Şimdi Ara

Sennheiser CX500, CX400 II, CX300 II, CX300, İE4, Creative EP830, EP630...!!! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
6
Favori
29.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Satın alan arkadaşlardan aldığı üründen memnun olmayan var mı orjinallik konusunda ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ßurak34tr

Satın alan arkadaşlardan aldığı üründen memnun olmayan var mı orjinallik konusunda ?

cx300 almıştım, ürün orginal diyebilirim, çünkü orginali ile yan yana koyunca görünümde fark göremedim, ayrıca ses farkıda yok !
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

quote:

Orijinalden alıntı: Nirv

Benimde aklıma ilk takılan soru orjinalliği idi. PM aracılığı ile sordum aldığım cevap: ''Evet, ürünler orjinaldir'' oldu. Bunun üzerine bir adet CX500 ödemesi gerçekleştirdim az önce ve çok hızlı şekilde kargolandı.

Ürün ulaştığında gerekli yerlere gösterip orjinalliğini teyit ettireceğim, edilmez ise eğer ürünü iade edeceğim tabikide.

Ogrenin hocam bizide bilgilendirin...Satici ilk mesajlarda orjinal mi sorusuna cevap vermekten kacinmis herzaman !!! Ancak millet orjinal aldigi kanisina varmis. Paketlere bakarsak urunler kesinlikle orjinal degil. Paketler orjinal degil...Sadece paketlerin resimleri oldugu icin sadece paketler uzerinden yorum yapiyorum...

Bu arkadaştan defalarca alışveriş yaptım.
    Satın aldığınız ürünün orijinal olmadığını ıspatlayın, o kulaklığın Türkiye'deki satış fiyatının iki katını size ödeyeceğim.

Bilip bilmeden işini iyi yapan insanlar için atıp tutmayın.
    3 liralık mala 10 lira vermeye alışmışsınız, o zaman devam edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

quote:

Orijinalden alıntı: tugay289

quote:

Orijinalden alıntı: Nirv

Benimde aklıma ilk takılan soru orjinalliği idi. PM aracılığı ile sordum aldığım cevap: ''Evet, ürünler orjinaldir'' oldu. Bunun üzerine bir adet CX500 ödemesi gerçekleştirdim az önce ve çok hızlı şekilde kargolandı.

Ürün ulaştığında gerekli yerlere gösterip orjinalliğini teyit ettireceğim, edilmez ise eğer ürünü iade edeceğim tabikide.

Ogrenin hocam bizide bilgilendirin...Satici ilk mesajlarda orjinal mi sorusuna cevap vermekten kacinmis herzaman !!! Ancak millet orjinal aldigi kanisina varmis. Paketlere bakarsak urunler kesinlikle orjinal degil. Paketler orjinal degil...Sadece paketlerin resimleri oldugu icin sadece paketler uzerinden yorum yapiyorum...

Bu arkadaştan defalarca alışveriş yaptım.
    Satın aldığınız ürünün orijinal olmadığını ıspatlayın, o kulaklığın Türkiye'deki satış fiyatının iki katını size ödeyeceğim.

Bilip bilmeden işini iyi yapan insanlar için atıp tutmayın.
    3 liralık mala 10 lira vermeye alışmışsınız, o zaman devam edin.

Kimse burda atip tutmuyor !!! Su durumda kimse suclu da degildir. Netlik yok sadece.
    Bu durumun aydinlatilmasi lazim !

1.Ilk sayfaya bakarsaniz veya diger sayfalara saticiya herseferinde orjinal mi sorusu soruldugunda hicbir sekilde cevaplamamis. Alan arkadaslar ithalatci firmada test ettirmiscesine urunler orjinaldir demis. Ben burada yanlis anlasilmaya mahal vermemek icin yazdim.

2.Ayrica ilk mesaja bakarsaniz satici urun "orjinal" dememis !!! Yurtdisindan geldi demis !

Konunun aydinlatilmasi burada kimseye zarar vermez ve verilmesine engel olur. Gidip METAN'da kontrol ettirmediginiz surece bu urun orjinaldir demeyiniz...O kadar kaliteli yan sanayi urunleri var ki anlayamazsiniz. Ayrica orjinal mi sorusuna "digitaldelisi" cevap verecegine herseferinde bir alici araya girip cevap veriyor. Konunun sahibi'nin eger orjinalse ve isini iyi yapiyorsa ilk mesaja eklemesini istiyorum.

Tekrar soyluyorum burada kimse suclanmiyor. Ortada buyuk bir belirsizlik var.

Saygilar...

• "Kesinlikle orijinal değil" sizin kelamınız.

Neyi savunuyorsunuz ki? Neden hemen "ben öyle bir şey demedim" diyorsunuz?
    Sattığı her şeye "orijinal" demek zorunda mı insanlar?

"ORİJİNAL DO-RE-Mİ SLİP DON"

Bu mudur yani?

• quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

"Kesinlikle orijinal değil" sizin kelamınız.

Neyi savunuyorsunuz ki? Neden hemen "ben öyle bir şey demedim" diyorsunuz?
    Sattığı her şeye "orijinal" demek zorunda mı insanlar?

"ORİJİNAL DO-RE-Mİ SLİP DON"

Bu mudur yani?

"Paketlere bakarsak urunler kesinlikle orjinal degil. Paketler orjinal degil...Sadece paketlerin resimleri oldugu icin sadece paketler uzerinden yorum yapiyorum... "

Tum cumleyi okusaydiniz anlardiniz ne dedigimi ne demedigimi...

Savunuyorum cunku burdaki amacim baskasini sucmalak degil. Ki siz bana karsi art niyetle cevap verdiniz.
    Satis yapan kisi sattigi urun hakkinda en ince ayrintisina kadar bilgi vermek zorundadir. Burada millet orjinal aldigini dusunmus ancak satici tarafinda bir bilgi yok. Bu yuzden sattigi seye "orjinal" demek zorundadir.

Para karsiligi bir hizmet yapiliyorsa bana gore acik, net ve durust olmalisiniz. Internet alisverislerinde bu kriterlere daha da fazla ihtiyac duyuluyor.
    Amerikadan alip-satan cok kisiyle alisveris yaptim. Hicbiri bu kadar belirsiz degildi. Hatta amerikadan alindigina dair faturayi da yayinlayanlar vardi.

Su durumdaki belirsizlik satici arkadasa da zarar veriyor. Sayfalarda bir suru kisi sormus orjinal mi degil mi diye ancak satici arkadas cevap vermemis. Konu netlesirse kim kaybeder kardes ??? Netlesirse herkes rahat rahat kulakligini alir arkadastan, satici arkadasin da satislari artar.

• Kendisinden cx 300 ii almış bulunmaktayım.Benim için olumlu bir alışveriş oldu.Herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technics

bugüne kadar aldığım kulaklıklar içerisinde işte bu dedirtecek kulaklıktı kendisinden aldığım cx500, ve açıkçası iyiniyetini vssini geçiyorum, çoğumuz iyi niyetliyiz zaten ama ben hayatımda sattığı ürüne bukadar sahip çıkan bu kadar sorumlu hisseden birisini daha görmedim.. ilgisine teşekkür ediyorum öncelikle buradan..kendisiyle alışverişe devam edicem..bilhassa da kulaklık konusunda.

cx500 gelecek olursak ;
    ep 830, v-moda vibe kullanmış birisi olarak hepsindende bariz daha iyi,
    tizleri olması gerektiği gibi,
    midleri rüya gibi,
    basları bana fazla geldi ama yoğunluğu çok başarılı..
    v-moda vibe derinliği iyi bir kulaklık olarak bilinir onun derinliğinden çok daha iyi derinliği var bence..
    ses yalıtımı çok başarılı cx500ün..
    ep 830un ses yalıtımına en yakın bulduğum kulaklık bu oldu, ep 830uda yinede küçümsemesin kıyaslama yapanlar..ama ondan dahamı iyi diye sorulursa evet daha iyi cx500

birde kulaklık orijinalmi sorusuna cevap vermek gerekirse bence bariz orijinal..

Hocam siz hangi cx 500 modelini kullanıyorsunuz ? sadece cx-500 mü yoksa cx-500 II Mİ? Tavsiye edermisiniz bende almayı düşünüyorum . cx serisinden cx 500 ün hangi modelini önerirsiniz iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: digitaldelisi

İlan, modeller ve fiyatlar günceldir...

cx-500 beyaz modeli elinizde mevcut mu fiyatı ne kadar ? ilgilenirseniz almayı düşünüyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolas4121

quote:

bugüne kadar aldığım kulaklıklar içerisinde işte bu dedirtecek kulaklıktı kendisinden aldığım cx500, ve açıkçası iyiniyetini vssini geçiyorum, çoğumuz iyi niyetliyiz zaten ama ben hayatımda sattığı ürüne bukadar sahip çıkan bu kadar sorumlu hisseden birisini daha görmedim.. ilgisine teşekkür ediyorum öncelikle buradan..kendisiyle alışverişe devam edicem..bilhassa da kulaklık konusunda.

cx500 gelecek olursak ;
    midleri rüya gibi,
    v-moda vibe derinliği iyi bir kulaklık olarak bilinir onun derinliğinden çok daha iyi derinliği var bence..
    ep 830un ses yalıtımına en yakın bulduğum kulaklık bu oldu, ep 830uda yinede küçümsemesin kıyaslama yapanlar..ama ondan dahamı iyi diye sorulursa evet daha iyi cx500

birde kulaklık orijinalmi sorusuna cevap vermek gerekirse bence bariz orijinal..

Hocam siz hangi cx 500 modelini kullanıyorsunuz ? sadece cx-500 mü yoksa cx-500 II Mİ? Tavsiye edermisiniz bende almayı düşünüyorum . cx serisinden cx 500 ün hangi modelini önerirsiniz iyi forumlar

digitaldelisi nin ürünlerinin tümünü tavsiye edebilirim şuan brainwavz kullanıyorum sevgili legolas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 11 Ekim 2012; 20:29:21 >

• quote:

quote:

quote:

cx500 gelecek olursak ;
    midleri rüya gibi,

digitaldelisi nin ürünlerinin tümünü tavsiye edebilirim şuan brainwavz kullanıyorum sevgili legolas

sağol Technics kardesim senin sözün bize en büyük referansdır. iyi forumlar

• quote:

quote:

quote:

quote:

cx500 gelecek olursak ;
    midleri rüya gibi,

sağol Technics kardesim senin sözün bize en büyük referansdır. iyi forumlar

güvenin için teşekkür ederim legolas, her zaman elimden ne gelirse..ulaşman yeter, sevgiler.

• takip
  • Mesajım bulunsun belki bir cx-500 alabilirim
  • Ben bu konu başlığı altında sattığınız ürünler orijinal mi diye sormuyorum , 10dan fazla yerde hem siz hem de sizle bir şekilde irtibatı olanlar orijinal oldugunu ısrarla tekrarlamışlar. Ben de bir ara aynı soruyu soracak gibi oldum ama daha sonra, "adamın dilinde tüy bitmiştir artık, cevap vermeye yorulmuş bıkmıştır" dedim kendi kendime...
    Sordugum: seri numarasıyla sennheiser sitesine kayıt işlemi gerçekleşiyor mu?
    Saygılar
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.