Başlıkta dediğim gibi sizce verilen tavsiyere göre anakartımı yenilemeyi düşünüyorum.
hangi sempron? socket a, 754, 939 ?
754 pin ise K8NS ler işini görür..
Gigabyte K8N51GMF diye bir modeli olmalı s754 ler için onu al. benzer chipi kullanan bazı markalar var ama ekran kartı seçme ve 6 channel audio gibi dezavantajları var.
EPOX - 8KDA3J
epox
quote:
Orjinalden alıntı: bozzo
epox
İşlemci s754 arkadaşlar, Amd için en çok epox öneriliyor belli ama ben daha çok model, özellik bakımından sormuştum.
Binbaşıııı sende sli olan 132 $ lık kartı dayamışsın yüzümüze sempron için çok değil mi? Üstelik bende çift ekran kartı takacak niyette yok iken
Büyük ihtimal yukarıda verdiğim anakartı alacağım. Sanırım epox amd için en stabil anakart olma özelliğini koruyor. Fikir belirten tüm arkadaşlara teşekkürler.
onbaşıııı dememişsinki şu fiyat şu özelliklerde bi kart olsun diye S754 demişsin okadar ozaman SLI olmayan modele bakarsın sende
yarbay geldi.. sıraya dizilin hepiniz!...
@arkan eğer pci-ex bir ek düşünüyorsan dediğin model uygun.. ama agp diyorsan 8KDA3J olmalı tecihin...
quote:
Orjinalden alıntı: nadir_en
yarbay geldi.. sıraya dizilin hepiniz!...
@arkan eğer pci-ex bir ek düşünüyorsan dediğin model uygun.. ama agp diyorsan 8KDA3J olmalı tecihin...
epox dan şaşma arkadaşım
Eyvallah arkadaşlar demek ki düşündüğüm marka, model doğru seçimmiş. Hepinize teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme