Şimdi Ara

Sen yedek kaleciyi'de Yabanci alirsan tabikide Gelir Yabanci siniri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Derhal yabanci siniri getirilmeli. Yedek kaleciyi yabanci almak nedir!?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• he gülüm he.
  • tabi gelsin sınır. uefa koymuş size yasagı. bende olsam bende isterdim.
  • Aynısı baskettin başına diyelim.
  • bence yabancı sayısı yirmiye falan yükselmeli.ne kadar az yerli oyuncu olursa o kadar kalite artar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabancı sınırının geldiği gün Türkiye'de futbolun bittiği gündür

• Tmm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ulan RTE nin bir sözüyle hemen vızıldamaya başladınız. Bu kadar da yalaka olunmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

14 yabancı sınırı verilmiş, isteyen takım kaleciyi de yedeği de yabancı almış, denyonun biri de gelmiş kaleciyi yabancı almak nedir? diye soruyor. Şimdi biri çıkıp cevap olarak ananın bilmem nesidir dese ceza alacak. İnanılmaz.

Sese geldim İbrahim
  • Yahu bu yabancı sınırını tartışmak bile abes iken şimdi birde kaldırılması gündemde.2 milli maçta gördük, ilk maçta oynayanların çoğu kendi takımlarında oynayan yada büyük bonservis ile alınmış geleceğe yatırım diye yapılan fiyaskolar.İkinci maçta ise yabancı sınırını rağmen forma kapmış belli bir kültür edinen bir futbolculardan oluşan bir takım.

Ben olsam yerliyi sınırlandırırım, niye anadolu ve gece kluplerini zengin ediyoruz.
  • Yabancı sınırı gelsin diyenlere porto bjk macını izletmek lazım.

Talisca , Babel , Atiba , Fabri özellikle Pepe yerine yerliler olaydı skor aynı olur muydu sormak lazım
  • As kalecileri bile yabancı ne bekliyorsun

Bir volkandır Fenerbahçe

• Yabancı sınırını desteklemiyorum ama Serdar Aziz gibi Türkiye'nin en iyi yerli stoperi dururken burada vasat Denayer için günlerce nöbet tutan, kadrolarına Serdar yerine bu vasat adamı yazan kişileri görünce neden yabancı sınırının gündem olduğunu çok iyi anlıyorum.

Denayer nedir?
  • RTE madem yabancı düşmanı kendi spor bakanlarını görevden alsın. Onun hükümeti sonrası afrikadan kaç tane atlet devşirdik. Bizim yerli atletlerimiz de dopingli çıktı. 2020 Olimpiyat adaylığı sürecimizde Japonlar doping olayından vurdular.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz

Yabancı sınırını desteklemiyorum ama Serdar Aziz gibi Türkiye'nin en iyi yerli stoperi dururken burada vasat Denayer için günlerce nöbet tutan, kadrolarına Serdar yerine bu vasat adamı yazan kişileri görünce neden yabancı sınırının gündem olduğunu çok iyi anlıyorum.

Denayer nedir?

Çocuk kendini öldürmesin diye yedeğe çektiler, bu kadar acımasız olma.

• bu troll konuyu neden gs bölümüne açmış, 3 sezondur yedek kaleciyi yabancı alan fb
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.