Şimdi Ara

Sennheiser CX500, CX400 II, CX300 II, CX300, İE4, Creative EP830, EP630...!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
6
Favori
29.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Insistence

Metal müzik için bu kulaklıkların hangisini önerirsiniz?

PM ile cevaplandı...
  • Kargo konusunda pm attım ama cevap alamadım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hatred

Kargo konusunda pm attım ama cevap alamadım?

Ürününüz gün içinde kargoya verilip, kargo takip numaranızda PM ile az önce tarafınıza gönderilmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digitaldelisi -- 25 Şubat 2010; 0:02:40 >
  • Elma sepetine Sennheiser CX-500 ürünü sordugumda üretimden kalktıgı için getiremediklerini onun yerini Sennheiser CX400-II'nin aldıgını belirttiler , siz nasıl cx-500 getiriyorsunuz acaba ? birde ödemeler ne şekilde oluyor. msn adresinizi de pmlerseniz sevinirim. teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakieryigit

Elma sepetine Sennheiser CX-500 ürünü sordugumda üretimden kalktıgı için getiremediklerini onun yerini Sennheiser CX400-II'nin aldıgını belirttiler , siz nasıl cx-500 getiriyorsunuz acaba ? birde ödemeler ne şekilde oluyor. msn adresinizi de pmlerseniz sevinirim. teşekkürler...

PM ile cevaplandı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitaldelisi

quote:

Elma sepetine Sennheiser CX-500 ürünü sordugumda üretimden kalktıgı için getiremediklerini onun yerini Sennheiser CX400-II'nin aldıgını belirttiler , siz nasıl cx-500 getiriyorsunuz acaba ? birde ödemeler ne şekilde oluyor. msn adresinizi de pmlerseniz sevinirim. teşekkürler...

PM ile cevaplandı...

Bende merak ettim açıkcası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Insistence

Bende merak ettim açıkcası.

Üretimden kalkan ürünler ''üretimden kalktığı gibi satışı durmaz. Stoktakiler bitene kadar satışı devam eder''

Türkiye'de de birçok yerde halen CX500 satışının devam ettiği gibi...
  • 1 adet Sennheiser CX500 sipariş edilmiştir. digitaldelisi güvenilir bir arkadaş ,herkese tavsiye ederim.
  • Murat arkadaşımdan 2gün önce(çarşamba günü) CX500 almış bulunuyorum,havaleyi yapınca hemen kargoladı ve dün(perşembe)ürün elime ulaştı,herşey dediği gibi çıktı,sağolsun çok yardımcı oldu sorduğum yüzlerce soruya ilgili bir şekilde cevap verdi ,yalnız bu fiyta nasıl orjinal sennheiser oluyor diye açıkcası çok şuphelnmiştim,hani arkaaşa güvensem de yurt dışında neredeyse birebir klonları üretiliyor bu ürünlerin,biraz araştırınca hayret edersin bu kadar mı kaliteli sahteleri var bu kulaklıkların ,ama @digital delisi ürünlerinin arkasında ve istediğin gibi istediğin ürünle karşılaştırabilirsin diye defalarca belirtti,ben de en sonunda güvenip ürünü aldım.

ürün elime geçtikten sonra bakmam gerken bir iki belirgin özellik vardı ki en iyi sahtelerde bile bunu başaramazlar,o testlerin hepsini geçtikten sonra cm cmsini inceleyerek ürünün % 100 orjinal olduğu kanaatine vardım,tabi daha sonra metan stikerli cx500 il de karşılaştırıp sonucu yazarım buraya ,ama şu anki incelemelerimin sonucu,dış görünüşü olsun ses kalitesi olsun,kesinlikle orjinal olduğunu söyleyebilirim,(nasıl anladın diye merak edenler bana pm atabilirler.)

hiç düşünmeden alış veriş yapabileceğiniz ,saygılı ve dürüst bir arkadaşımız.
    tekrar teşekkür ediyorum ,saygılar,iyi satışlar

• Sennheiser CX500 bugün elime geçti ve güvendigim gibi ürünün %99 orjinal olduguna karar verdim ,Hiç çekinmeden alabilirsiniz arkadaşlar , ilerde bir tane daha almayı düşünüyorum kesinlikle bu sefer daha üst modeller olacaktır :) bu arada fake orjinal olduguna nasıl karar verdin diyen arkadaşlar olabilir biraz da ispat olması açısından yardımcı olayım ;

http://www.fakeheadphones.com/forum/index.php?topic=368.0

http://www.fakeheadphones.com/forum/index.php?topic=13.0

bu siteye üye olarak fake ve orjinal ürün arasındaki farklar anlamında 33 tane farklı resimi inceleyebilirsiniz

yine ;

http://www.youtube.com/watch?v=YJzTK3qj23U

http://www.youtube.com/watch?v=9_wBjB6dUDE

yukarıdaki görsel karşılaştırmadan da fake ve orjinal ürünlerin karşılaştırmalı incelemelerini yapabilirsiniz , bilinçli bir tüketici olarak digitaldelisi'nin orjinal kulaklık sattıgını ve çekinmeden alabileceginizi tekrarlıyarak , kendisine teşekkür ediyorum , Her türlü referans olarak adımı ekleyebilirsin

uygun fiyata kaliteli ve orjinal Sennheiser kulaklık isteyenler buraya 1 gün içinde ürününüz elinize ulaşacaktır.

• madem sitenin adı geçti ,buyrun bu da benim açtığım konu,resimlerin hepsini bizzat kendim çektim ve Murat karddeşimizdan aldığım ürüne ait,sitenin yöneticilerine göre de bir iki gariplik dışında(ki normal sayılabilecekmiş)ürün % 99 orjinal.buyrun link:

http://www.fakeheadphones.com/forum/index.php?topic=401.0
  • Eleştiri olarak değilde bilginiz olsun diye söylicem bende kulaklığımı alırken gerçekten digitaldelisi arkadaşın hiç bir yanlışını görmedim aksine hızlı kargo güvenilir alışveriş ile benimde takdirimi almıştı.Ama ne yazıkki 2 hafta önce gül gibi baktığım ep-830umda ses de gidip gelme olmaya başladı.Bende kendisine gönderdim. (Daha öncede sony kulaklığımı garantiye vermiştim bir mağazaya ordan kablo değişimi yapıp 5 güne geri göndermişlerdi.) Ama ne yazık ki digitaldelisi (burda aslında onunda yapabileceği bişi yok,yurtdışıyla çalışmanın getirdiği birşey) arkadaş garanti için kulaklığı yurtdışına gönderiyor.Bu da 2-3 hafta sürüyor doğal olarak.O sırada bi kulaklık alsanız en aşşağı 15 lira vericeksiniz(ki bu kalitede bi kulaklık kullanırken 15 liralık kulaklık kullanmak insana işkence geliyor) eee bide 10 lira gidiş geliş kargo için veriyorsunuz 25 lira gidiyor kafadan. 2-3 hafta bekleseniz o da olmuyor.Neyse uzun lafın kısası bunlarıda göz önünde bulundurun alışveriş yaparken garanti olayı biraz uzun sürüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: raymanallstar

Eleştiri olarak değilde bilginiz olsun diye söylicem bende kulaklığımı alırken gerçekten digitaldelisi arkadaşın hiç bir yanlışını görmedim aksine hızlı kargo güvenilir alışveriş ile benimde takdirimi almıştı.Ama ne yazıkki 2 hafta önce gül gibi baktığım ep-830umda ses de gidip gelme olmaya başladı.Bende kendisine gönderdim. (Daha öncede sony kulaklığımı garantiye vermiştim bir mağazaya ordan kablo değişimi yapıp 5 güne geri göndermişlerdi.) Ama ne yazık ki digitaldelisi (burda aslında onunda yapabileceği bişi yok,yurtdışıyla çalışmanın getirdiği birşey) arkadaş garanti için kulaklığı yurtdışına gönderiyor.Bu da 2-3 hafta sürüyor doğal olarak.O sırada bi kulaklık alsanız en aşşağı 15 lira vericeksiniz(ki bu kalitede bi kulaklık kullanırken 15 liralık kulaklık kullanmak insana işkence geliyor) eee bide 10 lira gidiş geliş kargo için veriyorsunuz 25 lira gidiyor kafadan. 2-3 hafta bekleseniz o da olmuyor.Neyse uzun lafın kısası bunlarıda göz önünde bulundurun alışveriş yaparken garanti olayı biraz uzun sürüyor.

Evet dostum, garanti durumunda süre 2-3 haftayı buluyor. Ve maalesef buna yapacak birşeyim olmuyor...

• ''Technics'', ''Cry of Cyrus'' ve ''bakieryigit''

Hepinize yapmış olduğunuz inceleme ve objektif yarumlarınız için çok çok teşekkür ederim...

Ve ürünlerinizi iyi günlerde kullanmanızı dilerim...
  • digitaldelisinden aldığım cx-400II bugun elime ulastı.gercekten super bir kulaklık... sagolsun digitaldelisi epey bir ilgilendi kafamdaki tüm soru işaretlerini giderdi..kulaklıgı alırken eminim ilk kez alısveriş yapanların kafasında kulaklıgın orjınal olup olmadıgıyla ilgili soru işareti olusuyordur bence kesinlikle orjınal... ürün elnize ulastıgında biraz inceleyince sesi dinleyince anlıyorsunuz.. ki burn-in oldukça performans daha da artacaktır.güzel bir alısverişti tesekkurler digital delisi
  • IE4 diye yola çıkmıştım ama elde kalmamış, CX400 II sahibi oldum ben de.
    CX300'üm (sahteydi muhtemelen) bozulmuştu ve mono çalışıyordu.
    Bayadır yenilemeye niyetim vardı da para harcamak zor geliyordu.
    Daha bu akşam geldi ama sorunsuz bir alışveriş oldu ve ürün gayet güzel demek istedim unutmadan :)
    Sonunda dşarda müzik dinlemeye yeniden başlayacağım.

CX400 II hakkında ne düşünüyorum?
    - Aksesurarlarıyla falan tam bir set, çantası ve sarma aparatı olmasını sevdim.
    - Ses düğmesi de hoş bir eklenti. Tam sıfırlanamıyor yalnız, o kötü.
    - Kablosu ne çok kısa, ne de çok uzun. Dışarda kullanım için uygun.
    - Enstrüman ayrımı için 320kps Miles Davis So What ve Dream Theatre - Scarred ile test ettim, oldukça iyi. Bas testi için de Infected Mushroom'un Vicious Delicious albümünü kullanıyorum, bir de Prodigy'nin Invaders Must Die'nı denedim, oldukça doygun ve tüm seslerin ayırdedilebildiği bir ses veriyor. Baslar tok ve doygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: protol-x

Tamam işte bu özellik bile orjinal oldugunu gösterir , orjinal Sennheiser kulaklıklarda ses dügmesiyle sesi istesenizde tamamen kapatamazsınız , buda fake ve orjinal ürünleri ayırmak için eklenmiş bir özelliktir.Bu arada güle güle kullanın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: protol-x

Tamam işte bu özellik bile orjinal oldugunu gösterir , orjinal Sennheiser kulaklıklarda ses dügmesiyle sesi istesenizde tamamen kapatamazsınız , buda fake ve orjinal ürünleri ayırmak için eklenmiş bir özelliktir.Bu arada güle güle kullanın.

evet aynen öyle,yalnız piyasada çok üst düzey sahteleri de bulunuyor ,onlarda ses düğmesi olayını da çözmüşle!

ama ben bugün mağazada cx 400 ıı ile karşılaştırdım(benimki cx 500)ama inanın ki kulaklık orijinal,ben çok uğraştım ,çok inceledim,kulaklıklar orjinal(%99.99)

• cx 300 ll için bi pm'de benden
  • quote:

Orijinalden alıntı: re@per

cx 300 ll için bi pm'de benden

Cevaplanmıştır...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.