Bildirim
serial ata sorunu
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
eğer anakartın güncellemesi varsa onu yükle,varsa hdd nin sürücüsünü yükle
ama bence bunlarla ilgisi yoktur seriata hddlerde en çok karsılasılan sorun
raid ile ilgii sorunlar eğer raid desteği açıksa kapat.Güvenle kaldır benim bildiğim usb lerde cıkar belki usb ile sorunun vardır -
Eğer işletim sistemini SATA harddiske kurarsan böyle bir uyarı almassın. SATA harddiskler çalışır haldeyken söküp takılabilmeyi desteklediği için böyle bir uyarı var. Aynı uyarıyı usb disklerde de görebilirsin. Saatin yanında çıkan baloncukları engellemek için ise reg püfleri var. -
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci
Eğer işletim sistemini SATA harddiske kurarsan böyle bir uyarı almassın. SATA harddiskler çalışır haldeyken söküp takılabilmeyi desteklediği için böyle bir uyarı var. Aynı uyarıyı usb disklerde de görebilirsin. Saatin yanında çıkan baloncukları engellemek için ise reg püfleri var.
Ne o püfler??? Pls.. Çok gıcık yaaa... -
reg püfleri ne???nerde bulurum...şimdi hdd driverı yok.sitesine girdim.orda da xp yükleyin tanır diyo.ayrıca bu usb deil hdd...yani usb güvenle kaldır deil hdd'yi güvenle kaldır baloncuğu... -
grup policies editorde dont popup ballons anymore die bi secenek var onu sececeksin ama nerede olduğunu arayamam su anda google da Antispy die bi program ara bul indir. calıştır istediğini sec bitsin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X