Şimdi Ara

Senelerdir Aradığım Telefon modelini buldum ama piyasada yok!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi hayalimdeki teli buldum. Galaxy Y Pro Duaos yani B5512 çift sim kartlı telefondan almak istiyorum ancak bulamadım:( şuan bu telefonun kullanımında yani android, çift sim, klavye ve dokunmatik ekrana sahip yada saydıklarıma yakın özellikte bir cihaz var mıdır bildiğiniz? Ya da bu telefonu bulmam da fikir verebilecek birisi? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa minnettar olurum..

Saygılarımla..

• İstanbul bilişimde vardı bi bak istersen

Buyur buda linkihttp://www.istanbulbilisim.com.tr/b5512-galaxy-pro-siyah-samsung-en-ucuz-fiyatlari-kampanyalar,35159.html

Edit: Link Ekleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gopluumit -- 19 Kasım 2012; 22:28:05 >
  • S7562 gelecekmis telpaya , bence bekke az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbul bilişimin stoklarında yok maalesef,mail de attım geri dönüş yapmadılar..Diğer tel ne zaman gelecek hocam bilginiz ne yönde? Benim acil bir tel almam lazım artık :(
  • "Chenk " hocam s7562 benim bu telefon öncesi baktığım telefonfu Türkiyeye hiç gelmediği için umudumu kesmiştim.Gerçekten geliyorsa net tarih lütfen?
  • ben de duyumlar aldım gelecekmiş 2 haftaya filan deniyor.
  • Keşke gelse ya 29 unda Mersinde media markt doğum günü olacakmış en kötü ihtimal o gün bir tel alırım diyorum ama eğer kesinse bunun için biraz daha bekleyebilirim :) Gelse de nereye gelcek?Nasıl alabiliriz arkadaşım?
  • Duyum aldım gelecek hafta ürün cıkıyor piyasaya 800tl civarı olacakmış sanırım.
  • Hocam nerde çıkıyor,kesin mi? yoksa ben bu haftasonu samsung 6102 yi alıcam,artık ümidimi kesmiştim.. 6102 500 tl cvarı vatanda..bu telefon 800 eder mi?
    acil cevap lütfen..saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.