Şimdi Ara

seneye hem üni hem lys çalışmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene gazi mtok bilgisayar mühendisliği ne gitmeyi düşünüyorum seneye hem 1 sene ingilizce hazırlığı halletmiş olurum sene kaybım olmaz hem de kendimi garantiye almış olurum fakat izmirdeyim ankaraya gitmekte kararsızım onun yerine bu sene egede bilgisayar öğretmenliği okuyarak aynı planı mı uygulasam diyorum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler

Edit: istediğim yer ege Üniversitesi bilgisayar mühendisliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayyarkemal -- 3 Haziran 2014; 22:50:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. Bu sene yerleşirsen seneye sınava girdiğinde aobp yarı yarıya kırılacak.

2. Hazırlık sınıfını seneye gittiğin üniversitede saydıramayabilirsin. Yani muaf olamayabilirsin. Bunun için de ege üniversitesiyle görüş.

• yanlış bilmiyorsam mtoklarda ilk sene bilimsel intibak denilen mat2 fiz2 ve kimya2 derslerinden oluşuyor.Selçuk elektronikte okuyan arkadaştan öyle biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: loftyrant

1. Bu sene yerleşirsen seneye sınava girdiğinde aobp yarı yarıya kırılacak.

2. Hazırlık sınıfını seneye gittiğin üniversitede saydıramayabilirsin. Yani muaf olamayabilirsin. Bunun için de ege üniversitesiyle görüş.

Hocam bi sınav yapılıyor diye biliyorum 70 üstü alınca geçiliyor direk, ingilizcem iyidir o konuda güveniyorum aobpde 45 puan veriyo şuanda 25 puan gitsin çalışarak tamamlarım o açığı. Mtoklarda öyle bi hazırlık var dediğiniz gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayyarkemal -- 3 Haziran 2014; 23:16:32 >
  • Upupuppppp

• Şehir dışındaysan zor. yeni yerler ve ortamlara giriyorsun ve sonuç olarak rehavete kapılıp dersleri salıyorsun. hem hazırlık okuyacagim hem ingilizcem iyi demissin dersleri boslamak icin bir sebep daha :) bunlari korkutmak icin yazmadim bende boyle oldu ve oluyor. bakalım ygs iyiydi de lys var daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka çarem yok hocam ben seneye kesinlikle katlanamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayyarkemal -- 4 Haziran 2014; 3:22:41 >
  • Hayirlisi olsun.

Şöyle bir avantajin olacak hazırlıktasın dersler ogle saatlerinde bitiyordu bizde. çok boş zamanin olacak iyi degerlendirirsen neden olmasın. Ayrıca ben hazırlıgı atlamıstım 4.30 a kadar derslerim oluyordu ilk dönem. hazırlık fırsatını degerlendir derim. kolay gelsin simdiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aktass

Hayirlisi olsun.

Şöyle bir avantajin olacak hazırlıktasın dersler ogle saatlerinde bitiyordu bizde. çok boş zamanin olacak iyi degerlendirirsen neden olmasın. Ayrıca ben hazırlıgı atlamıstım 4.30 a kadar derslerim oluyordu ilk dönem. hazırlık fırsatını degerlendir derim. kolay gelsin simdiden.

Sağolasın, bu tür tavsiyelerinizi bekliyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.