Şimdi Ara

Sennheiser CX 275s Kulaklık - 169TL Turkcell

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.676
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.turkcell.com.tr
    Sennheiser CX 275S Kablolu Kulak İçi Kulaklık
    https://www.turkcell.com.tr/cihazlar/ses-muzik/sennheiser-cx-275s-kablolu-kulak-ici-kulaklik

en ucuz akakce 198 lira
    akakce.com
    Sennheiser CX 275s Mikrofonlu Kulak ��i Kulakl�k Fiyatlar�, �zellikleri ve Yorumlar� | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/kulak-ici-kulaklik/en-ucuz-sennheiser-cx-275s-mikrofonlu-fiyati,957744.html

• Kulaklık hakkında genel tecrubelerimi anlatayım öncelikle,
    İlgili kulaklığı 5 yıldır tepe tepe kullanıyorum. Genel olarak cebimde ve katlı şekilde taşıyorum (fotoğrafta da görebileceğiniz gibi) 3 yıl kadar önce Jak ile kablo arasında (kesinlikle sesi etkilemiyor) bir anormallik oluştu doğal olarak. Bir de dedim ya tepe tepe kullanıyorum; kulaklıkların L ve R yazan kısımlarında yırtılmalar oluştu ve 4 yıldır o şekilde yanlış hatırlamıyorsam :)

Artıları,
    + Urbanears Kransen, JBL, Creative, Apple, Sony gibi markaların yanında yine Sennheiser Cx200, Cx3.0, Mx686G ve kulaklıklarını kullanmış biri olarak sesi (bir istisna dışında) gerçekten güzel.
    + Kablosu ince olduğu için bir çok kişi tarafından tercih edilmese de kaliteli. Kabloları örülü bir çok modelin 6 ayımı çıkarmadığını biliyorum.
    + İçinden bir küçük ve bir büyük olmak üzere iki yedek başlık daha çıkıyor. (Neye göre bilmiyorum ama benim aldığımdan taşıma çantası çıkmadı fakat arkadaşıma aldığımdan çıktı.)
    + 5 Yıl önce Yurtdışından 60tl'ye almıştım, doların ve vergilerin malum zamlarına rağmen sadece 3 kat pahalı :)

Eksileri,
    - Mikrofonu rüzgar ve harekete karşı çok dayanıksız. Evet hala çalışıyor ama hışırtıları tıkırtıları sizinle beraber karşı tarafta duyuyor.
    - Sese bir istisna dışında demiştim ya, bazı şarkılarda tiz sesler rahatsız edici olabiliyor (Sürekli "S" sesinin olduğu bir Rap şarkısını örnek gösterebiliriz)

Sorunuz olursa müsait oldukça seve seve yanıtlarım arkadaşlar.
    Bahsettiğim fotoğraflar;

• Alınır mı acaba kablosu çok ince gibi duruyor ?
  • Maalesef kablosu uzecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablosu çok ince, benzer fiyat bandında (120-300) sesi en çok hoşuma giden Sennheiser kulaklık diyebilirim.
  • Kablo çok sorun. Ne kadar dikkat ederseniz edin hatalı bir harekette kulaklık elinizde kalabilir. Bu kadar ince kablo yapmanın amacı nedir hiç bilmiyorum. Sennheiser'ın çoğu modeli böyle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kablosu değişmeyen modellere bu kadar para vermeyin derim.
  • hiç sennheiser kullanmadım. ses kalitesi konusunda yorum bekliyorum. kablosu konusunda boşa endişe ediyorsunuz. iki elle tutup germedikten sonra birşey olmaz meraklanmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 3 pahalı modelini kullandım (biri benim diğer ikisi arkadaşların idi), ses konusunda şahane ancak malzeme dayanıklılığı konusunda sınıfta kalıyor. Mikrofon etkisi neredeyse sıfır, bunu da özel yapıdaki kablosuna borçlu. Lakin kabloları çok narin, uzun ömürlü kullanabilmek için çok itinalı davranmanız lazım.

• Cx 200 kullandım bir kaç sene sonra bi hoparlörden ses gelmemeye başladı. Ayrıca kablosu çok ince ama sağlam. Fiyatına göre iyi bir seri cx

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

hiç sennheiser kullanmadım. ses kalitesi konusunda yorum bekliyorum. kablosu konusunda boşa endişe ediyorsunuz. iki elle tutup germedikten sonra birşey olmaz meraklanmayın.
    kraldır. net.
  • 9,83 TL taksit 36 ay vade ile de sahip olabilirsiniz.

• Bunların kulak içine giren lastiklerini nereden temin edebilirim

• 5 aya yakın zamandır kullanıyorum.Mediamarkttan 181e almıştım.Bu fiyat kaçmaz derim.Kablo ince diyenler için 5 aydır ne kopma,ne çizilme,ne esneme ,ne zedelenme var.İlk başta ben de sizin gibi düşünmüştüm ama kablo sağlam gene de. Ayrıca bir sorun yaşayıp garantiye verirseniz bir kereye mahsus yenisini gönderiyorlar aklınızda bulunsun ben memnunum iyiki almışım diyorum .
    Not : Bundan önce Apple kulaklığı kullanıyordum

• 6 yıl cx300 ıı kullandım. Her gün cebimde taşıyordum çantasıyla 6 yılın sonunda kablo arızası yaptı, lehim falan tuttururdum yine de kulaklikla müzik dinlemeyi bıraktığım için gerek kalmadı. Fiyat oldukca iyi alacak herkese tavsiye ederim. 169 tl 6 yıl için cok iyi bir rakam. 6 yıl olmasa bile 3 yıl için o muazzam ses kalitesine değer

• Sağlam kulaklık arıyorum kablo kalın olsun sennheiser kalitesi olsun diyenler varsa mx serisini öneririm. Yıllardır kullanırım aşırı dayanıklı çıktı.
  • Kulaklık hakkında genel tecrubelerimi anlatayım öncelikle,
    İlgili kulaklığı 5 yıldır tepe tepe kullanıyorum. Genel olarak cebimde ve katlı şekilde taşıyorum (fotoğrafta da görebileceğiniz gibi) 3 yıl kadar önce Jak ile kablo arasında (kesinlikle sesi etkilemiyor) bir anormallik oluştu doğal olarak. Bir de dedim ya tepe tepe kullanıyorum; kulaklıkların L ve R yazan kısımlarında yırtılmalar oluştu ve 4 yıldır o şekilde yanlış hatırlamıyorsam :)

Artıları,
    + Urbanears Kransen, JBL, Creative, Apple, Sony gibi markaların yanında yine Sennheiser Cx200, Cx3.0, Mx686G ve kulaklıklarını kullanmış biri olarak sesi (bir istisna dışında) gerçekten güzel.
    + Kablosu ince olduğu için bir çok kişi tarafından tercih edilmese de kaliteli. Kabloları örülü bir çok modelin 6 ayımı çıkarmadığını biliyorum.
    + İçinden bir küçük ve bir büyük olmak üzere iki yedek başlık daha çıkıyor. (Neye göre bilmiyorum ama benim aldığımdan taşıma çantası çıkmadı fakat arkadaşıma aldığımdan çıktı.)
    + 5 Yıl önce Yurtdışından 60tl'ye almıştım, doların ve vergilerin malum zamlarına rağmen sadece 3 kat pahalı :)

Eksileri,
    - Mikrofonu rüzgar ve harekete karşı çok dayanıksız. Evet hala çalışıyor ama hışırtıları tıkırtıları sizinle beraber karşı tarafta duyuyor.
    - Sese bir istisna dışında demiştim ya, bazı şarkılarda tiz sesler rahatsız edici olabiliyor (Sürekli "S" sesinin olduğu bir Rap şarkısını örnek gösterebiliriz)

Sorunuz olursa müsait oldukça seve seve yanıtlarım arkadaşlar.
    Bahsettiğim fotoğraflar;

Sennheiser CX 275s Kulaklık - 169TL TurkcellSennheiser CX 275s Kulaklık - 169TL TurkcellSennheiser CX 275s Kulaklık - 169TL Turkcell

• kalosuz kulakliklar moda iken hala kablolulari satan firma

• ibaykall kullanıcısına yanıt
    4 gündür kullanıyorum. Tizler baya kulak tırmalıyor.

Eski kulaklığım rock zircondu ona alıştığımdan mı yoksa benim kulaklıkta mı sorun var bilmiyorum ama memnun değilim şuan. Basslar rock zircondan biraz daha güçsüz tizler daha fazla rahatsız ediyor.(kişisel görüşüm)

Buradaki indirimden aldım. Turkcell vücut ile temas ederek kullanılan ürünleri iade almıyor.

Ekolayzır ayarları yaptınız ise paylaşabilir misiniz birde öyle deniyim.
  • Almayı düşünüyorum kullanan diğer arkadaşlardan da yorum bekliyorum
  • phoenixae P kullanıcısına yanıt
    Rock Zircon'dan sonra tizlerin öyle gelmesi normal, birde üstüne dediğim gibi bu kulaklığın (cx275s) bazı müzik türleri ve şarkılardaki tiz yoğunluğunu düşünürsek sizi rahatsız etmesini doğal buluyorum. Basslar konusunda da haklısınız ancak Sennheiser'ın diğer kulaklıklarıyla ve daha önce yazdığım modellerle kıyaslandığında cx275s'in bassları ufak sayılabilecek derecede daha iyi. Zircon da zaten fiyat performans ürünleriyle kıyaslandığında şimdiki 60$ bandındaki birçok kulaklıktan özellikle bass olarak çok daha güçlü.

Sizin durumunuzu kendimce yorumlarsam; Zircon'dan sonra hem alışkın olduğunuz basslar hemde eksik kalan tizler birleşince rahatsız etmiş gibi görünüyor. Ayrıca kulakiçi kulaklık için de Turkcell'in iade politikası gerçekten gülünç, Şikayetvar gibi sitelerden iade vb. süreçler daha adil yürüyor görüşündeyim, belki size de bir çözüm olur. Iyi günler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.