Şimdi Ara

Sennheiser CX500, CX400 II, CX300 II, CX300, İE4, Creative EP830, EP630...!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
6
Favori
29.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FeRSeRi

Cx300 almayı düşünüyorum Stok durumu nedir Birde beyaz mevcut mu elinizde.

Stoklarımızda şuan için CX300 Beyaz ve Siyah mevcuttur...
  • halen bir cevap alamadım.
  • Bugün elden teslim yapacaktık anlaştığımız vakitten 10 dakika önce oradaydım, yarım saat bekledik gelmedi Murat abi. Arkadaşa da kulaklık alıyorduk beraber gitmiştik ona da çok ayıp oldu. İyisi mi başka biryerden kulaklık temin edelim..
  • Creative EP830 aldım teşekkürler
  • ''gkhnzn''

Oradaydım ve 40 dakika bekledim... Hatta sana cep telefonumuda vermiştim, ama nedense aramadın...!!!

Lütfen yanlış açıklama yapma abicim...
  • dün elime ulaştı tam olarak 15 saat sürdü heralde ulaşması abca yazıyorum
    cx300 almıştım
    eşi benzeri bulunamayacak satıcı teşekkürler
  • Arkadaşlar Murat Abi'den bende çok memnunum kendisini çok uğraştırdım ama bana karşı yılmadı sağolsun

Kendisinden Cx5oo aldım.

Ama kendim kullanmayacağım :)

Ben kendime bizzat IE4 düşünüyorum artık çünkü Cx5oo tizlik bir kulaklıkmış kız arkadaşım allahdan Tiz seviyor boşa gitmedi yani
  • ben hala soruma bır cevap alamadım????
  • CX300-II aldım. İlgili bir satıcı teşekkür ederim. Hızlı ve güvenli alışveriş oldu.
  • Soruna ben cevap vereyim. Orijinal satılan kutusu hakkında bilgim yok. Kablo simetrik değil, biri uzun biri kısa. Kablo dokusu da normal kulaklık gibi farklı bi yapısı yok yani.
    quote:

Orijinalden alıntı: ufuk_acar

kutuları neden orjinal satılan ürün kutularından değil?
    birde yanlış anlaşılmasın bende gold pc den zamanında alınmış ep630 vardı kaybolunca forumdan gene %100 orjınal dediği bir ep630 almıştım (yurt dısı malı dedı) ama kulaklıgın bırı uzun dıyerı kısaydı kablosu bunun ıle ılgılı baslıgımda vardı sanırım. bu nasıl peki? kabloları 2sınınde uzunlukları aynı mı? ve kablo yumusaklıgı ve dokusu nasıl?
  • PM+MSN :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: owen_10

PM+MSN :)

Cevaplanmıştır...
  • cx400-II bu sabah elime ulaştı. Ürün gerçekten 10 numara. digitaldelisi'ne teşekkürler. Birde işin garibi dinledikçe ses dahada güzelleşiyor sanki :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: owen_10

cx400-II bu sabah elime ulaştı. Ürün gerçekten 10 numara. digitaldelisi'ne teşekkürler. Birde işin garibi dinledikçe ses dahada güzelleşiyor sanki :S

Öncelikle kulaklığını iyi günlerde kullanmanı dilerim hocam...

Birde ''dinlendikçe ses dahada güzelleşiyor'' demişsin... Biz buna BURN-İN diyoruz...

Kulaklık kullanıldıkça ses ve bass'ları daha bi oturuyor...

Bu durum belki hoş bişey ama bazen benim için ciddi sorun yaratabiliyor. Çünkü herkes satın aldığı kulaklığı ilk kullanmaya başladığında üstün performans bekliyor. Ancak bu biraz zaman alabiliyor...

• msn ekledim
  • dijitaldelisinin bana göstermiş olduğu nezaketi ve ilgisine çok tşk ederim.çok memnun kaldım.. dijitaldelisini internetten buldum bende..bakın beyler burda kimse babamın oğlu değil ama yaşadıklarımı aynen yazıyorum.ürün bugün elime ulaştı cx400 2..öncelikle şunu belirteyim ürün yüzde yüz orjinal.çok sağlam bir kaç yere gösterdim...kimse sallamasın burda yok sahteyse falan diye..sennheiser kulaklıkla ilk tanışmamdı bu..daha önce birçok kulaklık deneyimim oldu..haddinden fazla değiştirmişimdir.ama inanın böyle bişey ben görmedim daha:)önceki dinlediğim kulaklıklardan en çok beğendiğim, basslarını güzel bulduğum sony mdr 828 di.en sevdiğim kulaklığımdı.taaki cx400 2 yi takana kadar:)ilk kulak içi kulaklık deneyimim olduğundan başlarda kulak pedlerini kulağıma uydurmaya çalıştım.ve sıra geldi en sevdiğim basslı şarkımı dinlemeye..aynı şarkıyı belkide 10larca kez dinlememe rağmen daha önce duymadığım enstrüman,gitar vs. sesleri gelmeye başladı:)tizler bi kere o kadar berrakki su gibi tertemiz çıkıyor..sonyde yaşadığım basslardan boğulan tizler o kadar canlıkii..ve en can alıcı yeri BASSlar..böyle bir bass performansı daha önce yaşamadım ben kulaklıkla:)gerçekten mükemmell..sonydeki o boğuk yalandan çıkan boru sesleri cx400 2 de tamamen kulağı ağrıtmayan doyurucu mükemmel vuran basslara bırakmış...hele bunun yanında birde kaliteli bir mp3 playeriniz varsa ses kalitesi had safhaya çıkıyor:)..bence parasını sonuna kadar hakeden bir ürün..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Video_Audio_Phile -- 9 Ocak 2010; 16:53:48 >

• yine pm
    hocam bu gidişle sayende kulaklık serim olacak
  • Hocam bose nin kulaklıgını getirtme imkanın var mı?
  • kardeş benim merak ettiğim şey şu cx 300ii bile madia markta 130 tl iken nasıl oluyorda cx500 120 tl oluyor bunu bi açıklarsan sevinirim.bi de b ürünlerin metan bandrolü var mı?saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: x-testers

kardeş benim merak ettiğim şey şu cx 300ii bile madia markta 130 tl iken nasıl oluyorda cx500 120 tl oluyor bunu bi açıklarsan sevinirim.bi de b ürünlerin metan bandrolü var mı?saygılar..

Hocam ilanda da belirttiğim gibi ürünlerim yurtdışından gelmektedir...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.