Şimdi Ara

Sennheiser Px200 Temassızlık Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba... Benim sennheiser px 200'ün jakınde temassızlık sorunu var. İlk başlarda arada sırada cızırtı geliyordu jaka giren kabloları biraz oynatınca ses düzeliyordu fakat şimdi sol kulaklıktan hiç ses gelmiyor. Sizce ne yapabilirim. Bu durumda garantiye dahil midir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resrous -- 25 Eylül 2008; 14:05:34 >

• Sanırım kulaklık bozulmuş artık hayır gelmez daha önmce kullandığım 5 kulaklıkta da aynısı oldu:D
    Bende bi topic açtım acaba sağlam bir kulaklık önerisi yapan olacak mı diye ama kimse sallamadı...
  • kullanıcı hatası olarak gorulmezse metan yenısıyle degıstırır 2 yıl gecmemıs olması sartıyla
  • Garanti kapsamında ise değiştirmeleri gerekir. Ben anlamıyorum zaten şayet bu durumda garanti kapsamına almıyorlarsa, garantili ürün almanın bir mantığı yok ki. Kulaklık bozulması dediğin zaman, bu olay %90'nında aynı, şikayet zaten temassızlıktır ve yurt dışında garanti kapsamındadır. Ama bizim ülkemizde durum değişik olabiliyor garanti kapsamı deyince.
  • Garanti bu tür konularda değişim yapıyor diye hatırlıyorum ben.
  • bunun kullanıcı hatası mı yoksa kendi içinde bir lehimin çözülmüş mü olduguna metan karar verir. sonuc olarak servise gidip bir an evvel kontrol ettir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    JBL KULAKLIK SES SORUNU
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.