sercana 7 milyon mu verilir.. vermeyiz vermemeyede verirsekte 17 yıla falan yayarız bence bu parayı
Sercan çok yetenekli bence değer her türlü kar ederek satarız
quote:
Orijinalden alıntı: bobo1903
gs sercanı niye alıyorki gol sıkıntısımı var forvetsiz çıksanız yine gol atarsınız
cok iyi bi yönetimimiz var cok paramız var. kimi istiyosak getiriyoruz işte allah kahretmesin
quote:
Orijinalden alıntı: Headshott
kaç oyuncuyu bahsi geçen fiyatın üstüne sattık ki sercanı kar ederek satarız diyosun ? :)
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
kaç oyuncuyu bahsi geçen fiyatın üstüne sattık ki sercanı kar ederek satarız diyosun ? :)
Sercan gibi performansı olan 19 yaşında bir santraforumuz hiç olmadı ki satasın. Rijkaardın elinde iki sene içinde ben garanti veririm 40-50 milyon Euroluk bir oyuncu olacağını. Keşke alabilsek.
Sercanı almasınlar uçurtmayı vurmasınlar!
Sercan alınmaz mı arkadaş yahu? 1 e al 5 e sat daha 19 yaşında böyle Türkiye' yi geçtim santrafor var mı? Kapacak elin İngiliz' i orada izleyince anlayacaksınız ama iş işten geçmiş olacak. Sercan çok kaliteli santrafor. Gözlerinizle sahada izlemeniz lazım. Milli maçlarda biraz olsun anlarsınız umarım ne diyelim!
Mehmet Topuz transferien döner bu iş söylenen rakama alırsak ki gerçekten üzücü bir durum olur. O paraya Elano'yu aldık, Sercan yetenekli olabilir ama hayatta 7m+Nonda etmez şu aşamada. Alınmasını isterim ama hem gerek yok hem de çok pahalı. O paraya Avrupa'dan asıl ihtiyaç gereken sağ bek veya bir ortasaha alınabilir. Ortasaha acil değil ama sağ bek alınabilir.
Not: Sercan'ın gelmesini isterim ama bu paraya değil. Hiç olmazsa 7m+Nonda'ya değil.
Sercan'ın bu son senesi gitmemekle iyi yaptı vasat bir oyuncu arkadaşlar çok Managerlik oyunu oynuyorlar galiba adam vasattan ilah mı olacak 10 yıl sonra
quote:
Orijinalden alıntı: AksakRiTim
Sercan'ın bu son senesi gitmemekle iyi yaptı vasat bir oyuncu arkadaşlar çok Managerlik oyunu oynuyorlar galiba adam vasattan ilah mı olacak 10 yıl sonra
Ertuğrul Sağlam Bursanın başına geldi geleli dediğin gibi vasat gözüküyor. Gidip Ertuğrul öncesi maçlarına bakmanı öneririm. Oyuncuyu hoca vezir de eder rezil de... Ertuğrul Sercanı resmen pasivize etti.
quote:
Orijinalden alıntı: Zommby
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
quote:
Sercan gibi performansı olan 19 yaşında bir santraforumuz hiç olmadı ki satasın. Rijkaardın elinde iki sene içinde ben garanti veririm 40-50 milyon Euroluk bir oyuncu olacağını. Keşke alabilsek.
avrupadan hiç bi kulüp türkiyeye 40-50 milyon euro vererek oyuncu almaz. kademe kademe bu işler sen nasıl anadolu kulüplerine bi yere kadar para veriyosan avrupa da sana aynısını yapar. o 40-50 milyon euroluk alış satışları da devler kendi arasında yapar. Arda için dahi 15-20 den fazla vermeyecekler ama adam alır bi sene sonra 40 a satar ona yapcak bişey yok
7 milyona afrikadan 8 tane sercan alınır be
benim duyduğum haberde 7 milyon nonda ve nondanın yıllık alacağı parayı gs verecek
quote:
Orijinalden alıntı: dangershark
benim duyduğum haberde 7 milyon nonda ve nondanın yıllık alacağı parayı gs verecek
Yok, artık devenin bale pabucu! Yönetim böyle bir hata yapmaz umarım. Onun yerine daha ihtiyaç gereken yere Coloccini'yi alırız, daha az fiyata.