Şimdi Ara

Seoul Hiremco Turbo HD Sinyal Yok Sorunu Çözülemedi ! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
828
Cevap
2
Favori
60.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür ederim Serkan Bey cevabınız için. Problem, çatıda kabloların bağlantısından kaynaklanıyormuş. Problemi çözdük şu an. Birşey daha sormak istiyorum, bu seoul fx turbo hd cihaz bazen takılıp kalıyor, kumandadan müdahale edilemiyor, ancak arkadaki düğmeyi açıp kapatınca kendine geliyor. Bazen de ses gidiyor, yine düğmeyi açıp kapayınca düzeliyor. Bu herkeste mi mevcut yoksa benim cihaz sorunlu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinsiyenidunya

Teşekkür ederim Serkan Bey cevabınız için. Problem, çatıda kabloların bağlantısından kaynaklanıyormuş. Problemi çözdük şu an. Birşey daha sormak istiyorum, bu seoul fx turbo hd cihaz bazen takılıp kalıyor, kumandadan müdahale edilemiyor, ancak arkadaki düğmeyi açıp kapatınca kendine geliyor. Bazen de ses gidiyor, yine düğmeyi açıp kapayınca düzeliyor. Bu herkeste mi mevcut yoksa benim cihaz sorunlu mu?

Cihazın flash bellek kapasitesi 4 MB.tır. Cihazın flash belleğine yüklü dosya boyutuda 4
    MB.tır. İşte cihazda kapasite son raddesinde kullanıldığı için cihaz takılmakta yada kendi
    kendine resetlenmektedir.

Ses ve görüntü kaybolması ile ilgili sorunlarda mevcuttur. Bu başlıktaki gelişmeleri baştan
    sona okuyabilirseniz bahse konu problemleri yaşayan çok sayıda üye olduğunu
    görebilirsiniz.

Tavsiyem; cihazı yenilemenizdir.

Kolay gelsin.

• Test surumunde sorun olabiliyo usta, orjinal yaazilimi kur, eger sorun devam ediyosa, firma direk ilgileniyo zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prestor

Test surumunde sorun olabiliyo usta, orjinal yaazilimi kur, eger sorun devam ediyosa, firma direk ilgileniyo zaten

Cihaz ilk geldiğinde test sürümü mü yüklü oluyor? Ben uyduyu kurduktan sonra bir iki kez uydudan güncelleme yaptım. Şu anda güncel yazılım yüklü diyor. Farklı bir yazılım daha mı var?

Serkan Bey, ben cihazı hızlıaldan aldım. Eğer değiştirmek istersem nasıl bir yol izlemeliyim? Evdekiler dün cihazı açtıklarında sinyal yok yazdığını ve hiçbir kanalı çekmediğini söylediler. Açıp kapatınca kendine geldi. bu sorun tekrarlar mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsiyenidunya -- 20 Temmuz 2011; 10:40:40 >
  • quote:

Cihaz ilk geldiğinde test sürümü mü yüklü oluyor? Ben uyduyu kurduktan sonra bir iki kez
    uydudan güncelleme yaptım. Şu anda güncel yazılım yüklü diyor. Farklı bir yazılım daha mı
    var?

Serkan Bey, ben cihazı hızlıaldan aldım. Eğer değiştirmek istersem nasıl bir yol izlemeliyim?
    Evdekiler dün cihazı açtıklarında sinyal yok yazdığını ve hiçbir kanalı çekmediğini söylediler.
    Açıp kapatınca kendine geldi. bu sorun tekrarlar mı acaba?

Uyduya gönderilmiş yazılım test yazılımı olamaz. Çünkü uyduya gönderilmiş yazılımın test
    olup, olmadığını kullanıcı bilemez ki !?

Sorun; bir üstteki mesajımda izah ettiğim gibi son yazılımlar,cihazın flash belleğini son
    raddesine kadar kullanmasından kaynaklanmaktadır.

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde, 15 gün içinde sebepsiz iade hakkı var diye
    biliyorum.

Sinyal yok sorunu bu model cihazın tuner'inin kronik problemidir zaten... Bu sorun gün
    geçtikçe daha belirgin hale gelip, sonunda cihazdan görüntü alınamaz hale gelmektedir.Bu
    başlıktaki gelişmeleri acele etmeden okursanız, bilgilenmiş olursunuz.

İade etme hakkınız var ise, uğraşmadan cihazdan kurtulmanız menfaatiniz icabıdır.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

quote:

Cihaz ilk geldiğinde test sürümü mü yüklü oluyor? Ben uyduyu kurduktan sonra bir iki kez
    uydudan güncelleme yaptım. Şu anda güncel yazılım yüklü diyor. Farklı bir yazılım daha mı
    var?

Serkan Bey, ben cihazı hızlıaldan aldım. Eğer değiştirmek istersem nasıl bir yol izlemeliyim?
    Evdekiler dün cihazı açtıklarında sinyal yok yazdığını ve hiçbir kanalı çekmediğini söylediler.
    Açıp kapatınca kendine geldi. bu sorun tekrarlar mı acaba?

Uyduya gönderilmiş yazılım test yazılımı olamaz. Çünkü uyduya gönderilmiş yazılımın test
    olup, olmadığını kullanıcı bilemez ki !?

Sorun; bir üstteki mesajımda izah ettiğim gibi son yazılımlar,cihazın flash belleğini son
    raddesine kadar kullanmasından kaynaklanmaktadır.

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde, 15 gün içinde sebepsiz iade hakkı var diye
    biliyorum.

Sinyal yok sorunu bu model cihazın tuner'inin kronik problemidir zaten... Bu sorun gün
    geçtikçe daha belirgin hale gelip, sonunda cihazdan görüntü alınamaz hale gelmektedir.Bu
    başlıktaki gelişmeleri acele etmeden okursanız, bilgilenmiş olursunuz.

İade etme hakkınız var ise, uğraşmadan cihazdan kurtulmanız menfaatiniz icabıdır.

Kolay gelsin.

Maalesef benim cihazı almamın üzerinden 1 ay geçti. Halbuki almadan önce tam anlamıyla araştırdığımı düşünüyordum ama çok fazla araştırmamışım demekki.Bu problemler haricinde cihazdan genel anlamda memnunum ama sinyal problemi gitgide artarsa bu herşeyin tadını bozacaktır.

• Selamlar..
    Digiturkten kalma bozulan dcr 9001 in yerine biss key konusunda uğraştırmayacak rahatlıkla ntvspor u izletebilecek 72 ekran tüplü tv için uydu alıcı arıyorum.Genel olarak forumda konuları biraz inceledim sanırım Hiremco F2 gold (artık F3 gold adıyla üretiliyormuş galiba) tavsiye ediliyor. Peki Hiremconun X serisinden X1 ve X2 tavsiye ediyor musunuz yada sağlamlık olarak f2,x1 ve x2 arasında herhangi bir değerlendirme yapabilirmisiniz?

X1:http://www.hizlial.com/elektronik/uydu-sistemleri/seoul-hiremco-x1-usb-kaydedicili-uydu-alicisi_05.015.5137.0007.htm
    şu anda fiyat 109 tl ve aşağıdaki 20 tl çek kampanyası ile 89 tl ye geliyor X2 ise 102 tl ye geliyor.kargo 2,24 tl
    20 tl çek kampanyası:http://forum.donanimhaber.com/m_51303926/tm.htm

f2 gold ise gittigidiyor dan %5 indirmle alırsam 81 tl+kargo civarında..
    http://urun.gittigidiyor.com/HIREMCO-F3-GOLD-KABLOLAR-HEDIYE-KARGO-DAHIL_W0QQidZZ43019057

bu cihazlardan hangisini almalıyım açıkçası benim için kart girişinin olması ya da usb den kayıt yapması önemli değil..biss key,sağlamlık,servis yoluna düşmeme,iyi kumanda önemli..
    ya da bu cihazlardan hiç birini almamalımıyım görüşlerinizi yazarsanız sevinirim..

• quote:

Orijinalden alıntı: lido

Selamlar..
    Digiturkten kalma bozulan dcr 9001 in yerine biss key konusunda uğraştırmayacak rahatlıkla ntvspor u izletebilecek 72 ekran tüplü tv için uydu alıcı arıyorum.Genel olarak forumda konuları biraz inceledim sanırım Hiremco F2 gold (artık F3 gold adıyla üretiliyormuş galiba) tavsiye ediliyor. Peki Hiremconun X serisinden X1 ve X2 tavsiye ediyor musunuz yada sağlamlık olarak f2,x1 ve x2 arasında herhangi bir değerlendirme yapabilirmisiniz?

X1:http://www.hizlial.com/elektronik/uydu-sistemleri/seoul-hiremco-x1-usb-kaydedicili-uydu-alicisi_05.015.5137.0007.htm
    şu anda fiyat 109 tl ve aşağıdaki 20 tl çek kampanyası ile 89 tl ye geliyor X2 ise 102 tl ye geliyor.kargo 2,24 tl
    20 tl çek kampanyası:http://forum.donanimhaber.com/m_51303926/tm.htm

f2 gold ise gittigidiyor dan %5 indirmle alırsam 81 tl+kargo civarında..
    http://urun.gittigidiyor.com/HIREMCO-F3-GOLD-KABLOLAR-HEDIYE-KARGO-DAHIL_W0QQidZZ43019057

bu cihazlardan hangisini almalıyım açıkçası benim için kart girişinin olması ya da usb den kayıt yapması önemli değil..biss key,sağlamlık,servis yoluna düşmeme,iyi kumanda önemli..
    ya da bu cihazlardan hiç birini almamalımıyım görüşlerinizi yazarsanız sevinirim..

Sevgili dostum,

Tam yerine geldiniz...

Bu başlıktaki gelişmeleri ve anlatılan sorunları okumaya ne dersiniz !?

Bakınız alıntı'da kırmızı ile işaretlediğim kriterleriniz önemli...

Saygılar, sevgiler.

• Bugün bir husus dikkatimi çekti.

Hani bizim dingil dragon var ya ! (Şimdi nick'ini yazmayayım hemen adamları vasıtasıyla forumu karıştırır.) Yani nam-ı diğer, çatlak yöösek möhündüs.

Bu dingil dragon, mesajlaşmadaki tarzımı da kopya etmeye başladı !

Breh breh breh...
  • fx turbo da sinyal sorunu iyice arttı.merih video yu aarayıp gondermekmi gerekiyor.sitesinde iletişim bilgisi yok?
  • Satın aldığınız yer vasıtası ile de onarıma göndermeniz mümkündür.
  • selamlar.Aranıza bende katıldım malesef.Cihazım fx turbo hd.

sinyal yok

Anladım ki bizimkisi bile bile lades miş.
    bugun cihazı servise götürecem bakalım ne yapacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murti_sari

selamlar.Aranıza bende katıldım malesef.Cihazım fx turbo hd.

sinyal yok

Geçmiş olsun.

Arızayı gideriyorlar... Ancak bir süre sonra tekrar nüksedebiliyor.

Kolay gelsin.
  • quote:

quote:

sinyal yok

Geçmiş olsun.

Kolay gelsin.

Gerçekten dostum tam da yazdığın gibi oldu.Aslında 10 dakika için gidermişler.Sonrası ise tam bir fiyasko 5 dakika izleyip 23 saat 55 dakika sinyal yok.Dairede değiştirmediğim kablo kalmadı bu cihaz yüzünden.Yarın son bir kez daha yollayacağım.Biliyorum ki yine aynı sorunlarla karşılacağım. Sonra herhalde çöpe atacağım.

Bu arada bende 270 tl ye sunu öğrendim.Teknolojik cihazlardan türk malından uzak durmak gerek

• quote:

quote:

quote:

sinyal yok

Geçmiş olsun.

Kolay gelsin.

Gerçekten dostum tam da yazdığın gibi oldu.Aslında 10 dakika için gidermişler.Sonrası ise tam bir fiyasko 5 dakika izleyip 23 saat 55 dakika sinyal yok.Dairede değiştirmediğim kablo kalmadı bu cihaz yüzünden.Yarın son bir kez daha yollayacağım.Biliyorum ki yine aynı sorunlarla karşılacağım. Sonra herhalde çöpe atacağım.

Bu arada bende 270 tl ye sunu öğrendim.Teknolojik cihazlardan türk malından uzak durmak gerek

Aynen katılıyorum.

Yeni bir cihaz edinmek durumunda kalınacağı için, ikinci yapılan harcama ile kaliteli
    bir cihaz edinilecek harcamadan daha fazla harcama yapılmış olunuyor.

Bu hususlara bu başlık altından çok kere değişik sayfalarda değindim. Ancak cihaz
    edinmeye karar verenlere fiyat cazip geldiği için, hemen alım kararı verilebiliyor. Tabi sonuç
    hüsran oluyor.

Saygılar, sevgiler.

• : ))

Yine güldürdünüz beni.

Problem yaşayan arkadaşlar servise gönderin, hiç bir serviste olmadığı kadar ilgili olduklarını göreceksiniz. Teknolojide biraz da Türk Malı olanları desteklemek lazım. Hep çin hep çin nereye kadar.
  • quote:

quote:

quote:

sinyal yok

Geçmiş olsun.

Kolay gelsin.

hıremcoya sımdıye kadar 3 cıhaz gonderdım 2 gune tamır edıp kargosunu bıle odeyıp gonderdıler

cıhazı gonderırken sorunu acıkca cıhazın ustune yazarsanız 2.3. kez gıttıgını belırtın daha ıyı olur

• He he...

Mal durmadan servise gidip geliyorsa, ürün olarak kullancısını üzüyor demektir.

Ki, bu x3 turbo'daki tuner sorunu da kronik olduğına göre !?

Ayrıca 2 yıl garantisi bulunan ürüne servis hizmeti vermeyipte ne yapacaklar !? Yan yattı,
    çamura battı mı ? diyecekler.

Burada ilk sayfadan itibaren anlatmaya çalıştığımız husus, maldan nefaseti ile istifade
    edilememesidir. Yoksa servise gönderdin mi, tabiki yapacaklar... Yapıyorlar da... Yapılması
    nihai çözüm olsa, kimse yoğurt ekşi diye tepki göstermez.

Saygılar, sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toronto1

quote:

quote:

quote:

sinyal yok

Geçmiş olsun.

Kolay gelsin.

hıremcoya sımdıye kadar 3 cıhaz gonderdım 2 gune tamır edıp kargosunu bıle odeyıp gonderdıler

cıhazı gonderırken sorunu acıkca cıhazın ustune yazarsanız 2.3. kez gıttıgını belırtın daha ıyı olur

bu meajımdan sonra uydu alıcısının problemini anladım galiba.Isınmadan dolayı yapıyor.Uyduyu tv dolabından çıkarıp dısarı kurdum dün geceden beri sinyal var.

• quote:

bu meajımdan sonra uydu alıcısının problemini anladım galiba.Isınmadan dolayı yapıyor.Uyduyu tv dolabından çıkarıp dısarı kurdum dün geceden beri sinyal var.

Bu işlemin faydası var tabiki... Ancak kesin çözüm olduğunu sakın düşünmeyin !
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.