merhaba. telefonda kullanmak üzere kulaklık almayı planlıyorum. tel n8. normal 3,5. 1 kaç özellik arıyorum. sesi boğuk olmamalı. sözleri net duyabilmeliyim. ses kulağımın içinde yankılanmamalı. en çok istediğim özellik ise (böyle bişey piyasada var mı onuda bilmiyorum) basları beni titretmeli kalbimi hoplatmalı. 1 şey daha sesi makul bi yüksekliğe çıkabilmeli.
acaba elinizde böyle veya buna yakın ürün var mı? yoksa piyasada var mı?
bir de garanti konusunda biraz bilgi verebilir misiniz?
Arkadaşlar ürün kutusunda MeTan hologramı yoksa çok çok büyük ihtimalle sahtedir,kutudan da MeTan hologramlı garanti belgesi çıkmalı ve ithal edilen yer adresi olarak kesinlikle uzakdoğu adresi olmamalı...bunların hepsi MeTan'ın sitesinde yazıyor.Ses çok kaliteli...bence orjinal demekle olmuyor işte..Dikkatli olun.
Hey .. bilmeden saçma sapan konuşma.Metan sennheiser'in türkiye dağıtıcısı (distribütör) dır.Metan bandrolü türkiyede satılan mallar arasında ayırt edici bir özelliktir , onun dışında Dijitaldelisi arkadaş yurt dışından ithal edip distribütör fiyatlarına göre gayet makul satıyor.Yazdıklarınızdan sanki yurtdışından alınan tüm ürünler sahtedir anlayışı çıkıyor , yapmayın dünyanın her yerinde metan hologramı mı arayacaksınız ??
quote:
Orijinalden alıntı: E2
quote:
Orijinalden alıntı: rocktopeace
Arkadaşlar ürün kutusunda MeTan hologramı yoksa çok çok büyük ihtimalle sahtedir,kutudan da MeTan hologramlı garanti belgesi çıkmalı ve ithal edilen yer adresi olarak kesinlikle uzakdoğu adresi olmamalı...bunların hepsi MeTan'ın sitesinde yazıyor.Ses çok kaliteli...bence orjinal demekle olmuyor işte..Dikkatli olun.
Hey .. bilmeden saçma sapan konuşma.Metan sennheiser'in türkiye dağıtıcısı (distribütör) dır.Metan bandrolü türkiyede satılan mallar arasında ayırt edici bir özelliktir , onun dışında Dijitaldelisi arkadaş yurt dışından ithal edip distribütör fiyatlarına göre gayet makul satıyor.Yazdıklarınızdan sanki yurtdışından alınan tüm ürünler sahtedir anlayışı çıkıyor , yapmayın dünyanın her yerinde metan hologramı mı arayacaksınız ??
Satılan bu ürünler orjinal olabilir arkadaşlar. CX-300 II yurtdışında satışı en uygun 50 dolar. Yurt dışından kulaklık almış biri olarak söylüyorum bunları. Ancak kulaklıklar refurbished (daha önce iade edilen yada tamir edilmiş) olabilir. Eğer böyle bir durum söz konusu ise iş ahlakı olarak satıcı arkadaşın bunu belirtmesi gerekir. Ama fiyatları uygun diye hemen sahte etiketi yapıştırılmaması gerekir.
''tylan'' öncelikle mesajın için teşekkür ederim dostum...
Ancak ortada ürünlerin orjinal olmaması gibi bir durum zaten söz konusu değil. Sadece bu konuda tedirgin olan kişiler var o kadar... Onlara da tavsiyem 4 yıldır forumda yapmış olduğum satışları ve referanslarımı incelemeleridir...
Ayrıca ürünlerin ''Refurbished'' olmadığını da belirtmek isterim...
metan ithalatçı firma ise o firmanın ithal etmediği orjinal ürünlerde metan hologramı doğal olarak olmamalı. Doğru mudur?
Evet... Eğer Metan hologramı varsa o ürünün ithalatçısı Metan demektir... Eğer yoksa o ürün Metan tarafından ithal edilmemiş demektir...
Ayrıca ''Refurbished'' ürün tercih etmenizdeki sebep mantıklı, ancak elimdeki ürünler maalesef ''Refurbished'' değildir...