kardeş elimde nokia e51 var buna takabileceğim bir kulaklık var mı elinde? cevabı pmlede belirtirsen sevinirim hadi hayırlı satışlar
msn ekledim. pm yolladım:)
bugüne kadar aldığım kulaklıklar içerisinde işte bu dedirtecek kulaklıktı kendisinden aldığım cx500, ve açıkçası iyiniyetini vssini geçiyorum, çoğumuz iyi niyetliyiz zaten ama ben hayatımda sattığı ürüne bukadar sahip çıkan bu kadar sorumlu hisseden birisini daha görmedim.. ilgisine teşekkür ediyorum öncelikle buradan..kendisiyle alışverişe devam edicem..bilhassa da kulaklık konusunda.
cx500 gelecek olursak ; ep 830, v-moda vibe kullanmış birisi olarak hepsindende bariz daha iyi, tizleri olması gerektiği gibi, midleri rüya gibi, basları bana fazla geldi ama yoğunluğu çok başarılı.. v-moda vibe derinliği iyi bir kulaklık olarak bilinir onun derinliğinden çok daha iyi derinliği var bence.. ses yalıtımı çok başarılı cx500ün.. ep 830un ses yalıtımına en yakın bulduğum kulaklık bu oldu, ep 830uda yinede küçümsemesin kıyaslama yapanlar..ama ondan dahamı iyi diye sorulursa evet daha iyi cx500
birde kulaklık orijinalmi sorusuna cevap vermek gerekirse bence bariz orijinal..
cx300 için dün sipariş vermiştim , bugun elime ulaştı teşekkür ediyorum digitaldelisi hayırlı satışlar
istanbulda mısın? Cx 300 almak isitoyrumda..:)
ben cevap vereyim , bursa'da. kesinlikle al , şiddetle tavsiye ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: hypnosse
ben cevap vereyim , bursa'da. kesinlikle al , şiddetle tavsiye ediyorum
Satıcı ile oldukça ilgili biri , hızlı kargo , güzel ürün daha ne istersiniz ki kulaklık digitaldelisi' nden alınır media markt , vatan vs. yerlere boşuna fazla para vermeyin
pmx 80 iki adet cx500 1 adet murattan aldım bunlarla beraber 4.kulaklık oldu murattan aldığım ilk aldığı m cx 300 sennheiser sitesinden kayıt ettirmiştim orjinallikte süpheniz olmasın insanlığıda esnaflığıda süperdir