Şimdi Ara

Seoul Hiremco Turbo HD Sinyal Yok Sorunu Çözülemedi ! (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
828
Cevap
2
Favori
61.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslowcat

quote:

Orijinalden alıntı: asprin021

quote:

Orijinalden alıntı: eteksen

quote:

test sonucunu açıklıyorum arkadaşlar.. sadece hdmi olarak test edebildim yalnız..

sebep?

cihaz denemelerimin daha 1. saati dolmadan sinyal yok arızası verdi. ben hayatım boyunca bukadar rezil, bu kadar dandik bir cihaz görmedim.. uzak durun arkadaşlar.. çevrenizde kim varsada uzak tutun bu cihazdan.. gidin next alın, goldmaster alın, botech yumatu ıvır zıvır herhangi bir model alın ama bu cihazdan kesinlikle uzak durun..

teknoloji şans işi derler ama bu cihazla şans faktörü diye bişey yok..

saygılar.

Hoşgeldiniz okeye 4'üncü bulundu.

yok arkadaşım ben almiyim.. siz takılın kendi aranızda, bakalım en uzağa kim işeyecek..

sorun burda (basliga uygun bir sekilde) urunle ilgili problemi yazarken bazi arkadaslarin bunu "sindirememelerinden" kaynaklaniyor...o yuzden dediginiz gibi "sidik yarisina" donse de olay, bu sahislar bir sekilde kotu yorumlari engellemeye calistiklari icin problem yasayan herkesin yazmasi gerektigini dusunuyorum...cunku baska forumlarda bu urunu elestirenleri neredeyse forum adminleri ile bir olup dovecekler sanki...insanlar korkuyor bir sey yazmaya...o yuzden sidik yarisindan daha cok insanlari bilgilendirme olarak gorurseniz sevinirim...bunlari yazmazsak ilgili satici kilikli sahislar amaclarina ulasmis olacaklar!!!
    ovmek istiyorlarsa gerekli basliklar var ama arkadaslar elestiren kisilere saldirmayi tercih ediyorlar...bu yuzden bu basligi okuyan herkese tavsiyem urunu almadan once test etmenizdir...hem de uzun surerli :)

ultraslovcat kardeşim; tek cümlelik cevaplarımı bilerek ucu açık yazdım ki kimin yarası varsa o gocunsun diye.. fakat ucu yanlış yerlere dokundu sanırım.. ki ürün hakkında doğruyu söyleyen herhangi birine dokunmasıda, istediğim son şeydi; yanlış anlamışsın.. doğruların söylenmesi yanındayım tabii kide bende.. ne rezil bi cihaz olduğunu birerbir test etme imkanım oldu çünkü..

okeye 4. olmasam bile, yancı olarak masadayım bende..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

test sonucunu açıklıyorum arkadaşlar.. sadece hdmi olarak test edebildim yalnız..

sebep?

cihaz denemelerimin daha 1. saati dolmadan sinyal yok arızası verdi. ben hayatım boyunca bukadar rezil, bu kadar dandik bir cihaz görmedim.. uzak durun arkadaşlar.. çevrenizde kim varsada uzak tutun bu cihazdan.. gidin next alın, goldmaster alın, botech yumatu ıvır zıvır herhangi bir model alın ama bu cihazdan kesinlikle uzak durun..

saygılar.

yok arkadaşım ben almiyim.. siz takılın kendi aranızda, bakalım en uzağa kim işeyecek..

sorun burda (basliga uygun bir sekilde) urunle ilgili problemi yazarken bazi arkadaslarin bunu "sindirememelerinden" kaynaklaniyor...o yuzden dediginiz gibi "sidik yarisina" donse de olay, bu sahislar bir sekilde kotu yorumlari engellemeye calistiklari icin problem yasayan herkesin yazmasi gerektigini dusunuyorum...cunku baska forumlarda bu urunu elestirenleri neredeyse forum adminleri ile bir olup dovecekler sanki...insanlar korkuyor bir sey yazmaya...o yuzden sidik yarisindan daha cok insanlari bilgilendirme olarak gorurseniz sevinirim...bunlari yazmazsak ilgili satici kilikli sahislar amaclarina ulasmis olacaklar!!!
    ovmek istiyorlarsa gerekli basliklar var ama arkadaslar elestiren kisilere saldirmayi tercih ediyorlar...bu yuzden bu basligi okuyan herkese tavsiyem urunu almadan once test etmenizdir...hem de uzun surerli :)

ultraslovcat kardeşim; tek cümlelik cevaplarımı bilerek ucu açık yazdım ki kimin yarası varsa o gocunsun diye.. fakat ucu yanlış yerlere dokundu sanırım.. ki ürün hakkında doğruyu söyleyen herhangi birine dokunmasıda, istediğim son şeydi; yanlış anlamışsın.. doğruların söylenmesi yanındayım tabii kide bende.. ne rezil bi cihaz olduğunu birerbir test etme imkanım oldu çünkü..

okeye 4. olmasam bile, yancı olarak masadayım..

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sebep?

saygılar.

KAreyi kurmuşsunuz zaten. Yeni hesaplar felan. Kolay gelsin. :))

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

Bravo size de...

Emek harcayıp, gelişmeleri okuma zahmetine katlanmazsanız, kendinizi böyle madara
    edersiniz işte !!!

"Kareyi kurmuşsunuz" diye itham ettiğiniz kişi, kare kurma nitelemesinin kolaycılıkla
    suçlama olduğuna işaret etmişti...

Bakın tekrar yazıyorum. Koruma içgüdüsüne sarıldığınızı zannederek yazdığınız bu tip
    mesajlar markaya daha çok zarar vermektedir. Önce güdülerinizi bir kontrol ediniz !...
    Sonra akılcı mesajlarınızı bekleriz.

Saygılar, sevgiler.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Bravo size de...

Emek harcayıp, gelişmeleri okuma zahmetine katlanmazsanız, kendinizi böyle madara
    edersiniz işte !!!

"Kareyi kurmuşsunuz" diye itham ettiğiniz kişi, kare kurma nitelemesinin kolaycılıkla

Bakın tekrar yazıyorum. Koruma içgüdüsüne sarıldığınızı zannederek yazdığınız bu tip
    mesajlar markaya daha çok zarar vermektedir. Önce güdülerinizi bir kontrol ediniz !...

Saygılar, sevgiler.

Tamamını okumaya vaktim yok zaten. O kısımda haklı olabilirsin. Arada topiği kim canlı tutuyor diye bakıyorum aynı kişiler. Onun için dedim.

Siz devam edin.

Saygılar sevgiler.

Edit: Imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_kaya -- 15 Ağustos 2010; 19:20:54 >

• quote:

quote:

quote:

Bravo size de...

edersiniz işte !!!

Saygılar, sevgiler.

Tamamını okumaya vaktim yok zaten. O kısımda haklı olabilirsin. Arada topiği kim canlı tutuyor diye bakıyorum aynı kişiler. Onun için dedim.

Siz devam edin.

Saygılar sevgiler.

Edit: Imla

Bir kaç üye hariç aynı kişiler diyemeyiz !... Her geçen gün yeni mağdurlar buraya
    uğramaktadır. @asprin021 arkadaşımızda son mağdurlardan biri olarak, deneyimini bizimle
    paylaşmıştır. Paylaşımı nedeniyle teşekkür ederim.

"Bir kaç üyeyi" açmam gerekirse;

@ultraslowcat nick'li arkadaşımız mağdur ve mağduriyeti nedeniyle, tüm hüsniniyeti ile
    başlığa destek vermektedir.

Bana gelince, hobim nedeniyle yıllardan beri cihazları test ederim. Marka farketmeden
    problemli cihazları forumdaşlarla paylaşırım. ALI çip'liler de bunların arasındadır.

Yıllardır marka farketmeden cihaz test ederim/etmekteyim. Eskiden olduğu gibi
    şimdi de firma lehine hareket edenlerin tavassutuna maruz kaldım/kalmaktayım. Yani
    tartışmalar benim için yeni bir şey değil !... Geçmişte Next'çilerle tartışırdık, bugün ALI çip'li
    cihazların lehine hareket edenlerle... Ama hiç bir zaman doğruları yazmaktan
    çekinmedim !!!

Mesajlarımda zaman zaman üyelere tavsiye ediyorum ! Arkadaşlar önce birikim elde edin,
    sonra görüşlerimizi hep birlikte paylaşalım diye... Üye daha aldığı ilk cihazda, cihazın iyiliğini
    ölümüne savunmak istiyor !!! Bir süre sonra beklentileri yükseliyor yada gördüğü bir başka
    cihazın, kendi cihazından daha iyi olduğunu anlayıp, o cihazı ediniyor. Sonrasında ise,
    ölümüne destek verdiği alana bir daha uğramıyor bile... O kadar kalp kırdığı, üzdüğü
    insanlar ne olacak diye düşünmeden !!!

Kısaca bu işler forumlarda bu şekilde sürüp gidiyor işte...

Saygılar, sevgiler.

• Gecen hafta Hiremco Titan HD Plus aldim.
    Bilincli bir karar degildi, vakit gecirmek uzere bir spot alisveris merkezine girdim, bakarken fiyati dikkatimi cekti.
    220 TL'ye ethernet li bir HD receiver bana cazip geldi.

Eve gelip DM 500'umu kaldirdim. Titan HD'yi kurdum. Aslinda hemen calistiramayacagimi dusunuyordum, cunku apartmanin merkezi sistemiyle DM 500'um cok dertler cikarmisti. Transponder lari farkli ayarla, topla cikar, 650 ekle ve cikmayan bir suru karlanal... (MDU2 merkezi sistem, sonra da MDU4 olmustu)

Titan'in menusune girdim, kanallari tarat dedim, 3 dk sonra butun kanallar karsimdaydi. Sora kilavuzunu karistirdim, FTP sifresi ne, vesaire bilgiler icin, birsey bulamadim. Sonra internette bir search yapip TF'de bir topic'te isime yarayan bilgileri buldum. v28'i download etmem ve USB den guncellemem, CCCam ayarlarini girmem arasinda gecen vakit sadece 15 dakika oldu. DM 500'umu kurdugumda gece 3-4 gibi yatmistim, yine de sorunlarimi cozememistim.

220 TL odeyip aldigim receiver'imdan memnunum. CCCam'i su an iyi verimle calismiyor, bir iki HD kanali 3-4 ayri server ile izleyemedim. Newcamd ile hic bir sorunum yok.

Sonuc olarak; benim icin DM 500 cok daha sorunlu bir cihaz oldu. Titan HD, fiyati, kurulum kolayligi ile beni mutlu etti. Yeni guncellemelerle daha da mutlu olacagimi dusunuyorum.

• hepsiburda .com 75 kişi almış yorumlar çok iyi.eeeeeeeee ne yapayım şimdi ordan alanlarımı dinlyeyem sizi mi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sebep?

saygılar.

dostum alinmadim zaten..sadece konuyu cidden uzatip farkli yerlere ceken iftiraci ve de satici kimseler var onlar yuzunden oluyor. baslik "problem" basligi ve ben bu problemle ilgili tum deneyimleri aktariyorum buraya..ama birilerini rahatsiz ediyor...ovecekseniz ilgili basliga yazin diyorum dinleyen yok..cunku stratejileri zeytinyagi gibi uste cikmak ve insanlari yildirmak. urune guvenemeyince bu tarz yaklasim normal...bu tarz insanlar olunca da dediginiz gibi sidik yarisi ya da cocuk kavgasina donmesi de normal...
    erkek gibi sorunla ilgili varsa aciklama yaparsin yoksa oveceksen gidersin baska basliga yazarsin..ama bu arkadaslarin isleri gucleri yalan olmus surekli laf atmalarla basligi sisiriyorlar...

saygilar...

• Vav @eteksen vay!...

@swordsman hakkınızda küçük ipuçları verince, swordsman'ın mesajını hemen
    kaldırtmışsın!...

Seni gidi seni... Hem devletten maaş al, sonra zamanını burada harcayıp,
    üyelerle muhalefet ol... Öyle mi ?

Cihazı arızalanlarla irtibat kurup, servis noktalarına yönlendir ! Öyle mi ?

İlaveten bu bu desteğin karşılığını da alıyormuşsun ! Öyle mi?

Aferin sana...

• quote:

Vav @eteksen vay!...

@swordsman hakkınızda küçük ipuçları verince, swordsman'ın mesajını hemen
    kaldırtmışsın!...

Seni gidi seni... Hem devletten maaş al, sonra zamanını burada harcayıp,
    üyelerle muhalefet ol... Öyle mi ?

Cihazı arızalanlarla irtibat kurup, servis noktalarına yönlendir ! Öyle mi ?

İlaveten bu bu desteğin karşılığını da alıyormuşsun ! Öyle mi?

Aferin sana...

olay nedir patron? ben okuyamadim mesaji?
    hemen de sildirmeyin su mesajlari yaa :)

• Ben de benim mesaj nereye gitti diyorum. Bir şeyi atlamışım o zaman tekrar yazıyorum.

Arkadaşlar eteksen e aldırmayın siz. Maaşı devletten alır ama mesaisinin yarısını burada sorun yaşayanlara laf atarak diğer yarısını da Merih videoda sinyal problemi olan cihazları tamir ederek geçiriyordur herhalde . Eee bu emekleri de karşılıksız kalmıyordur tabii. Atladığım kısım da, kendisi hiç tanımadığı insanları istediği kefeye koyar ama hakkında işine gelmeyen bir mesaj yazılırsa hemen şikayet edip sildirtir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordsMan -- 16 Ağustos 2010; 15:17:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SwordsMan

Ben de benim mesaj nereye gitti diyorum. Bir şeyi atlamışım o zaman tekrar yazıyorum.

Arkadaşlar eteksen e aldırmayın siz. Maaşı devletten alır ama mesaisinin yarısını burada sorun yaşayanlara laf atarak diğer yarısını da Merih videoda sinyal problemi olan cihazları tamir ederek geçirir . Eee bu emekleri de karşılıksız kalmıyordur tabii. Atladığım kısım da, kendisi hiç tanımadığı insanları istediği kefeye koyar ama hakkında işine gelmeyen bir mesaj yazılırsa hemen şikayet edip sildirtir.

cok ciddi bir itham...
    saniyorum taniyorsunuz kendisini...neyse yatsiya kadar diye bosa dememisler zaten...
    baska nikleri var mi bu arkadasin, biliyor musunuz?

• Zaten bu tipler taa başından beri mesajları ile kendilerini ele veriyorlar da !!!

- da'sı çok önemli işte !? Neden mi önemli ?

Küçük bir hikaye ile izah etmeye çalışayım ...

Adamın birinin deli oğlu varmış. Tabi tam da deli değil ama aklı zaman zaman giden bir
    genç delikanlı işte...

Bu deli oğlan aynı zamanda yerinde duramayan, haşarı ve çocuk gibi yaramazlıkları olan
    biri imiş...

Deli oğlan yaramazlıkları ile gün boyunca,babasının yorultuyormuş !

Bir gün babası oğluna kızarak;

- Bak canımı ok sıkarsan, kulağından tutarım ve seni şu tarlanın erafında 10 defa
    dolaştırırım !

Deli oğlan;

- Olsun, sende benimle beraber dolaşırsın ya !

İşte arkadaşlar şimdi bizim durumumuz tam da bu örneğe uygun düştü...

Kısaca vatandaş bizi uğraştırıp duruyor yahu...

• Yazılanları okudukça gülmemek elde değil. Ah size ne yazayım artık bilemiyorum. Ben yıllardır burada değişik alanlarda bilgi aldım bilgi verdim.

Ama şu yazılanları görünce yazık diyorum. Bundan siz birbirinizle yazışacaksınız.
  • quote:

Yazılanları okudukça gülmemek elde değil. Ah size ne yazayım artık bilemiyorum. Ben yıllardır burada değişik alanlarda bilgi aldım bilgi verdim.

Ama şu yazılanları görünce yazık diyorum. Bundan siz birbirinizle yazışacaksınız.

ben de olsam yazacak yuzum olmazdi bu bilgilerden sonra..gecmis olsun...

biz konumuza donelim, v28 e gecip server a donmadan baglanti yapabilen var mi?
  • quote:

quote:

Yazılanları okudukça gülmemek elde değil. Ah size ne yazayım artık bilemiyorum. Ben yıllardır burada değişik alanlarda bilgi aldım bilgi verdim.

Newcamd ile evet. CCCam daha stabil değil sanırım. Bir iki test aldım. Beğenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_kaya -- 17 Ağustos 2010; 9:46:40 >
  • quote:

quote:

quote:

Newcamd ile evet. CCCam daha stabil değil sanırım. Bir iki test aldım. Beğenmedim.

eywallah ben newcamd ile baglandigimda surekli donuyor. v 18 kullaniyordum bundan once onda boyle bir sorun yoktu,v23 ve 25 te de ayni sorunu yasadim...neyse bekleyelim bakalim belki yeni versiyornda sorun olmaz :D

• Seul turbo cihazda cccam'ın nefasetinde çalışması için beklenti içerisinde olunmamasını
    herkese tavsiye ederim.

Seul turbo cihazda, Cccam'ın çalışması hakkındaki tespitimi bir başka konu başlığında
    belirtmiştim. Alıntı'nın bir bölümünü burada tekrar yayınlıyorum.

quote:

* Yine seul'de Cccam eklentisi;

İnternetteki hack edilmiş Cccam emulatörünün, cihaz yazılımına eklenmesinden başka
    birşey değildir. Hack edilen eklentinin eksik olması nedeniyle, Dreambox harici çalışan
    cihazlarda sağlıklı çalışamamaktadır. Yani Cccam'ın yaratıcısına telif hakkı ödenmediği için
    seul'de çalışan Cccam server'lerinde donmalar mevcuttur.

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.