Şimdi Ara

serial ata sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende seagate serail ata 160 gb lik bi hdd var.windowsu kurduğumdan beri sağda saatin olduğu yerde güvenle kaldrı diye bi işaretçi çıkıyor.hhd'yi kaldırmak için.bundan nasıl kurtulabilirim???ya da bütün serial atalarda bu çıkıyor mu???

• eğer anakartın güncellemesi varsa onu yükle,varsa hdd nin sürücüsünü yükle
    ama bence bunlarla ilgisi yoktur seriata hddlerde en çok karsılasılan sorun
    raid ile ilgii sorunlar eğer raid desteği açıksa kapat.Güvenle kaldır benim bildiğim usb lerde cıkar belki usb ile sorunun vardır
  • Eğer işletim sistemini SATA harddiske kurarsan böyle bir uyarı almassın. SATA harddiskler çalışır haldeyken söküp takılabilmeyi desteklediği için böyle bir uyarı var. Aynı uyarıyı usb disklerde de görebilirsin. Saatin yanında çıkan baloncukları engellemek için ise reg püfleri var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalpakci

Eğer işletim sistemini SATA harddiske kurarsan böyle bir uyarı almassın. SATA harddiskler çalışır haldeyken söküp takılabilmeyi desteklediği için böyle bir uyarı var. Aynı uyarıyı usb disklerde de görebilirsin. Saatin yanında çıkan baloncukları engellemek için ise reg püfleri var.

Ne o püfler??? Pls.. Çok gıcık yaaa...
  • reg püfleri ne???nerde bulurum...şimdi hdd driverı yok.sitesine girdim.orda da xp yükleyin tanır diyo.ayrıca bu usb deil hdd...yani usb güvenle kaldır deil hdd'yi güvenle kaldır baloncuğu...
  • grup policies editorde dont popup ballons anymore die bi secenek var onu sececeksin ama nerede olduğunu arayamam su anda google da Antispy die bi program ara bul indir. calıştır istediğini sec bitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd Yazma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.