Şimdi Ara

Sennheiser CX500, CX400 II, CX300 II, CX300, İE4, Creative EP830, EP630...!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
6
Favori
29.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: smileplease03

ep 630 mu ep 830 mu?
    Karar veremedim?
    son 3 günüm?
    Lütfen yardım

630 al keyfine bak. fazla para vermenin anlamı yok.
    kulaklıklar BURN-in olunca daha güzel olur..

Murat abim hayırlı işler..
    2 yıl önce kulaklık almıştım bozuldu yenisini verdi EP-630,
    hoş ve samimi insandır kendisi....

kulaklığa sınıftaki dandik pcden akım geldi bozuldu,
    ondan sonra mdr 300 aldım (kendimde satıyorum) ama ep-630daki tadı alamadım..
    İe4 de gözüm var ama okadar paraya değer mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crux2005

elinizde ie4 mevcutmu? cx500 ve ie4 arasında kaldım .sizce en iyi performansı hangisi verir?

cx400 2
  • cx400 2 aldım...digitaldelisi kesinlikle güvenilir bi satıcı gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz
  • cx400-ii nin kutu içeriğinde neler var?
  • pm...
  • pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 15

Arkadaşlar 5800 için kulaklık alacağım hangisini önerirsiniz?Bütçe 50tl civarı.Forumda gördüğüm kadarıyla ep-630 ve cx300,cx200 önerilen kulaklıklar.Siz bunlardan hangisini önerirsiniz?cx300 ile cx300 2 nin farkı nedir?

Cx300' de 's' harfleri insanın canını sıkabiliyordu ayrıca bazıları tizlerinin kotu oldugunu soyluyordu ( ki tizleri beni de rahatsız ediyordu ) Cx300II'yi fazla kullanma şansı bulamadım ama bu sorunlar düzeltilmiş gibi gelmişti...

Bahsettigin kulakliklar yerine Creative Ep830 veya butceyi artirirsan cx400II almani tavsiye ederim... 5800 ile birlikte 1 sene boyunca Creative Ep830 kullanmıştım ve bozulana kadar gayet memnundum ( ozellikle bass performansi cok iyidi )

@digitaldelisi
    pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ixion -- 6 Temmuz 2011; 0:21:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yetter

bu kadar olumlu yorumları okuyunca bır kulaklık alasım geldı. arastırıp sıze pm ile donucem.

Tabi dostum, ne zaman istersen...
  • Pm.
  • İstanbul elden alisveris oluyorsa cx 300 ll beyaz almak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAburak89

Pm.

Cevaplanmıştır...
  • arkadaşlar elimde se w705 ve w715 marka iki cihaz ve bunlara ait hpm-77 model kulaklık vardı ama kulaklıklar zamanla koptu, yeni kulaklık alıcam ama karar veremedim bi türlü, se hpm-82 mi alsam yoksa creative ep-830 mu alsam? (eski kulaklıkların çeviricileri duruyo hala) yardımcı olabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_CorSAn -- 15 Ağustos 2011; 20:02:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_CorSAn

arkadaşlar elimde se w705 ve w715 marka iki cihaz ve bunlara ait hpm-77 model kulaklık vardı ama kulaklıklar zamanla koptu, yeni kulaklık alıcam ama karar veremedim bi türlü, se hpm-82 mi alsam yoksa creative ep-830 mu alsam? (eski kulaklıkların çeviricileri duruyo hala) yardımcı olabilirmisiniz?

Cevaplanmıştır...
  • Merhaba. Ana sayfadaki fiyatlar guncel mi?

Gecerken ugradim. Ytl yaziyor ona gore degerlendirecegim.

Tsk ler.
  • iphone 4 için sennheiser ın hangi modelini önerirsiniz her tarz müzik dinliyorum.
  • Mesajım bulunsun
  • Hacı halen satıyon mu bu kulaklıklarıı bitmedi mi?
  • Satış devam ediyorsa ben de bir tane beyaz cx500 almayı düşünüyorum.Satış devam ediyorsa ben de bir tane beyaz cx500 almayı düşünüyorum.
  • hala elinizde kulaklık varmı acaba?
  • @digitaldelisi 'nden 1 adet cx500 (siyah) kulaklık aldım.

Kulaklık & alışveiş tahmin edeceğiniz gibi sorunsuz oldu.

Kendisine tekrar teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.