Şimdi Ara

Seneye alınacak sistemin temellerini oluşturmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle amacım bazı donanımları önümüzdeki sene alacak olmamdan dolayı orta seviyeli bir sistem yapmak. Yani ekran kartını orta seviyede anakartı biraz daha iyi seviyede yaparak anakartı yada herhangi bir donanımı değiştirmeden yükseltmek. Bilmiyorum anladınız mı Bütçem 1500TL 2000TL arası. Sistemi bu ay sonu yada Ağustos sonunda alacağım. O zamana kadar yeni çıkacak donanımlar eğer iyi olacaksa Eylül sonuna kadar beklemeye razıyım. Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence 4690k + z97 mate anakart ikilisinden bir sistem kur ekran kartı alma. İşlemcideki gpuyu kullan. Eline para geçince de ekran kartı alırsın çok güzel olur. En iyi seçenek bu fikire bakılırsa.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt
    Aslında yapmak istediğimde o şekilde ama bir yandanda oyun oynamak istiyorum 1 sene yoksa nasıl geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: vietnam06

Aslında yapmak istediğimde o şekilde ama bir yandanda oyun oynamak istiyorum 1 sene yoksa nasıl geçer.

Entegre Gpu ile düşük orta ayarlarda bir sure idare edebilirsin. Yada 2. El 7850 civarı bir kart alıp uprage yapana kadar idare edersin.

• Böyle bir fikir ölü yatırım mı olur yoksa 1 sene daha bekleyip güncel sistem mi toplamak mantıklı?
  • 1 sene sonrasına göre sistem toplanmaz, şimdi toplayıp köşeye yazacağın sistem seneye beklentilerini karşılamayabilir, üste bir ton model ürün çıkar, düşündüğün donanımların bazıları satıştan kalkar olmaz yani bu iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 13 Temmuz 2014; 1:34:59 >
  • kervan eskisi gibi yürümüyor maalesef, her sene yeni donanımlar çıkıyor; üstelik almaya değer oldukları da tartışılır profesyönel olmayan kullanıcılar için.
    pin sayısı, işlemci modeli vs değiştiği için intel cephesinde güncelleme yapmakta zor.
    2000tl civarı bir paranız varsa bence biraz daha biriktirip öyle alın, yada arkadaşın dediği gibi ekran kartını 2. el alıp diğer parçaları üst seviye alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.