Şimdi Ara

Sennheiser CX500, CX400 II, CX300 II, CX300, İE4, Creative EP830, EP630...!!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
6
Favori
29.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Murat Bey'den bende CX 300 II.Ürün kesinlikle orijinal ve safkan Alman malı.

Kendisinden kesinlikle hiç şüphe duymadan alışveriş yapabilirsiniz.
  • Cx-300-II'im elime ulaştı bu sabah,orjinal ürün ve ilgili satıcı,acaba alsam mı diye tereddüt edenler alın kaliteyi ve dürüstlüğü görün:)hayırlı satışlar:)
  • Ben de bu hafta içerisinde CX 500 alacağım digitaldelisi aracılığıyla. Yorumların hepsini okudum, kendisine güvenilebileceğini anladım :)
  • CX400 II aldım. Daha önce CX300 II kullanmıştım fakat bozulmuştu ve faturasını kaybettiğim için değişimini yaptıramamıştım. Hala duruyordu. Onunla karşılaştırdım aleti. Kulaklığın aksesuarlarında ve kendisinde bir sorun olduğunu sanmıyorum, internetten de karşılaştırdım herhangi bir bozukluğa rastlamadım. Fakat eski kulaklığın taşıma çantası ile CX400 II'ninkinde farklılık olduğunu anladım. CX400 II ile gelenin görüntüleri internetteki gerçek ürünlerinkiyle hemen hemen aynı, dikişleri düzgün ama benim iki sene önceki CX300 II taşıma çantası ile arasında gözle görülür farkları var.

%100 orjinaldir dememi engelledi taşıma çantası bu yüzden kesin konuşamayacağım. Onun dışında çok temiz, güzel kulaklık. Çakma olsaydı kabloları dokununca aynı hissi vermezmiş. Yani kulaklık orjinaldir denebilir.
  • Merhaba,

Üzerinde ses ayarı bulunan, Samsung I9003 telefon ile kullanacağım bir kulaklık arıyorum. Baş ağrıtmayacak kadar bas derinliği olan, detayları kulak tırmalamayan tizlere sahip olması tercih sebebim. Profesyonel amaçla kullanmayacağım ancak dinlediğim müzikten de zevk almak niyetindeyim. Şu an telefonun kendi kulaklığı ile idare ediyorum. En çok rahatsız olduğum konu mikrofon etkisi.

Bir de ses ayarı olan kulaklıklarda, ses ayar aparatı ses açıp kapatırken zamanla cızırtı yapmaya başlar mı, ömrü ne kadardır merak ediyorum. Forumdan bir arkadaşım o kadar itinalı kullanmasına rağmen ses ayar aparatı elinde kalmıştı.

Tüm bunlar göz önünde bulundurulduğunda, dijitaldelisi arkadaşın sattığı modeller içinden (farklı bir marka/model önermek isteyenler pm ile ulaşabilir) tavsiyelerinizi paylaşırsanız mutlu olurum. Kendisine siparişimi ona göre vereceğim.

Hayırlı satışlar, iyi forumlar...

• cx 500 beyaz renk olanın güncel fiyatı nedir hocam.
    ankara'da elden alma gibi bir durum var mı ya da istanbul'da
    ben yerinize kadar gelebilirim
  • kulaklık için teşekkürler..Çok net ve güzel sesi var senheiser cx 300 ii..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercitekin66

kulaklık için teşekkürler..Çok net ve güzel sesi var senheiser cx 300 ii..

İyi günlerde kullanın...
  • İlan, modeller ve fiyatlar günceldir...
  • Kumandali model varsa almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironimperor

Kumandali model varsa almak istiyorum

Sennheiser CX-400 II kumandalıdır
  • İstanbulda elden teslim var mı? Ve ya kapıda ödeme var mı?
  • CX300 için havale yapıldı kargo bekleniyor
  • EP630 almıştım. Ürünün bir kulaklığından ses gelmiyor. Daha önce garantiden değiştiren arkadaşlar olmuştu. Msn ve Ö.m yoluyla defalarca sorunumu anlatmama rağmen geri dönüş alamadım. Garanti vs hepsi duruyor.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_36360820/tm.htm
    Bu konuya bakarsak paketten yola cikarak sattiginiz cx-300 ii sanirim sahte ? Urunun, kilifin ayrintili fotograflarini paylasabilirseniz sevinirim.
  • İlk sayfadaki ilana baktığımda ürünlerin orjinal olduğuna dair bir ibare yok zaten.

Yurtdışından geldiği kapalı kutuda olduğu ve sıfır olduğu yazıyor ama orjinal üründür diye yazmıyor.
  • ie4 nasıl bu kadar ucuz olabiliyor, orjinal mi?
  • Benimde aklıma ilk takılan soru orjinalliği idi. PM aracılığı ile sordum aldığım cevap: ''Evet, ürünler orjinaldir'' oldu. Bunun üzerine bir adet CX500 ödemesi gerçekleştirdim az önce ve çok hızlı şekilde kargolandı.

Ürün ulaştığında gerekli yerlere gösterip orjinalliğini teyit ettireceğim, edilmez ise eğer ürünü iade edeceğim tabikide.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirv

Benimde aklıma ilk takılan soru orjinalliği idi. PM aracılığı ile sordum aldığım cevap: ''Evet, ürünler orjinaldir'' oldu. Bunun üzerine bir adet CX500 ödemesi gerçekleştirdim az önce ve çok hızlı şekilde kargolandı.

Ürün ulaştığında gerekli yerlere gösterip orjinalliğini teyit ettireceğim, edilmez ise eğer ürünü iade edeceğim tabikide.

Ogrenin hocam bizide bilgilendirin...Satici ilk mesajlarda orjinal mi sorusuna cevap vermekten kacinmis herzaman !!! Ancak millet orjinal aldigi kanisina varmis. Paketlere bakarsak urunler kesinlikle orjinal degil. Paketler orjinal degil...Sadece paketlerin resimleri oldugu icin sadece paketler uzerinden yorum yapiyorum...
  • Ben sorgusuz sualsiz geri alma sözüne güvenerek orjinal olup olmadığını sordum bu sayede geri iade edebilirim diye düşündüm. Orjinal değilse zaten bunca parayı niçin verelim :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.