Şimdi Ara

Serbest Sohbet Köşesi (687. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.058
Cevap
19
Favori
405.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 685686687688689
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne güzel işte. Dırdırı yok vırvırı yok.
    Yalnız ben sonu çok farklı olur diye hayal etmiştim. Taylor, Adem; Nova, Havva olur. Tekrardan insan irkini yeryüzünün hakimi kılar ve maymunlarin kökünü kazır diye düşünmüştüm, olmadı. Hayır yani bunları yapmayacaksan neden Nova'yi yanına alırsın, onu anlamadım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar karıştırma, galiba serinin 6.cısı çekildi, yönetmenler Evrim-yaratılış tartışmalarına daha fazla bulaşmak istememişlerdir belki, ama tek işe yararı 1. filmdi diğerleri özellikle son çekilenler teknolojik saçmalıklar.
    Valla bence Nova daha güzel olabilirdi, örneğin o zamanki Ursula Andress!
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotherPlanet

• Biraz kasvet katalım konuya.

Dün öğleden sonra işyerinde otururken kapıdan ufak ve leş gibi bir çocuk girdi, bakmadım bile. Yanıma kadar geldi, ayakkabı kutusu uzattı, biraz bozuk paralar vardı. Kovdum önce, sonra pişman olup geri çağırdım. Tek kolu yok; sol dirsekten itibaren. Adı Eşref, Suriye'li. Bir bomba kolunu kopartmış. Çemberlitaş, Gedikpaşa civarında dilencilik yapıyor.

Eşref en fazla 10 yaşındaydı. Kirden yüz hatları görünmez olmuş, sefaletin üst mertebesinde bir yerde yaşar gibi...

Eşref'in kolunu koparan bombayı rte göndermiş olabilir, olmayabilir. Fakat Eşref ve niceleri bir daha ülkelerine dönmeyecekler. Yıllar sonra bu ülkenin suç örgütünün başına geçecekler.

Rte her taraftan bu ülkenin başına bela oldu. Sümeyye denen danışmanının zırvalamalarını da ciddiye almıyorum.

Şu mübarek Ramazan ayı hürmetine Allah Teala şunları ve şürekasını bildiği gibi yapsın!

• hayırlı bayramlar cümleten :)
  • Adam bayramı kutlayım uçmuş

Hayırlı bayramlar. Yazmıyoruz artık eskisi gibi niye acep (AbdullahÖrs kapanışı yaptım )
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

Adam bayramı kutlayım uçmuş

Hayırlı bayramlar. Yazmıyoruz artık eskisi gibi niye acep (AbdullahÖrs kapanışı yaptım )

Kişisel sayfanı gözü çekikler hacklemiş
  • PSO J318.5-22 kullanıcısına yanıt
    Alan adımı uçurmuşlar hocam
  • Minimum 46''lik bir tv almayı düşünüyorum öneriniz var mıdır arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karpuz luteum

Avatarımdaki hatun çok güzel değil mi?

64x64 piksellik fotoda isterse dünya güzeli olsun tam olarak gözükmez, anlaşılmaz ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaya

quote:

Orijinalden alıntı: karpuz luteum

Avatarımdaki hatun çok güzel değil mi?

64x64 piksellik fotoda isterse dünya güzeli olsun tam olarak gözükmez, anlaşılmaz ki

İsterse 1 piksel olsun güzel güzeldir. Şu nasıl:

Şu da Planet of the Apes'den bir sahne:

Şu fotolara da baktıkça gülüyorum :

• Hıhh, Novaya güzel diyen kesin Jane Fonda'lı Barbarella'yı hiç izlememiştir!

Ve ev güzel evim!

• Birde bizden;

• Bugün forum yöneticisi bir kardeşimizden mesaj geldi. Açtığım konu kural ihlali içerdiği için silinmiş. Ama haftalardır duran ve iktidar propagandası olmak dışında hiçbir amacı olmayan konu hala yerinde duruyor ve aynı propaganda memurları işlerine devam ediyor. Ben bu durumu foruma yakıştıramadım.

Konumu silip, diğer konuyu görmezden gelen yönetici umarım bir açıklama yapar.
  • Hiç olmazsa bu konular yine üste çıksalar?
    Bilim bölümünde de ortalığı tuhaf tipler doldurmuş. Konularda toplu mesaj silmeyi çok seven birisi var galiba?
    " Evrim teorisi düşününce size saçma gelmiyor mu? " konusunda saçma sapan bir sürü tip var. Öyle bir şey merak edenler değil, Evrimin E'sini bilmeden saçma sapan hikayeler anlatıyorlar. Bölümden bunlar uzaklaştırılsa iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 20 Eylül 2014; 2:21:18 >
  • ne kadar değişmiş buralar,

herkese iyi bayramlar..
  • İyi bayramlar
  • İhtiyar nesil kalmadı artık KB'de, üst konularda alt oldular artık.
    Herkesin güzel, mutlu bir Bayram geçirmesini dilerim.
  • 
Sayfa: önceki 685686687688689
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.