Şimdi Ara

Makat Apsesi - Perianal Fistül Askerlik Vs.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben şubat ayında askere gidecem belki aranızda benimle ayno hastalığa sahip arkadaşlar vardır veya askerde bu hastalığa yakalanan benim makat bölgemde sürekli 2 haftada bir apse oluşuyor bağırsaklarımda ve bunu ameliyat ortamında drenaj yapılması gerekiyor ve sürekli bir akıntım oluyr o bölgemde hijyene çok önem vermem gerekiyor her lavobo çıkışımda yarım saatlik bir oturma banyosu yapmam ve batikonla silmem gerekiyor orayı bunun ameliyatı var ve ben 3 kez oldum sürekli nüks(tekrar) ediyor bunun kesin tedavisi yurt dışında yapılıyor ve yine tekrar oranı yüzde 50 bu tarz bir sorunumla nasıl bir işleme mağruz kalırım elverişsiz verilir mi nasıl olur bu konu hakkında yardımcı olur musunuz ? birde bu hastalığı çekip kurtulan var mı bıktım resmen bu durumda gerçekten .

• Naptınız hocam son durum nedir bende de 2 defa apse oluştu sonrasında fistül oldu.Anal fistül ameliyatı oldum askerliğim birkaç ay içinde gelecek muaf oluyor mu olmuyor mu nasıl bir yol izlemek lazım ?

• relireli R kullanıcısına yanıt

Askere gidersin sorun olmaz.

• İki yıl önce anal apse sonrası fistul oluştu ameliyat filan olmadım iki yıldan fazla oldu ne apse var ne fıstulle ilgili şikayetim. Apse kendi kendine boşaldı bir hafta yatış vermişti doktor damardan antibiyotik almıştım drenaj işlemi yaptırmadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Anal Fissür ve
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.