Şimdi Ara

Şeref Can ENGİN bulunmuuuuuşşşş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün sabah işe geldiğimde Hürriyet gazetesinde Şeref Can ENGİN'in bulunduğunu ve ailesine kavuştuğunu okudum. Ailesi adına çok sevindim. Ailesinin gözü aydın. Sonsuz şükürler.....
    Ve herkesle bunu paylaşmak istedim...

• Hadi Hayırlı Olsun Bakalım...!
  • Çok sevindim ya Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
  • Hayırlı Olsun
  • haberin devamı nerde acaba. haber sitelerine giremiyorum bi türli bi sorun var bende
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sami yusuf büyük sanatçı
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kayıp çocuk operasyonu

Ertuğrul ERBAŞ/İSTANBUL

Çanakkale’de kaybolduktan sonra kaçırıldığına hükmedilen ve dört ay boyunca haber alınamayan Şeref Can Engin’i, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’nun görevlendirdiği ’Avcı’ lakaplı Şentürk Demiralp İstanbul’da buldu. Küçük Şeref’i evli ve dört çocuk babası A.D.’nin kaçırdığı anlaşıldı.

DÖRT ay önce kaybolan Çanakkaleli Küçük Şeref İStanbul’da bulundu. 7 Nisan 2006’da, ailesiyle birlikte gittiği şehitlik ziyareti sırasında Kabatepe Ziyaretçi ve Dinlenme Merkezi’nde kaybolan Şeref Can Engin’i, evli dört çocuk babası A.D.’nin kaçırdığı ortaya çıktı.

Küçük Şeref’in kaybolmasından sonra hemen arama çalışmalarına başlandı. Ancak kısa sürede bulunamayan ve kaybolmayıp, kaçırıldığı üzerinde durulan Küçük Şeref’ten haber alınamadı. Küçük Şeref’in ailesi, çocuklarının bulunabilmesi için bütün medya kuruluşları ve internet dahil çeşitli yollara başvurdu. Ancak tüm girişimler sonuçsuz kaldı.

BAKAN DEVREDE

Baba Turgay Engin, oğlunun bulunması için geçen ay İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’ya başvurdu. Bakan Aksu da çocuğun bulunması için özel bir ekip oluşturdu.

GÖREV ’AVCI’NIN

Ekibin başına ’Avcı’ lakaplı Emniyet Müdürü Şentürk Demiral getirildi. İşe koyulan ekip, Küçük Şeref’i bulmak için 22 gün önce çalışmaya başladı. Zorlu bir araştırmadan sonra geçen pazar günün Küçük Şeref’in gizlendiği yer belirlendi. Kadıköy İçerenköy’de bir eve dün saat 22.00’de operasyon düzenlenerek Küçük Şeref kurtarıldı. Çocuğu kaçıran ve serbest müteahhitlik yaptığı belirtilen A.D. ise gözaltına alındı. A.D. ilk ifadesinde polise çelişkili açıklamalarda bulundu.

İFADE ŞÜPHELİ

Akraba ziyareti için gittiği Çanakkale’de çocuğu görerek beğendiğini ve kaçırdığını söyledi. Ancak polis, kaçırma olayının başka nedenleri olabileceği üzerinde de durulduğunu açıkladı. Bu arada olayı duyan Engin Ailesi büyük bir sevinç içinde polis merkezine koştu. Engin Ailesi’nin üyeleri Küçük Şeref’i bağırlarına basarken bayram sevinci yaşandı.

Ailesi adına internet sitesi kurdu

2 yaşındaki Şeref Can Engin’in kayboluşu, aile olarak çıkılan bir gezinin aylar boyunca sürecek kabusa dönüşmesine neden oldu. Şehitlik ziyaretinde kaybolan Küçük Şeref’in bulunaübilmesi için bütün yolları deneyen ailesi, son olarak ihbar mekanizmasını çalıştırmak istedi ve bir internet sitesi kurdu. ’www.serefcanengin.tr.cx’ adresli sitede Şeref’e ait fotoğrafları konularak vatandaşların başvurcakları telefon numaraları ve adresler yayınlandı. Ancak bu siteye yapılan bütün ihbarlar asılsız çıktı.

• hayırlı olsun
  • ne kadar sevinmişlerdir düşünemiyorum onu bulan polislere o anne öyle içten dua ederki ne mutlu onlarada.
  • Yürek acıtan bir aile faciasi var ortada bundan sonrasi için Allah kolaylik versin.
  • sevindim valla. hayırlı olsun ailesine
  •  Şeref Can ENGİN bulunmuuuuuşşşş

Şeref Can bulundu... Kaçırmanın ardında yasak aşk ilişkisi çıktı

4 ay önce ailesiyle birlikte gittiği Çanakkale'de ortadan kaybolan 2 yaşındaki Şeref Can Engin, kurulan özel ekibin 3 haftalık takibiyle İstanbul'da bulundu. Küçük Şeref’i evli ve dört çocuk babası A.D.’nin kaçırdığı anlaşıldı. Kaçırmanın ardında ise yıllar önce yaşanan yasak aşk ilişkisi çıktı

7 Nisan 2006’da, ailesiyle birlikte gittiği şehitlik ziyareti sırasında Kabatepe Ziyaretçi ve Dinlenme Merkezi’nde
    bir anda gözden kaybolan Şeref Can Engin’i, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu’nun görevlendirdiği ’Avcı’ lakaplı Şentürk Demiralp İstanbul’da buldu. Kaybolmasının ardından yapılan aramalara rağmen bir ipucu bulamayan polis, Şeref Can'ın kaçırılmış olması ihtimalini değerlendirmeye başladı. Ancak 1 ay öncesine kadar bu araştırmalardan bir sonuç alınmadı. Bu arada Engin ailesi de kendi çabalarıyla oğullarını aramaya koyuldu. Çanakkale ve İstanbul'da her köşeye oğullarının resimlerini yapıştıran, cep telefonlarına mesaj çekerek, kurduğu internet sitesinde yardım çağrıları yaparak sesini duyurmaya çalışan Engin ailesi, İçişleri Bakanı'na ulaşmayı başardı. Geçtiğimiz ay Baba Turgay Engin, oğlunun bulunması için İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ile görüştü. Bakan Aksu'nun talimatıyla emniyet çocuğun bulunması için özel bir ekip oluşturdu. özel ekibin başına da bir çok başarılı operasyona imza atan ’Avcı’ lakaplı Emniyet Müdürü Şentürk Demiral getirildi. 3 hafta önce çalışmalara başlayan 'Avcı' liderliğindeki özel ekip, zorlu bir çalışmanın ardından Küçük Şeref ile ilgili önemli ipuçları elde etti. Küçük Şeref'in Kadıköy İçerenköy’de bir evde olduğunu belirleyen ekipler dün saat 22:00 sıralarında eve baskın düzenleyerek çocuğu kurtardı. Şeref Can'ı kaçıran ve serbest müteahhitlik yaptığı belirtilen evli ve dört çocuk babası A.D. gözaltına alındı. A.D.'nin 'Şeref Can'ın gerçek babası benim. DNA testiyle kanıtlayabilirim' şeklindeki ifadesi herkesi şaşırttı. Şeref Can'ın babası Tuncay Engin bir yandan oğlunun bulunmasına sevinirken, diğer taraftan bu ilginç iddia karşısında şok yaşadı.

YASAK AŞK
    Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alınan A.D., anne Yıldız Engin ile yıllar önce yasak aşk yaşadığını, Şeref Can'ın da kendi oğlu olduğunu söyledi. Anne Yıldız Engin'in de bu ilişkiyi doğruladığı, oğlunun A.D. tarafından kaçırıldığını bildiği ancak korktuğu için söylemediği ortaya çıktı.
    121 gün boyunca Şeref Can'ı evinde saklayan A.D.'nin eşi ve çocuklarını da kimseye birşey söylememeleri konusunda tehdit ettiği öğrenildi.
    Öte yandan iddialar karşısında Kadıköy Cumhuriyet Başsavcılığı, anne Yıldız engin için koruma kararı aldı.

• çok sevindim

akabinde oha falan oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abbas The Traveler -- 2 Ağustos 2006; 13:44:01 >
  • BU kadar çalışmanın boşa gitmemesine çok sevindim.
    Çalışınca gerçekten elde edilebilecek şeyler varmış.
    BU uğurda savaşan herkesi kutluyorum.

Kalan hayatındada başına böyle uğursuz bir olay gelmemesi dileğiyle.
    Kendimi zor tutuyorum tüylerim diken diken ağlıyacam
  • Öncelikle çocuğun bulunmasından ötürü Hayırlı olsun.

Ama diğer iddialar gerçeksede bir aile yıkılacak.

Hayat ne ilginç bir oyun....
  • ben pek sevinemedim, olayın ardından başka bir pislik çıkmış yazılanlara bakılırsa. Allah kadın milletinin şerrinden korusun..!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: wineleven

ben pek sevinemedim, olayın ardından başka bir pislik çıkmış yazılanlara bakılırsa. Allah kadın milletinin şerrinden korusun..!!

olay su anda bir iddiadan ibaret... Denilenler ispatlanirsa binlerce kisinin duygulari feci sekilde rencide edildi...
  • yuh ya olaya bak annesi çocuğun başına ne geldiğini bilior ve saklıyor o adam ağlamaktan eridi tükendi ya bu nası iştir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.