Şimdi Ara

Sennheiser CX500, CX400 II, CX300 II, CX300, İE4, Creative EP830, EP630...!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
6
Favori
29.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • classic rock ağırlıklı müzik dinleyen biri için f/p dikkate alarak hangi kulaklıkları önerirsiniz, kredi kartıyla satış yapıyor musunuz? bi' de ideos x5 ile kullanacağım, kulaklık amfisi almayı düşüyorum, bilindiği gibi bu telefonda ses konusunda sıkıntılar var, faydası dokunur mu dersiniz?
  • Cx 400 II icin pm
  • satışlar devam ediyor mu?
  • evet ben de merak ediyorum. satışlar sürüyor mu yoksa bitti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Network KILLER

evet ben de merak ediyorum. satışlar sürüyor mu yoksa bitti mi?

Bana bir ara artık satış işini bırakacağını yada azaltacağını söylemişti arkadaşımız yakın zamandan beri kamu çalışanı olduğu için artık bu satış işi ikinci plana düştü diyebiliriz :)
  • Cevap için teşekkürler. PM ile ulaşıp kesin bilgiyi kendisinden almaya çalışacağım. İyi forumlar.
  • Bir pmde ben attım umarım vazgeçmemiştir satış işlerinden
  • kendisinden sennheiser cx400 II Precision aldım. Sorunsuz satıcı. Kendisine teşekkür ederim.
  • Dostum Ö.M göndermiştim. Görmedin sanırım.
  • PM
  • PM GÖNDERDİM
  • PM gönderdim
  • samsung wawe 2 ye de oluyor mu bu kulakliklar?
  • pm
  • pm atıldı. cx500 ve varsa cx550 için.

alan arkadaşlara sormak istiyorum ürünün orjinal oldugunu nasıl anladınız ve nasıl anlaşılır ?
  • PM ledim satışa devammı diye sormadan duramadım :)
  • 4 pm attım ama forumda olduğunuz halde bir cevap alamadım msn den ekledim yazdım gene bir cevap alamadım.Sennheiser cx 500 elinizde varsa almak istiyorum.
  • Msn inizi ekledim ama pm de attım hala bir cevap alamadım bakabilirseniz sevinirim.
  • Parayı hesabınıza yatırdım pm attım cevap bekliyorum.
  • Kulaklık yarım saat önce elime ulaştı.Sorunsuz hızlı kargo.Anlayışlı bir satıcı.Kulaklığın sesi mükemmel ötesi ve kesinlikle orijinaldir.Murat abiden rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.