Şimdi Ara

Sennheiser CX500, CX400 II, CX300 II, CX300, İE4, Creative EP830, EP630...!!! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
6
Favori
29.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sevgili digitaldelisi'nden 1 vdet sennheiser cx400 ve bir adet creative ep 630 aldım. hemen kargoya verdi ve ertesi gün elimdeydi. çok içten, samimi ve dürüst bir satıcı. kendisini tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum =)))
  • Satıcı arkadaşa sonuna kadar kefilim. Gayet ilgili dürüst saygılı bir satıcıdır kendisi
  • 2 adet Sennheiser Cx300 II aldık Arkadaşım LJ94 ve ben Çok Memnunuz ürünlerden çok satıcı murat bey bizi çok mutlu etti Teşekkürler...

sorunsuz kutusunda veriliyor arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyhawk34 -- 12 Mayıs 2011; 19:12:33 >
  • kendiisi çok kaliteli bi satıcıdır. hiç düşünmeden alın. cx300ii precidion aldım %10000 orjinaldir.fiyata kıllanıp yok sahtedir felan ayagı yapmayınız
  • Çok teşekkürler arkadaşlar... Hepiniz iyi günlerde kullanın...
  • satıcının herşeyine kefilim. sorununa, garantisine, kulaklıkların orjinalliğine.. aşırı ilgili ve iyi niyetli bi insan. kulaklıklarda sorun çıktığında anında ilgileniyor. 1 saniye bile düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz. kulaklıkların hepsi orjinal ve kalitelidir. fiyatları da gayet uygun. ve kesinlikle paragöz bi satıcı değil. dediğim gibi 1 mikro saniye bile düşünmenize gerek yok. beğendiğiniz bi model varsa başka yeri araştırmanıza da gerek yok. hiç yormayın kendinizi ve direk satıcıdan alın. 2 tane kulaklık aldım kendisinden ve çok memnunum garanti konusunda da çok ilgili. bundan sonra ben ve arkadaşlarım da kendisinden kulaklık alacak =)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mahlegan

quote:

Orijinalden alıntı: brad_pittch

satıcının herşeyine kefilim. sorununa, garantisine, kulaklıkların orjinalliğine.. aşırı ilgili ve iyi niyetli bi insan. kulaklıklarda sorun çıktığında anında ilgileniyor. 1 saniye bile düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz. kulaklıkların hepsi orjinal ve kalitelidir. fiyatları da gayet uygun. ve kesinlikle paragöz bi satıcı değil. dediğim gibi 1 mikro saniye bile düşünmenize gerek yok. beğendiğiniz bi model varsa başka yeri araştırmanıza da gerek yok. hiç yormayın kendinizi ve direk satıcıdan alın. 2 tane kulaklık aldım kendisinden ve çok memnunum garanti konusunda da çok ilgili. bundan sonra ben ve arkadaşlarım da kendisinden kulaklık alacak =)))

Madem satıcının her şeyine kefilsiniz ve bunu yazılı olarak kendi isteğinizle duyuruyorsunuz, bunu resmi olarak bağlayıcı bir taahüt olarak alıyoruz. Kendinizi böyle bir sorumluluk altına, insanlara yardım etmek ve gerekirse kendi cebinizden zararlarını ödemeyi hiçbir çıkarınız olmadan kabul ettiğiniz için de takdir ediyoruz.

walla benimle ultra ilgilenen, beni belki de kendi hatamdan dolayı bile mağdur etmeyen bi satıcı için az bile söyledim =)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brad_pittch -- 17 Mayıs 2011; 18:00:47 >

• sanırım aldığım sennheiser cx400 ii burn-in oldu :D hayvaaaani bi performansı var. lady gaga dan edge of glory dinliyorum şimdi ve uçuyorumm!!!!
  • Kardeş iyi satışlar ben de 110 liraya 2 ay önce cx300-II aldım diye seviniyodum,bilseydim senden alırdım :D
  • ö.m
  • sony ericsson walkman serisi telefonların kutularından çıkan kulaklıklar çok kaliteliydi çok güzel ses veriyorlardı bu kulaklıklarda onlar kadar iyi mi yoksa daha mı iyi
  • elinizde ie4 mevcutmu? cx500 ve ie4 arasında kaldım .sizce en iyi performansı hangisi verir?
  • İstanbul elden verebılıyorsanız cx-300 II alabılırım.Tesekkurler hayırlı satıslar
  • Annem Sennheieser cx200 kulaklığımı kaybetmiş.Yarın akşama kadar mühlet verdim.Buldun buldun bulamadın Sennheieser IE4'ü huzurlarına çıkararım dedim ve beklemedeyim:)
  • Gittigidiyor gibi sitelerden satıyor musunuz acaba? Kredi kartı dışında alma imkanım yok da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocha

Gittigidiyor gibi sitelerden satıyor musunuz acaba? Kredi kartı dışında alma imkanım yok da.

Evet sanalpazar.com a koyabiliyor arkadaş..

bende cx 400 II aldım mükemmel kulaklık ve daha açılmamış hali, fakat kendini belli ediyor :)
    murat abime teşekkürlerimi sunarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: digitaldelisi

quote:

Orijinalden alıntı: mest47

bir adet p.m

Cevaplanmıştır...

Merhaba hocam creativ'în (EP830) daha üst modelleri gelecekmi acaba??
  • "merhaba, nokia 5800 için ep 630 mu alsam yoksa ep 830 mu karar veremedim, siz ne önerirsiniz? Aradaki 15 liraya değer mi ep 830 almak? "

demiş birisi
    Bende nokia 5800 var
    Orjinal kulaklık çok çok az ses veriyor
    Bense gümbür gümbür dinlemek ama bu arada ses boğuntusu yaşamamak istiyorum
    Kulaklarım %15 az duyuyor; orta kulak iltihabım nedeniyle
    Kulak deliklerim küçük sayılır
    Şimdi soru şu :
    1) Hangi maka kulaklık ve hangi model?
    2) creative ep-630 gerçekten methedildiği kadar iyi mi?
    3) Kulağıma oturmama şansı var mı?
    4) Mutlaka bunları bilmelisin dediğin şeyler nelerdir?
    Cevaba göre siparişimi geçeceğim
    NOT:onca kişi sorunsuz alışveriş yaptıgına göre güven sorunu yok benim için
    Tlf : 0537 374 52 84
    Mail : smileplease03@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: smileplease03

"merhaba, nokia 5800 için ep 630 mu alsam yoksa ep 830 mu karar veremedim, siz ne önerirsiniz? Aradaki 15 liraya değer mi ep 830 almak? "

demiş birisi
    Bende nokia 5800 var
    Orjinal kulaklık çok çok az ses veriyor
    Bense gümbür gümbür dinlemek ama bu arada ses boğuntusu yaşamamak istiyorum
    Kulaklarım %15 az duyuyor; orta kulak iltihabım nedeniyle
    Kulak deliklerim küçük sayılır
    Şimdi soru şu :
    1) Hangi maka kulaklık ve hangi model?
    2) creative ep-630 gerçekten methedildiği kadar iyi mi?
    3) Kulağıma oturmama şansı var mı?
    4) Mutlaka bunları bilmelisin dediğin şeyler nelerdir?
    Cevaba göre siparişimi geçeceğim
    NOT:onca kişi sorunsuz alışveriş yaptıgına göre güven sorunu yok benim için
    Tlf : 0537 374 52 84
    Mail : smileplease03@hotmail.com

ep630 kaliteli f/p ürünüdür, daha once kullandım bassları iyidir midi ve tizi ortalamanın altındadır., fakat şuan cx 400 II kullanıyorum ve anladığim olay şudur, ep630 sesi boğukmuş :) ama kaliteli bir kulaklıktır,
    kulağınıza oturur zira 3 adet kulak için aksesuarı var

• ep 630 mu ep 830 mu?
    Karar veremedim?
    son 3 günüm?
    Lütfen yardım
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.