Bildirim
ŞEMA LAZIM YARIM EDERMİSİNİZ
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
nsl yani yaa bildigımız ekran kartı mı
eger oyleyse sacma degıl mı bıraz -
8 kat baski devreyi yaptırdın diyelim 10000 dolar tooling ücreti vererek peki o parçaların hepsini bulabilecekmisin . gidip intelden chipset iste bakalım ne diyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: tuninger_haa
nsl yani yaa bildigımız ekran kartı mı
eger oyleyse sacma degıl mı bıraz
-
Peki her şema isteyen illa da birşeyi taklit etmek amacıyla mı kullanır o şemayı?? Zaten işin imkansızlığından başka bir amacı olduğunu anlamadınız mı? Belki öğrenmek anlamak istediği bişeyler vardır ben ne bilem. Ama piyasaya korsan anakart ve ekran kartı sürmek amacında olmadığı kesinquote:
Orijinalden alıntı: mfguney
8 kat baski devreyi yaptırdın diyelim 10000 dolar tooling ücreti vererek peki o parçaların hepsini bulabilecekmisin . gidip intelden chipset iste bakalım ne diyorlar.
Alıntıları Göster
-
neden hemen insanların umutlarını kırıyorsunuz zamanında bu forumda transistörle işlemci yapmayı düşünen çılgınlar bile vardı.quote:
Orijinalden alıntı: Liu Kang
Peki her şema isteyen illa da birşeyi taklit etmek amacıyla mı kullanır o şemayı?? Zaten işin imkansızlığından başka bir amacı olduğunu anlamadınız mı? Belki öğrenmek anlamak istediği bişeyler vardır ben ne bilem. Ama piyasaya korsan anakart ve ekran kartı sürmek amacında olmadığı kesin
Alıntıları Göster
arkadaş belki tamir için kullanacak şemaları nerden biliyorsunuz ki
hocam bu siteden servis manuellerini bulabilirsiniz.
sadece anakart değill her türlü elektronik eşyanın manueli mevcuttur
buradan çok oto amfisi ev sistemi şemaları indirdim hepside arşivimde
-
quote:
Orijinalden alıntı: sezerkıran
neden hemen insanların umutlarını kırıyorsunuz zamanında bu forumda transistörle işlemci yapmayı düşünen çılgınlar bile vardı.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: sezer1247
zamanında bu forumda transistörle işlemci yapmayı düşünen çılgınlar bile vardı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: stromkreisquote:
zamanında bu forumda transistörle işlemci yapmayı düşünen çılgınlar bile vardı.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden Alıntı: Sezer1247
neden hemen insanların umutlarını kırıyorsunuz zamanında bu forumda transistörle işlemci yapmayı düşünen çılgınlar bile vardı.
Hangi siteden
-
Sanırım arkadaş kendi PC sini kendi üretecekquote:
Orijinalden alıntı: emcyamanquote:
Hangi siteden
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: emcyamanquote:
Hangi siteden
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: emcyaman
quote:
Hangi siteden
bende çok merak ettim hangi site?
-
buyrun inceleyin bakalımquote:
Orijinalden alıntı: pisiko__quote:
Orjinalden alıntı: emcyaman
quote:
Hangi siteden
bende çok merak ettim hangi site?
Alıntıları Göster
http://www.eserviceinfo.com
-
quote:
buyrun inceleyin bakalım
Alıntıları Gösterquote:
buyrun inceleyin bakalım
"Sayfa görüntülenemiyor" diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisiko__ -- 29 Temmuz 2007; 0:08:18 >
-
quote:
buyrun inceleyin bakalım
"Sayfa görüntülenemiyor" diyor
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musallim -- 29 Temmuz 2007; 17:15:17 >
-
quote:
buyrun inceleyin bakalım
Alıntıları Gösterquote:
buyrun inceleyin bakalım
saol kardeş ben işte böyle şemalar isti yodum daha iyisi olursa daha çok sevinirim kardeş
-
quote:
Orijinalden alıntı: musallim
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: musallim
quote:
Orjinalden alıntı: pisiko__
..."Sayfa görüntülenemiyor" diyor
Sorun ayakta değil browserinde ve dilinde.
hocam yukarıdaki mesajımı edit ledim o mesajımı bir arkadaşım yazmış(hangi arada yazdıysa)
bu arada siteye girdim çok güzel bir site
-
sitenin ana sayfasında browse yazan kısma girerseniz burada kategori halinde dosyalar ssıralanmıştır.quote:
Orjinalden alıntı: musallim
quote:
Orjinalden alıntı: pisiko__
..."Sayfa görüntülenemiyor" diyor
Sorun ayakta değil browserinde ve dilinde.
hocam yukarıdaki mesajımı edit ledim o mesajımı bir arkadaşım yazmış(hangi arada yazdıysa)
bu arada siteye girdim çok güzel bir site
Alıntıları Göster
-
@psiko__ onu sen değil de bir arkadaşının yazdığına çok sevindim zira artık forumdan ümidimi kaybetmeye başlamıştımquote:
sitenin ana sayfasında browse yazan kısma girerseniz burada kategori halinde dosyalar ssıralanmıştır.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Liu Kang
@psiko__ onu sen değil de bir arkadaşının yazdığına çok sevindim zira artık forumdan ümidimi kaybetmeye başlamıştım
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Liu Kang
@psiko__ onu sen değil de bir arkadaşının yazdığına çok sevindim zira artık forumdan ümidimi kaybetmeye başlamıştım
ya hocam mutfaktan su almaya gitmiştim o sırada arkadaş yazmış bende dün tekrar siteye bakmak için konuya girdiğimde böyle birşeyin olduğunu fark ettim ve mesajımı hemen editledim
@sezer @musallim hocam kırılmamışınızdır inşallah
-
Hepimiz hatalar yaparız.Hatayı anlayıp düzeltmek büyük bir erdemdir.quote:
Orjinalden alıntı: Liu Kang
ya hocam mutfaktan su almaya gitmiştim o sırada arkadaş yazmış bende dün tekrar siteye bakmak için konuya girdiğimde böyle birşeyin olduğunu fark ettim ve mesajımı hemen editledim
@sezer @musallim hocam kırılmamışınızdır inşallah
Alıntıları Göster
Görterdiğin incelikten dolayı teşekkür ederim.
-
Anakart ve görüntü kartı şemaları muhtemelen tamir için istenmiştir.quote:
Orijinalden alıntı: musallim
Hepimiz hatalar yaparız.Hatayı anlayıp düzeltmek büyük bir erdemdir.
Görterdiğin incelikten dolayı teşekkür ederim.
Alıntıları Göster
Ama anakart ve görüntü kartları şemaları bulunamaz. Bu tip kartlar işlemci veya çipset temelli olurlar. Eğer görüntü kartı veya anakart üretmek isterseniz işlemci yada çipset üreticisine gidip bundan 1000 tane alacağız bize datasheet, application note, örnek tasarım vs... ver dersiniz. Onlarda sizin bunu yapabileceğinize inanıyorsa çoğu zaman ekstra ücret karşılığında RMA anlaşması yapar. Bu anlaşmada siz edindiğiniz bilgileri üçüncü tekil şahıs veya kurum veya şirketlerle paylaşmayacağınızı garantisini verirsiniz. Gelen bilgilerin üzerinde gizli ibaresi yer alır. Zaten bu işi yapan firmalarda da belli bir gizlilik standardı vardır. İş bilgisayarları asla internete bağlanmaz, insanlar istedikleri bilgileri flash diske yazıp dışarı çıkaramazlar vs...
Kısacası bu tip şeylerin şematiğini bulmanız pek olası değildir. Olsa olsa blok tasarım, malzeme yerleşim diagramı vs.. bulunabilir.
-
selam şemalı anakart tamirini ögrenmek için istemiştimquote:
Orijinalden alıntı: Bleach
Anakart ve görüntü kartı şemaları muhtemelen tamir için istenmiştir.
Ama anakart ve görüntü kartları şemaları bulunamaz. Bu tip kartlar işlemci veya çipset temelli olurlar. Eğer görüntü kartı veya anakart üretmek isterseniz işlemci yada çipset üreticisine gidip bundan 1000 tane alacağız bize datasheet, application note, örnek tasarım vs... ver dersiniz. Onlarda sizin bunu yapabileceğinize inanıyorsa çoğu zaman ekstra ücret karşılığında RMA anlaşması yapar. Bu anlaşmada siz edindiğiniz bilgileri üçüncü tekil şahıs veya kurum veya şirketlerle paylaşmayacağınızı garantisini verirsiniz. Gelen bilgilerin üzerinde gizli ibaresi yer alır. Zaten bu işi yapan firmalarda da belli bir gizlilik standardı vardır. İş bilgisayarları asla internete bağlanmaz, insanlar istedikleri bilgileri flash diske yazıp dışarı çıkaramazlar vs...
Kısacası bu tip şeylerin şematiğini bulmanız pek olası değildir. Olsa olsa blok tasarım, malzeme yerleşim diagramı vs.. bulunabilir.
Alıntıları Göster
ANAKART TAMİRİNDEN ANLAYAN VAR BANA YARDIMCI OLURSA ÇOKKK SEVİNİRİM
yani ekrana görüntü gelmi yor bunu sebebi anakart anakartın üstünde hangi parçalar bozulmuşturki ekraba görüntü gelmi
ŞİMDEN TŞKLER ARKDAŞLAR İLGİLERİNİZ İÇİN
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X