Aynı oyuncunun birkaç kez daha bu tarz merchant kurduğunu görmüştüm, bu kez paylaşmak istedim.
böyle olması lazım aslında bugdan ziyade buying de 20 gb lik buying kurarken selling de neden kuramayasın saçma geliyor. CHD pahalıymış
aslında normal sell merchantında buy gibi 21gbye kadar sınırı olması lazım buy 21gb iken sell neden 10gb ile kısıtlı anlıyamıorm.Resme gelince bende 3-4kez görmüştüm forumda böyle pek tekin adamlar olmadıkları kesin
Girakonda olsa çekerdim
quote:
Orijinalden alıntı: Turkhes
böyle olması lazım aslında bugdan ziyade buying de 20 gb lik buying kurarken selling de neden kuramayasın saçma geliyor. CHD pahalıymış
Yanlızca o adam kurabiliyorsa bug'dır diye düşündüm Mantıklı tabiki, bu şekilde olması gerekli aslında, ticket mı atsak ?
quote:
Orijinalden alıntı: Restless-
quote:
Orijinalden alıntı: Turkhes
Yanlızca o adam kurabiliyorsa bug'dır diye düşündüm Mantıklı tabiki, bu şekilde olması gerekli aslında, ticket mı atsak ?
Türkiye gibi ya knight olay medyaya taşınana kadar önlem alan olmuyor o medyaya gelme safhasına kadarda malı götüren götürüyor dolandırılan dolandırılmış oluyor
acaba uzerine 20gb alip chdyi cektigimiz zaman buy merchanttaki hack gibi para gidiyor item gelmiyormu olacak