classic rock ağırlıklı müzik dinleyen biri için f/p dikkate alarak hangi kulaklıkları önerirsiniz, kredi kartıyla satış yapıyor musunuz? bi' de ideos x5 ile kullanacağım, kulaklık amfisi almayı düşüyorum, bilindiği gibi bu telefonda ses konusunda sıkıntılar var, faydası dokunur mu dersiniz?
Cx 400 II icin pm
satışlar devam ediyor mu?
evet ben de merak ediyorum. satışlar sürüyor mu yoksa bitti mi?
quote:
Orijinalden alıntı: Network KILLER
evet ben de merak ediyorum. satışlar sürüyor mu yoksa bitti mi?
Bana bir ara artık satış işini bırakacağını yada azaltacağını söylemişti arkadaşımız yakın zamandan beri kamu çalışanı olduğu için artık bu satış işi ikinci plana düştü diyebiliriz :)
Cevap için teşekkürler. PM ile ulaşıp kesin bilgiyi kendisinden almaya çalışacağım. İyi forumlar.
Bir pmde ben attım umarım vazgeçmemiştir satış işlerinden
kendisinden sennheiser cx400 II Precision aldım. Sorunsuz satıcı. Kendisine teşekkür ederim.
Dostum Ö.M göndermiştim. Görmedin sanırım.
PM
PM GÖNDERDİM
PM gönderdim
samsung wawe 2 ye de oluyor mu bu kulakliklar?
pm
pm atıldı. cx500 ve varsa cx550 için.
alan arkadaşlara sormak istiyorum ürünün orjinal oldugunu nasıl anladınız ve nasıl anlaşılır ?
PM ledim satışa devammı diye sormadan duramadım :)
4 pm attım ama forumda olduğunuz halde bir cevap alamadım msn den ekledim yazdım gene bir cevap alamadım.Sennheiser cx 500 elinizde varsa almak istiyorum.
Msn inizi ekledim ama pm de attım hala bir cevap alamadım bakabilirseniz sevinirim.
Parayı hesabınıza yatırdım pm attım cevap bekliyorum.
Kulaklık yarım saat önce elime ulaştı.Sorunsuz hızlı kargo.Anlayışlı bir satıcı.Kulaklığın sesi mükemmel ötesi ve kesinlikle orijinaldir.Murat abiden rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz