Şimdi Ara

Sennheiser PMX100 ile PX100 arasında kararsızım yardımcı olurmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sennheiser pmx100 ile px100 arasında ses kalitesi olarak bi fark varmı? Bu kulaklıklardan hangisi daha kullanışlı? ikisinden birine almayı düşünüyorum ama bu fiyat aralığında tavsiye edeceğiniz, bunlardan daha iyi dediğiniz, başka kulaklıklar varsa onlarıda düşünebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s.sali.06 -- 5 Aralık 2007; 12:56:53 >

• ikiside tamamen aynı.sadece kulağa takılış şekilleri değişik.ses aynı.
  • sagolasın dostum biraz geç bi cevap oldu ama zaten cvp düşündüğüm gibiymiş kulaklığı dün aldım px100. yalnız sesi beklediğimden kötü geldi bana ilk önce playerimdan diye düşündüm ama sonra masaüstü bi bilgisayardada denedim asağı yukarı aynı benim tuhafıma giden bir yanıda radyoda sesler mp3e göre daha dolgun geldi baslar radyoda daha iyi çıkıyo naturel sound yani dogal sesli olmasındanmı anlamadım yarın gidip bi telefoncuda n91 de deneyeceğim n91in ses çıkışı çok iyi bakalım onda nasıl olacak
  • iyi tercih, belki beklentilerin çok yüksek, belki alışma dönemindesin,çoğu kullanıcı gibi bende memnunum,kullandığın aletinde etkisi olabilir.
  • bugün n91de denedim ve sesi duyduğumda agzım yere değdi:) olması gereken işte bu dedim herşey benim mp4deymis yani. ama masaüstü bilgisayarda da aynı sesi vermesi sasırtıcı değilmi? kafaya koydum n91 alacağım 8gblık versiyonu 1000ytl ama kararsızımda sizce neyapmalıyım?
  • kullandığın aletin mp4 olduğunu söyleseydin,cevap bile yazmazdık,yani farklı şeyler yazardık,kullananlar beğeniyor ama kullanmadığım için N 91 için birşey söyleyemiyeceğim,iyi bir mp3 çaları tercih ederim.
  • haklısınız ama bilgisayarada da deneyip aynı sesi alınca artık sorunun mp4un kaynaklanabileceği ihitimalini unuttum ama önemli olan o mükemmel sesi duyabilmekti duyduğuma göre sorun yok . yoksa kulaklığı satacaktım okadar yani şimdi n91 için kredi arıyorum çokta sabırsızım aslında sabretsem çok iyi bi fiyata temiz ikinci el bi n91 bulabilirim hayırlısı diyelim artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.