Bildirim
Sennheiser Hd 598 İçin Hangi Anfiyi Almalıyım ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
o alete e5 ne yapsın yahu alıcaksan e11 e07k e17 arasında hd598 e en uygun hangisi gidicekse onu al e5 besleyemez onu -
quote:
Orijinalden alıntı: inciwetrust35
o alete e5 ne yapsın yahu alıcaksan e11 e07k e17 arasında hd598 e en uygun hangisi gidicekse onu al e5 besleyemez onu
Bu söylediklerinin içinde en iyi ses alabileceğim hangisi ?
Forumda eski bir konuda görmüştüm e5 tavsiye edildiğini o yüzden e5 yazdım. -
quote:
Orijinalden alıntı: MillStory
quote:
o alete e5 ne yapsın yahu alıcaksan e11 e07k e17 arasında hd598 e en uygun hangisi gidicekse onu al e5 besleyemez onu
Forumda eski bir konuda görmüştüm e5 tavsiye edildiğini o yüzden e5 yazdım.
fiyat olarak en pahalı e17 sonra e07k,e11 şöyle birşey var hd598 in ses ini pek bilmediğim için bunlardan hangisi gider emin değilim açıkçası.e11 in sahnesi dar eğer kulaklıkta öyleyse iyi bir ikili olmazlar ama e17 gayette iş görür gibime geliyor.ayrıca e5 artık üretilmiyor yerini e6 aldı ama hd598 e yeterli gelmez oda
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: MillStory
quote:
Forumda eski bir konuda görmüştüm e5 tavsiye edildiğini o yüzden e5 yazdım.
fiyat olarak en pahalı e17 sonra e07k,e11 şöyle birşey var hd598 in ses ini pek bilmediğim için bunlardan hangisi gider emin değilim açıkçası.e11 in sahnesi dar eğer kulaklıkta öyleyse iyi bir ikili olmazlar ama e17 gayette iş görür gibime geliyor.ayrıca e5 artık üretilmiyor yerini e6 aldı ama hd598 e yeterli gelmez oda
E17'yi ebay da 99 dolara buldum, sanırım ikinci el, sıfırları da 134 dolar civarı.
Çok pahalı değil, alınabilir, yeterki kulaklığın tadını çıkarabilelim :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- jbl kulaklık bataryası
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- kulaklık tamiri
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- media markt ödeme reddedildi
- en iyi kablolu kulaklık
- sennheiser orpheus
- airpods orjinallik sorgulama
- en iyi bluetooth kulaklık
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X