Şimdi Ara

Sennheiser CX500, CX400 II, CX300 II, CX300, İE4, Creative EP830, EP630...!!! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
6
Favori
29.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Murat Bey pm attım, cevabınızı bekliyorum.
  • Kesinlikle neredeyse hiçbir kurumsal firmanın gösteremeyeceği satış sonrası desteği ve ilgiyi görebileceğiniz satıcı. Gözünüz kapalı gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapabilirsiniz, şahsen yaptığım 3 alışverişimde bırakın sorunu, yapmakta hiçbir mecburiyeti olmadığı fedakarlıkları gördüm.
  • pm
  • pm
  • gerek kalmadı Vatan bilgisayardan ep630 u 55 ytl ye aldım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Momo-Oz -- 18 Ağustos 2010; 15:22:07 >
  • . Alışverişi nasıl yapacağımı anlatabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fernando2009 -- 1 Eylül 2010; 15:06:55 >
  • msn'e ekledim.. eğer ürünler elinizde kaldıysa görüşmek isterim.
  • teşekkür ederim güzel bir alışverişimiz oldu ilgili bir arkadaşımız
  • ödemeler nasıl hocam creative var mı elinde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dgkndll

ödemeler nasıl hocam creative var mı elinde?
  • quote:

PM ile cevaplanmıştır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernando2009

quote:

PM ile cevaplanmıştır...
  • !!!GARANTİLİ DİYE ALANLAR DİKKAT!!!

Bu arkadaştan yaz başında ep-830 kulaklık aldım ve 1 ay dolmadan kulaklık bozuldu. Ben de nasıl olsa garantisi var diye arkadaşla irtibata geçtim. Bana ilk başta hiç garantiyle uğraşmayıp 25 liraya kulaklığın aynısından satmayı teklif etti kabul etmedim o zaman beklersin 1 ay kadar dedi tatam dedim beklerim. Ürün sözde yurtdışına gitti aradan bir buçuk ay geçti tekrar irtibata geçtiğimde kulaklığın kablosunda kırık olduğunu garanti dışı olduğunu ve istersem 10$ karşılığında yapılacağını söyledi. Ben bunu da kabul etmeyip kulaklığı geri istedim kulaklığın bana geri gelişi böyle oldu.

• slm bende bir cx 500 sahibi olmak istiyorum ama bazı sorularım olacak ve parada kolay kazanılmıyor ?

Ürün orginal ürünmüdür ? yoksa yurdışında geliyor ben orginal biliyorum onun için orginal diyorum mu ? biliyorsunuz ki çok kaliteli sahteler piyasada ?
    yani ürünü alsam metan'a götürsem bir sorun olurmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkmnbrc

slm bende bir cx 500 sahibi olmak istiyorum ama bazı sorularım olacak ve parada kolay kazanılmıyor ?

Ürün orginal ürünmüdür ? yoksa yurdışında geliyor ben orginal biliyorum onun için orginal diyorum mu ? biliyorsunuz ki çok kaliteli sahteler piyasada ?

Selamlar bunu bende merak ediyorum çünkü ortalıkta inanılmaz sahte ürün dolaşıyor ve eğer sitesinden kayıt ettirebiliyorsak bu orjinal demek mi oluyor bilen arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amylee

quote:

Orijinalden alıntı: gkmnbrc

slm bende bir cx 500 sahibi olmak istiyorum ama bazı sorularım olacak ve parada kolay kazanılmıyor ?

Selamlar bunu bende merak ediyorum çünkü ortalıkta inanılmaz sahte ürün dolaşıyor ve eğer sitesinden kayıt ettirebiliyorsak bu orjinal demek mi oluyor bilen arkadaşlar cevap verirlerse sevinirim.

Urunun sahtesini orjinalinden ayirmak icin internette yapilan karsilastirmalara bakabilirsin , orjinal urunler ile fake'ler kablosundan , jack girisinden , izgarasindan , ambleminden ve tasima cantasindan dolayi kolayca ayirt edilebiliyor
    ben suana kadar 'digitaldelisi' nickli arkadas ile yaptigim 3 alisveriste de herhangi bir sorun yasamadim.

@digitaldelisi
    Murat bey size birkac gun once kulakligim ile ilgili yasadigim bir sorun hakkinda mail ve pm atmistim...
    Musait oldugunuz en yakin zamanda cevap verirseniz sevinirim...

• quote:

Urunun sahtesini orjinalinden ayirmak icin internette yapilan karsilastirmalara bakabilirsin , orjinal urunler ile fake'ler kablosundan , jack girisinden , izgarasindan , ambleminden ve tasima cantasindan dolayi kolayca ayirt edilebiliyor
    ben suana kadar 'digitaldelisi' nickli arkadas ile yaptigim 3 alisveriste de herhangi bir sorun yasamadim.

Yorumlar için çok teşekkür ederim daha önceden bu forumdan bilmeden sahte ürün satın almıştım o yüzden korkarak alıyorum inş memnun kalırım.Ürün elime geldiğinde bende yorumumu yaparım.Murat abiye sabrından dolayı teşekkür ediyorum. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amylee -- 22 Kasım 2010; 22:55:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfege
    yüzbaşım slm bendede 1 adet cx 400ıı var yeni aldım muhtemelen garantili değil ama bi ümit kontrol etmek istiyorum eklediğiniz sayfada kontrolü nasıl yapıyoruz

Sennheiser sitesinin hiç bir geçerliliği yok hocam onu belirteyim sallayin numara tutuyor kayit ediyor orjinal mi değil mi testi yapacaksaniz nette fake ve orjinal karsilastirmalari var ama buda yeterli olmayabilir benim icimdede hep bir suphe var :) metana gidip deneme firsatim olsa hemen giderdim ama İzmir'deyim.İstanbulda oturuyorsaniz metana gidip ayni kulakligi dinleyebilirsiniz en dogru yol bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amylee -- 25 Kasım 2010; 18:56:58 >
  • quote:

evet bende net denwww.dusunmedenal.com isimli siteden aldım. orjinaline okadar para vermektense bu ürün çok uygun geldi ses olarakda oldukça iyi, firmayla görüşmüştüm yurtdışından kendilerinin getirdiklerini orjinal olduğunu söylediler ancak tabi türkiye garantisi yokmuş. ipod touch da kullanıyorum inşallah arıza çıkarmaz

Oranın sahte sattığını düşünüyorum. Cx 400 II ' ye 39 lira fiyat koymuşlar.Mymemory sattığı orjinal ürünlerle bilinir ve çok ucuzdur orada bile kulaklık 47.99£. Fotolarını yükleyebilir misin çok merak ettim.

• quote:

amylee fotolar bişeyler anlaşılırmı bilmiyorum

Hocamhttp://imageshack.us buraya yüklerseniz belki anlaşılır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.