Şimdi Ara

SERCAN TRANSFERİ YİNE HORTLADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Galatasaray'ın Bursaspor'dan transfer etmek istediği Sercan Yıldırım konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor!..

Son alınan bilgilere göre, Galatasaray, Bursaspor'un Sercan'ı satmak için belirlediği şartları kabul etti ve transfere "tamam" dedi. Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı ise henüz sarı-kırmızılı takıma bu transfer konusunda geri dönmedi.

Sercan Yıldırım'ın geleceği için büyük önem taşıyan kararın verilmesi için İbrahim Yazıcı bekleniyor. Oyuncunun menajeri Metin Korkmaz'ın da akşam saatlerinde bir açıklama yapması gündemde.

Sercan Yıldırım'ın Galatasaray'a transferi gerçekleşmezse büyük ihtimalle sezon sonuna kadar Bursaspor'da kalması bekleniyor. Öte yandan Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, bugün (cumartesi) yaptığı açıklamada "hiçbir futbolcumuzu satmama kararı aldık" demişti.

Kaynak=Maraton

• En başından beri gelmesini isteyen biri olarak ben bile sıkıldım artık.

Bu Anadolu kulüplerinin 3 büyüklere çektirdiği nedir arkadaş ?

Oyuncu gitmek istiyor, yöneticiler yollamıyor.

Kimse kimsenin kölesi değil ki.

Eğer bi' oyuncu gitmek istiyorsa zaten kafasında bitirir o takımı ve alacağın verim düşer.

E böyle olmasındansa orta yol bulunup halledilse ne güzel.
  • ben sercanı istiyorum ama o fiyata alıcaklarsa hiç almasınlar o fiyata gider babalar gibi kaliteli yıldız alırız ne olacağı belli olmayan bir adama o kadar para vermek bence saçma fener saçma sapan bunlara para verdi bunların bi tarafı o yüzden kalktı şimdi onlarında vericek parası kalmadı sercanı avrupadan istiyorlar ayaklarıda yapmasınlar kimsenin istediği yok ligde gol krallığına aday bile değil şuan nasıl bir istikrarsızlık neyse ucuza gelicekse gelsin iyi yedek olur ısınırsa belli süre sonra ilk 11 de şans bulabilir ama düşük bir ihtimal
  • Sercan'ın bizim için bi' kaç avantajı olabileceği için düşünülüyor zaten.

Yoksa yüzüne bakılmazdı.

Bunlar ; genç olması, Türk olması ve elimizden çıkarmak istediğimiz bazı oyuncuların takasta Bursaspor tarafından istenmesi.
  • Hakikaten deyişteki gibi : Fazla naz aşık usandırırmış.

Bende gelmesini isteyenlerdenim ama bıktım.Geleceksi se gelsin yoksa toptan kapatılım bu defteri
  • yeni bir adnan sezgin faciası bizi bekliyor

dış transferde haldun üstünel ne kadar başarılıysa, iç transferde de adnan sezgin o kadar başarısız. adam geçen sene o kadar rezil bir yönetim sergiledi ki, birçok takımla kanlı-bıçaklı oldu gs. kayseri'ye söz veriyor, tamam diyor alacağız kesin futbolcunuzu, kayseri sezgin'in sözüne güvenerek başka bir futbolcuyla prensipte anlaşıyor, sonra adnan sezgin küfür eder gibi, hakaret eder gibi cayıyor. bir söz adamın şerefidir. bu sezon, ali turan olayı bu yüzden bu kadar budaklandı. adamda öyle bir ego var ki, ondaki ego barcelona başkanında yok. bıktım artık bu adamın fiyaskolarından, kurtulamadık bir türlü. gs'nin itibarını 2 paralık etmekten başka yaptığı bir şey yok. birçok anadolu klübüyle bu adamın egoları yüzünden kanlı bıçaklıyız.

şimdi bir de tutturmuşlar sercan da sercan. adnan sezgin'e bırakırsan tabii ki bu fiyata alırsın sercan'ı. sercan hakkında geçen sene "m.city" istiyor iddiaları atıldı ortaya, bu iddiaları kim attı peki, sercan'ın menajerleri attı. herkes de vaaay sercan neymiş dedi. ingiltere'de bir oyuncunun oynayabilmesi için, belli bir süre milli takımda oynaması gerek, yoksa ingiltere'de oynayamıyor. m.city yöneticileri bunu bilemeyecek kadar salak mı? aptal mı? cahil mi? elbette değil, menajer iki uydurma haberle sercan'ın reklamını yapıyor, sercan gibi oyuncular balon fiyatlara satılmaya çalışılıyor.

bjk ismail köybaşı'na, tabata'ya servet ödedi, fb berezilyalılarına ve topuz'a servet ödedi. adnan sezgin paşa hemen kıskandı herhalde, biz de biraz para savuralım dedi.

• satmıyoruz filan yalan para az geldi satmıyoruz diyerek fiyat yükseltmeye çalışıyorlar mehmet topuz gibi satmıyosanız satmayın niye hergün açıklama yapıyosun ben olsam anadolu takımlarından tek oyuncu almam tuncay gökhan gönül arda emre volkan semih vs bu oyuncuların hangisi anadolu takımlarından 5 6 milyon euroya alındı ya alt yapıdan çıktı ya 2. ligden ucuza alındı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bobo1903

satmıyoruz filan yalan para az geldi satmıyoruz diyerek fiyat yükseltmeye çalışıyorlar mehmet topuz gibi satmıyosanız satmayın niye hergün açıklama yapıyosun ben olsam anadolu takımlarından tek oyuncu almam tuncay gökhan gönül arda emre volkan semih vs bu oyuncuların hangisi anadolu takımlarından 5 6 milyon euroya alındı ya alt yapıdan çıktı ya 2. ligden ucuza alındı.

+1

Ben de gelmesini isteyenlerdenim ama bıktım artık ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.