Şimdi Ara

Sennheiser CX500, CX400 II, CX300 II, CX300, İE4, Creative EP830, EP630...!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
6
Favori
29.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: qscvqscv

merhaba. telefonda kullanmak üzere kulaklık almayı planlıyorum. tel n8. normal 3,5. 1 kaç özellik arıyorum. sesi boğuk olmamalı. sözleri net duyabilmeliyim. ses kulağımın içinde yankılanmamalı. en çok istediğim özellik ise (böyle bişey piyasada var mı onuda bilmiyorum) basları beni titretmeli kalbimi hoplatmalı. 1 şey daha sesi makul bi yüksekliğe çıkabilmeli.

acaba elinizde böyle veya buna yakın ürün var mı? yoksa piyasada var mı?

bir de garanti konusunda biraz bilgi verebilir misiniz?

teşekkür ederim.

PM ile cevaplandı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocktopeace

Arkadaşlar ürün kutusunda MeTan hologramı yoksa çok çok büyük ihtimalle sahtedir,kutudan da MeTan hologramlı garanti belgesi çıkmalı ve ithal edilen yer adresi olarak kesinlikle uzakdoğu adresi olmamalı...bunların hepsi MeTan'ın sitesinde yazıyor.Ses çok kaliteli...bence orjinal demekle olmuyor işte..Dikkatli olun.

Hey .. bilmeden saçma sapan konuşma.Metan sennheiser'in türkiye dağıtıcısı (distribütör) dır.Metan bandrolü türkiyede satılan mallar arasında ayırt edici bir özelliktir , onun dışında Dijitaldelisi arkadaş yurt dışından ithal edip distribütör fiyatlarına göre gayet makul satıyor.Yazdıklarınızdan sanki yurtdışından alınan tüm ürünler sahtedir anlayışı çıkıyor , yapmayın dünyanın her yerinde metan hologramı mı arayacaksınız ??

• quote:

Orijinalden alıntı: E2

quote:

Arkadaşlar ürün kutusunda MeTan hologramı yoksa çok çok büyük ihtimalle sahtedir,kutudan da MeTan hologramlı garanti belgesi çıkmalı ve ithal edilen yer adresi olarak kesinlikle uzakdoğu adresi olmamalı...bunların hepsi MeTan'ın sitesinde yazıyor.Ses çok kaliteli...bence orjinal demekle olmuyor işte..Dikkatli olun.

Hey .. bilmeden saçma sapan konuşma.Metan sennheiser'in türkiye dağıtıcısı (distribütör) dır.Metan bandrolü türkiyede satılan mallar arasında ayırt edici bir özelliktir , onun dışında Dijitaldelisi arkadaş yurt dışından ithal edip distribütör fiyatlarına göre gayet makul satıyor.Yazdıklarınızdan sanki yurtdışından alınan tüm ürünler sahtedir anlayışı çıkıyor , yapmayın dünyanın her yerinde metan hologramı mı arayacaksınız ??

• Satılan bu ürünler orjinal olabilir arkadaşlar. CX-300 II yurtdışında satışı en uygun 50 dolar. Yurt dışından kulaklık almış biri olarak söylüyorum bunları. Ancak kulaklıklar refurbished (daha önce iade edilen yada tamir edilmiş) olabilir. Eğer böyle bir durum söz konusu ise iş ahlakı olarak satıcı arkadaşın bunu belirtmesi gerekir. Ama fiyatları uygun diye hemen sahte etiketi yapıştırılmaması gerekir.
  • ''tylan'' öncelikle mesajın için teşekkür ederim dostum...

Ancak ortada ürünlerin orjinal olmaması gibi bir durum zaten söz konusu değil. Sadece bu konuda tedirgin olan kişiler var o kadar... Onlara da tavsiyem 4 yıldır forumda yapmış olduğum satışları ve referanslarımı incelemeleridir...

Ayrıca ürünlerin ''Refurbished'' olmadığını da belirtmek isterim...

Herkese saygılar...

• Yıllar önce alışveriş yapmıştım kendisinden.
    Çok alakalı ve ahlaklı bir satıcı. Üç-dört kez kulaklık aldım ve dostlarıma hediye ettim.

Gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz.

Saygılar...
  • Hocam 2007 yılında, Sonyericsson w800 walkman kulaklığı almıştım sizden. Konunuzu görünce bi tebessüm oldu yüzümde. Geçen ayda ep630 kulaklık almıştım kendime vatandan, rastgelseydim kesinlikle sizden alırdım.

İyi satışlar diliyorum
  • Sağolasın kardeşim... Yıllardır satışlarım devam ettiği için artık birçok kişinin yüzünde aynı tebessüm oluyor sanırım...

Ayrıca kulaklığını da iyi günlerde kullanmanı dilerim ve bu nostaljik mesajın içinde çok çok teşekkür ederim kardeşim...

Umarım bir gün tekrar bi şekilde görüşürüz...
  • PM kontrol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __ers__

PM kontrol.

Cevaplanmıştır...
  • 2.alışverişimi pazartesi günü yapacagım ayrıca mesajım bulunsun diye yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuasH

2.alışverişimi pazartesi günü yapacagım ayrıca mesajım bulunsun diye yazdım.

• takipte kalsam iyi olacak diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selçuk GÜMÜŞ

takipte kalsam iyi olacak diye düşünüyorum

Memnuniyet duyarım...
  • mesajim bulunsun.
  • satışlarınız ve ürün ve fiyatları hala güncel mi? İlk mesajlara baktım şubat ama 2010 muş sonradan farkettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahlegan

satışlarınız ve ürün ve fiyatları hala güncel mi? İlk mesajlara baktım şubat ama 2010 muş sonradan farkettim.

Evet, satışlar ve ürünler günceldir...
  • bir adet p.m
  • quote:

Orijinalden alıntı: mest47

bir adet p.m

Cevaplanmıştır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahlegan

quote:

metan ithalatçı firma ise o firmanın ithal etmediği orjinal ürünlerde metan hologramı doğal olarak olmamalı. Doğru mudur?

Evet... Eğer Metan hologramı varsa o ürünün ithalatçısı Metan demektir... Eğer yoksa o ürün Metan tarafından ithal edilmemiş demektir...

Ayrıca ''Refurbished'' ürün tercih etmenizdeki sebep mantıklı, ancak elimdeki ürünler maalesef ''Refurbished'' değildir...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.