Selamlar , Bugun öğle yemeğine pizza siparişi verirken farkettik, Sepete bişey ekleyince 4 peynirli pizzayı ücretsiz olarak kendi ekliyor. Biz 2 döner söyledik yanında pizza ile birlikte 25.90a geldi. https://www.littlecaesars.com.tr/ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sellimist -- 26 Kasım 2020; 15:14:0 > |
Sepete ek, Bedava Pizza (Little Caesars)
-
-
Eti cin büyüklüğünde mi geliyor?
-
Küçük boyun 4 dilim'i galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten 20 lira minimum sepet tutarı var gerek yoq
Normal de söylediğimiz standart küçük boy geldi.
Bileydim onunda fotosunu çeker koyardım :):)
@CengizGurkan , @erhandenizzz
-
Bedava zannettim ama ufak bı promosyon hediye
Açtım, yazıyı gördüm 12.90 sipariş oluşturdum. Önce parayı çekti sonra alt limit 20 TL dedi ve sipariş oluşturmadı. Durduk yere 12.90 kaybettik :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: AsiRuhiAçtım, yazıyı gördüm 12.90 sipariş oluşturdum. Önce parayı çekti sonra alt limit 20 TL dedi ve sipariş oluşturmadı. Durduk yere 12.90 kaybettik :)
iptal edin siparişi, sizin yorumunuzdan sonra ilk mesajdaki gorseli sildim, sepette 12.90a gösterince verir zannettim.
biz alırken döner ile aldıgımız için, 20tl yi aşıyormuş zaten.
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerdavader -- 1 Aralık 2020; 17:3:41 > -
aynen, iki ürün koydum ve aldım, paylaşana teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyofc1 -- 26 Kasım 2020; 15:34:8 > -
quote:
Orijinalden alıntı: sellimistiptal edin siparişi, sizin yorumunuzdan sonra ilk mesajdaki gorseli sildim, sepette 12.90a gösterince verir zannettim.
biz alırken döner ile aldıgımız için, 20tl yi aşıyormuş zaten.
Alıntıları GösterBende verir zannettim, parayı çekene kadar uyarmadı bile :) Canlı destekten söyledim para iadesi için başvuru oluşturdular.
-
Faydalandık, teşekkürler. -
Bugünde sepete ek bedava pizza varmış, düşünen arkadaşlar faydalanabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Eti cin büyüklüğünde mi geliyor? |
Açtım, yazıyı gördüm 12.90 sipariş oluşturdum. Önce parayı çekti sonra alt limit 20 TL dedi ve sipariş oluşturmadı. Durduk yere 12.90 kaybettik :) |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X