Bildirim
Septum Deviasyonu (Burun Eğriliği)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gerçekten ihtiyacın varsa(nefes almada güçlük) ameliyat olmanı öneririm.Bende de deviasyon var,et de var burnumda bunlara rağmen ameliyat olmadım.Doktorlar hemen ameliyat diyorlar bana da hemen ameliyat olmazsan altı ay içinde sağ burun deliğinden hava alamazsın demişti üzerinden 6 sene geçti :D yani burun konusunda kesinlikle doktora değil kendini dinle.Evet gerçekten nefes almada güçlük varsa ameliyatı ol yoksa olma derim. -
Yaklaşık bir buçuk senedir burun tıkanıklığı yaşıyorum. Artık tahammülüm kalmadı diyebilirim. Yani olmak istiyorum ama özellikle ameliyat sonrasını çok merak ediyorum. -
Bana da önerdiler ancak zamanım olmadığı için olmadım. Operasyonu geçiren tanıdıklarım var. Genel olarak 1-2 hafta şiddetli ağrı hissettiklerini söylüyorlar. Birkaç gün konuşamadılar. Hatta yüzü gözü mosmor olmuştu bir arkadaşımın. 1 ay kadar sonra normale döndüler. Bu 1 aylık süreçte ne zaman sorsam pişmanım dediler ancak 1 aylık süreçten sonra iyi ki olmuşum dediler.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 15 yaşından sonra boy ne kadar uzar
- sgk kalp pilini karşılıyor mu 2024
- yanlışlıkla diş yutulursa ne olur
- osteokondral lezyon ameliyat olanlar yorumları
- oksibor kulak damlası zararları
- tarantula logoplex insanda kullanımı
- ateş ölçer tavsiye
- bol boxer giymek zararlımı
- bayağı engerek
- klozapin kullananların yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X