Şimdi Ara

Sennheiser Hd 598 İçin Hangi Anfiyi Almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Küçük olması tercih sebebi olacaktır, ama elbette yeterlilik boyutlardan önce geliyor.
    Fiio e5 tavsiyeleri gördüm forumda, bu ürünün daha üst ya da daha yeni bir modeli var mıdır ?
    Ya da farklı bir ürün tavsiye edebilecek ?

• o alete e5 ne yapsın yahu alıcaksan e11 e07k e17 arasında hd598 e en uygun hangisi gidicekse onu al e5 besleyemez onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: inciwetrust35

o alete e5 ne yapsın yahu alıcaksan e11 e07k e17 arasında hd598 e en uygun hangisi gidicekse onu al e5 besleyemez onu

Bu söylediklerinin içinde en iyi ses alabileceğim hangisi ?
    Forumda eski bir konuda görmüştüm e5 tavsiye edildiğini o yüzden e5 yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MillStory

quote:

o alete e5 ne yapsın yahu alıcaksan e11 e07k e17 arasında hd598 e en uygun hangisi gidicekse onu al e5 besleyemez onu

fiyat olarak en pahalı e17 sonra e07k,e11 şöyle birşey var hd598 in ses ini pek bilmediğim için bunlardan hangisi gider emin değilim açıkçası.e11 in sahnesi dar eğer kulaklıkta öyleyse iyi bir ikili olmazlar ama e17 gayette iş görür gibime geliyor.ayrıca e5 artık üretilmiyor yerini e6 aldı ama hd598 e yeterli gelmez oda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MillStory

quote:

fiyat olarak en pahalı e17 sonra e07k,e11 şöyle birşey var hd598 in ses ini pek bilmediğim için bunlardan hangisi gider emin değilim açıkçası.e11 in sahnesi dar eğer kulaklıkta öyleyse iyi bir ikili olmazlar ama e17 gayette iş görür gibime geliyor.ayrıca e5 artık üretilmiyor yerini e6 aldı ama hd598 e yeterli gelmez oda

E17'yi ebay da 99 dolara buldum, sanırım ikinci el, sıfırları da 134 dolar civarı.
    Çok pahalı değil, alınabilir, yeterki kulaklığın tadını çıkarabilelim :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.