onada ek paket alıyorum yapacak birşey yok.Youtube u en yüksek kalitede dahi izlesen kotada bir kayıp olmuyor.Fakat beğenmediğim şey hediye internet kotadan düşüyor o canımı sıktı.Vodafone da böyle bişey yoktu.
-
Benim de ona geçesim var fakat şu hediye internetten yeme işini sormak lazım. Türk telekomu aradınız mı bu konu için
-
Evet aradım.Başta sınırsız olan uygulamaları kulanırken kotadan gittiğini zannettim fakat hediye internetler en başta biter dediler.Bu çok saçma desemde çalışma sisteminin bu olduğunu söylediler.Zaten müşteri hizmetlerini pek beğenmedim, anlaşamadık tam
-
Aga napcaz bilmiyom her operatörün bi sıkıntısı var. Vodafone internet çekmiyor turkcell pahalı türk telekom da böyle -
Bir de hocam indirim alma olayını denediniz mi verdiler mi -
Sil süpürden gelen 4gb sosyal medya paketi ile reklamsız YouTube ile denemiştim
Kendi internetimden düşmedi .
Reklamsız modlu YouTube kullanın sorun yaşamazsınız -
Ben premium kullanıyorum.Hediye internetten düşüyor.
-
Bu sorunu bir çözemedi, rezillikten başka birşey değil. Paketmatikten 30gb 9TL aldın diyelim, o 30gb'dan da düşüyor. Madem kotadan gidecek niye sınırsız yapıyorsun mk.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X