Şimdi Ara

Seri Güncellemesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Silver I seri maçlarındaydım.İlk iki maçım lose, sonraki üç maçım win alarak geçti.Gold V bekliyordum ancak "Seri Güncellemesine Hak Kazandınız." diyerek tekrar Silver I serilerine soktu beni.Bir bilgisi olan var mı ?

• Gold olman için en az 1500 elonun olması gerekir. Büyük ihtimal elon yetmemiştir ve elonu yükseltebilmen için seni tekrar seriye sokmuş.
  • Elom tam 1500 falandı son maça girmeden anlayamadım gitti ya.

http://www.lolking.net/summoner/tr/1207210

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harle -- 8 Şubat 2014; 5:47:42 >
  • Buraya bakarak elonun kaç olduğunu bilemezsin. Lolkingte gösterilen sadece tahmini bir rakamdır. Gerçek elolar gizli tutulur.
  • O zaman bir soğuk su içeyim...
  • Afiyet olsun yeni serinde başarılar
  • Peki bu seridende tekrar geri seriye atma şansı var mı Şaştım kaldım cidden son maça iyi asılmıştım birde.
  • O kadar geride olacağını sanmam bu seriyi de aldın mı tamamdır
  • Seriye çıkarmasa zaten elon Gold'a yetmezdi. İlk defa duyuyorum böyle birşey ticket atıp hakkını aramalısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nirvana.

Seriye çıkarmasa zaten elon Gold'a yetmezdi. İlk defa duyuyorum böyle birşey ticket atıp hakkını aramalısın

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elo yetmediği taktirde serilere sokmuyor. Düzenlene kadar 0 LP gelir. Bence ticket at.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • O degil de hotfix gelmisti hani botrk ve serilerle ilgili. Turk lol sitesinde neden yazmiyor bunu? Cevirneye mi usenmisler?

• Beyler ticket attım daha yanıtlanmadı ama bir bilgisi olan var mı ?
  • Sana gelecek cevabı söyleyeyim bizim lig sistemine müdahale gibi bir durumumuz yok gibisinden bir mesaj gelecek çünkü banada benzer olmuştu son maçı kazandım lig atladım server çöktü son maç sayılmadı tekrar atmak zorunda kaldım ticket attığımda yapacağımız bir şey yok ancak size önerimiz arkadaşlarınızla oyuna girmeniz oldu ama senin durumun çok saçma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strength of the Bear

O degil de hotfix gelmisti hani botrk ve serilerle ilgili. Turk lol sitesinde neden yazmiyor bunu? Cevirneye mi usenmisler?

Surr@20 de demişlerdi. Daha kesin değil o seri olayı.
  • Senin yerini başka biri kapmış Gold 5 ladder'ında.
  • Eger tekrar seriye atmasaydi 99 lpde 0 puan gelecekti. Ayni durum bence. Aslinda bu daha mantikli. 99 puandasiniz ve 0 puan gelecegini biliyorsunuz. Oyunu kazanma isteginiz ne olur? Bir de serilerdesiniz kazanma isteginiz nasil olur?

• Benim tüm istediğimi yerle bir etti şuan :D Sınırlı oynama şansım var zaten.
  • Bence eloyla alakası yok elon yetmeseydi 99 lp de birkaç kere 0 gelirdi yeterli eloya ulasana kadar serilere çıkartmazdı ilk defa duyuyorum merak ettim açıkçası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.