Şimdi Ara

Sennheiser CX500, CX400 II, CX300 II, CX300, İE4, Creative EP830, EP630...!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
6
Favori
29.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inistanbul

creative ep 630 almayı düşünüyorum, ilk kulak içi kulaklığım olacak nasıl bir kulaklık tavsiye edermisiniz? size nasıl ulaşabilirim?

PM yolladım dostum...
  • Pm
  • cx500 için pm attım.. msn'den de ekledim arkadaşım. ilgilenirsen senirim ;)
    msn ekledim ayrıca..
    ...@eko-finans.com
  • Hocam ie4 lerin paketleri neden böyle? GG den aldığım sahte ep-630 ların paketleri de aynen böyleydi.Cevaplarsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death666

Hocam ie4 lerin paketleri neden böyle? GG den aldığım sahte ep-630 ların paketleri de aynen böyleydi.Cevaplarsan sevinirim.

Hocam İE4'lerin paketlemesini tüm dünyada dağıtıcı firmalar kendileri yapar. Yani CX serisi gibi kendilerine kutulu şekilde gelmez. Profesyonel bir müzik aleti ile birlikte gelir, fakat dağıtıcı firmalar bunları ayrı olarak kendileri paketleyip satarlar. Türkiye'de durum aynı şekildedir diğer ülkelerde de... Bu yüzden İE4'ler tüm dünyada kutusuz ve poşetli şekilde satılır...

Fakat EP630 için aynı durum söz konusu değildir. Gittigidiyor'da kutusuz olarak satılan EP630'lar da vardır. Bunların orjinal olduğunu iddaa edemeyiz...

• Hocam teşekkürler bilgilendirme için.
  • murat hocamdan cx500 ve cx300 aldım.. %10000 orjinal kulaklıklardır. hızlı kargoya söylenecek yok zaten.. ertesi gün elimde oldu. murat hocama tekrar tekrar teşekkür ederim.. sonuna kadar güvenebilirsiniz
  • selamlar, bugun benimde elime beyaz cx-400 II ulasti. ilk izlenimlerim cok iyi, internetten biraz arastirma yaptim ve orjinal oldugu kanaatine vardim. bazi arkadaslar kargo fiyati cok yuksek demislerdi ama alakasi yok, bir gun sonra elime ulasti. tesekkur ederim.
  • dün sipariş verdiğim cx 500 bugun elime ulaştı, temiz bi alışverişti teşekkürler dostum.. : )
  • ben de bir adet CX400 II siparisi verdim. elime gectiginde benden olumlu yorum alacagina inaniyorum.
    hayirli satislar.
  • CX 400 II elime ulasti. orjinalligi konusunda aklimda her hangi bir soru isareti yok. tesekkurlerimi iletiyorum=)

buyrun bu da kayit durumu

Sennheiser CX500, CX400 II, CX300 II, CX300, İE4, Creative EP830, EP630...!!!
  • Bilgi için bir pm gönderildi...
  • pm atmıştım ben ama..
  • pm
  • bende kendisinden CX400-II aldım. şu an gayet memnunum fakat deneyecek mp3 olmadığı için bilgisayarda denedim:) aşırı derece de yüksek ses almama rağmen, bass alamadım. telefona bağladığımda ise gayet memnun kaldım. jack çevirme aparatı ses kaybına neden olsa da orjinal nokia kulaklığı kadar ses aldım...
  • Hocam PM
  • pm attım :)
  • selam, cx serisinden bi kulaklık almak istiyorum yanlız acil olmalı, msn'e ekledim ama açık değilsiniz. ödemeyi bugün yapsam kargoya yarın verebilir misiniz? cuma günü izmitten teslim alabilir miyim? En son hepsiburada'dan cx300 almıştım çok memnundum, cx300 II biraz daha mı iyi? Bassları aynı şekilde alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerium1983

selam, cx serisinden bi kulaklık almak istiyorum yanlız acil olmalı, msn'e ekledim ama açık değilsiniz. ödemeyi bugün yapsam kargoya yarın verebilir misiniz? cuma günü izmitten teslim alabilir miyim? En son hepsiburada'dan cx300 almıştım çok memnundum, cx300 II biraz daha mı iyi? Bassları aynı şekilde alabilir miyim?

PM gönderildi...
  • tekrar pm attım :)
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.