Bildirim
Sendit.com
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Shopto varken buradan oyun mu sipariş edilir ayrıca yanılmıyorsam takipsiz kargo ile gönderiyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Pinky_Demon
Shopto varken buradan oyun mu sipariş edilir ayrıca yanılmıyorsam takipsiz kargo ile gönderiyorlar.
-
Sağolun.Bu arada Shopto da "Sorry, but hardware items are currently not available to customers outside the EU." diye bir mesaj çıkıyor.Burada ne demek istiyor. -
Avrupa dışına yollamıyoruz diyor ürünü neyi sipariş edecektin ki? -
Xbox 360 Slim + Mass Effect 2.quote:
Avrupa dışına yollamıyoruz diyor ürünü neyi sipariş edecektin ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excalibur135 -- 26 Ağustos 2010; 0:00:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BehnanOktem
Sağolun.Bu arada Shopto da "Sorry, but hardware items are currently not available to customers outside the EU." diye bir mesaj çıkıyor.Burada ne demek istiyor.
Shopto hardware ürünleri bize göndermiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: gD
quote:
Sağolun.Bu arada Shopto da "Sorry, but hardware items are currently not available to customers outside the EU." diye bir mesaj çıkıyor.Burada ne demek istiyor.
Shopto hardware ürünleri bize göndermiyor.
Üye değilim ama sepet oluşturabiliyorum.Orada hangi ürünü alırsam alıyım.Sepetde bu yazı çıkıyor. -
quote:
Xbox 360 Slim + Mass Effect 2.quote:
Avrupa dışına yollamıyoruz diyor ürünü neyi sipariş edecektin ki?
Oldu canım başka? O tür ürünleri mümkün değil getirtemezsin getirsen bile gümrükte takılır. -
ben sendit den 2 tane oyun almıştım biri geldi biri kayboldu parasını iade ettiler kayıp olanın
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X