Bildirim
SEMPRONMU CELERONMU
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
sempron al
açık ara ezer geçer celeronu -
evet arkadasa katılıyorum.64 birt tech.+ performans olarak katlar bikac kerequote:
Orijinalden alıntı: razor111
sempron al
açık ara ezer geçer celeronu -
Tabiki AMD Sempron 2800+ 64Bit...Bende 1 hafta önce ikisi arasında kalmıştım, fakat hem fiyat/performansta hemde düşük ısınmaya sahip olmasından dolayı AMD yi seçtim...Şimdiye kadar 26 derecenin üzerini görmedim, oyunlarda dahil...Sistem aşağıda...quote:
Orijinalden alıntı: Vommel
evet arkadasa katılıyorum.64 birt tech.+ performans olarak katlar bikac kere
Alıntıları Göster
-
arkadaşlar demiş ki sempron tabiki bende öyle diyorum. artık kararını verdin heraldequote:
Orijinalden alıntı: Rapator
Tabiki AMD Sempron 2800+ 64Bit...Bende 1 hafta önce ikisi arasında kalmıştım, fakat hem fiyat/performansta hemde düşük ısınmaya sahip olmasından dolayı AMD yi seçtim...Şimdiye kadar 26 derecenin üzerini görmedim, oyunlarda dahil...Sistem aşağıda...
Alıntıları Göster
-
Sempronquote:
Orijinalden alıntı: Rapator
Tabiki AMD Sempron 2800+ 64Bit...Bende 1 hafta önce ikisi arasında kalmıştım, fakat hem fiyat/performansta hemde düşük ısınmaya sahip olmasından dolayı AMD yi seçtim...Şimdiye kadar 26 derecenin üzerini görmedim, oyunlarda dahil...Sistem aşağıda...
Alıntıları Göster -
Arkadaşım sempron alabilmen için anakrtınında amd desteklemesi gerekiyor amd destekliyorsa tabi ki sempron alquote:
Orijinalden alıntı: Saydam
Sempron
Alıntıları Göster -
BURAYA bir bak bence.ne kadar yardımcı olur bilmemquote:
Orijinalden alıntı: semih131
Arkadaşım sempron alabilmen için anakrtınında amd desteklemesi gerekiyor amd destekliyorsa tabi ki sempron al
Alıntıları Göster
-
AMD
quote:
Orjinalden alıntı: Smartboy
arkadaşlar bu iki işlemciden hangisini almamı tavsiye edersiniz Bu ikisi arasında karar vermem gerekiyor. ? INTEL - CELERON LGA 2800 64 Bit - AMD Sempron 2800 64 Bit.
-
sempron 64 celeron'u kamyon gibi çarparquote:
Orijinalden alıntı: cem650
AMD
quote:
Orjinalden alıntı: Smartboy
arkadaşlar bu iki işlemciden hangisini almamı tavsiye edersiniz Bu ikisi arasında karar vermem gerekiyor. ? INTEL - CELERON LGA 2800 64 Bit - AMD Sempron 2800 64 Bit.
-
sempron64 2600+ veya 2800+ her halukarda daha iyidir.. Bir de sağlam bir tram ve iyi bir nf3 anakartla güzel overclock yer..quote:
Orijinalden alıntı: MaiNStreaM
sempron 64 celeron'u kamyon gibi çarpar
Alıntıları Göster -
sempron64 2600 mgh düşüktür ama daha iyi ve stabil çalışırquote:
Orijinalden alıntı: Acharad
sempron64 2600+ veya 2800+ her halukarda daha iyidir.. Bir de sağlam bir tram ve iyi bir nf3 anakartla güzel overclock yer..
Alıntıları Göster -
AMD Sempron 2800 64 Bit.quote:
Orijinalden alıntı: karizzmma
sempron64 2600 mgh düşüktür ama daha iyi ve stabil çalışır
Alıntıları Göster -
sempron kardesquote:
Orijinalden alıntı: karizzmma
sempron64 2600 mgh düşüktür ama daha iyi ve stabil çalışır
Alıntıları Göster
-
SEMPRONquote:
Orijinalden alıntı: DarkSidesOfMe
sempron kardes
Alıntıları Göster
-
Bence De sempron al Celerondan 1000 kat hızlıdırquote:
Orijinalden alıntı: King_Wolf
SEMPRON
Alıntıları Göster -
sempron şahane bir işlemciquote:
Orijinalden alıntı: postbit_legacy
Bence De sempron al Celerondan 1000 kat hızlıdır
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Hikmet_19
sempron şahane bir işlemci
Alıntıları Göster
Sempron64 2800+
İmzamdada göreceğin üzerine Sempron 64 2800+ Kullanıyorum ve Hiç ekstra voltaj artımı yapmadan 3400+ olarak tam stabil çalışıyor. Üstelik ısınma sorunu yok
-
sempron celeron'dan overclock,performans,ısı vs.vs..... her yönden üstündür.quote:
Orijinalden alıntı: hasok
Sempron64 2800+
İmzamdada göreceğin üzerine Sempron 64 2800+ Kullanıyorum ve Hiç ekstra voltaj artımı yapmadan 3400+ olarak tam stabil çalışıyor. Üstelik ısınma sorunu yok
Alıntıları Göster
-
AMD Sempronquote:
Orijinalden alıntı: zerolife
sempron celeron'dan overclock,performans,ısı vs.vs..... her yönden üstündür.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- en iyi ups markası
- launch csm nedir
- psu önerisi
- dtmf nedir
- gürcistan media markt
- ryzen 5 5600x3d
- rtx 50 serisi
- snapdragon 7s gen 2
- rtx 5090
- ntfs nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X