quote:Orjinalden alıntı: Se®PiL yorgunum biras evet nmt sen misin lan o olsa mesaj atardı şimdiye özelden deget
quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. quote:Orjinalden alıntı: Se®PiL yorgunum biras evet nmt sen misin lan o olsa mesaj atardı şimdiye özelden deget
quote:Orjinalden alıntı: Çağdaş quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. quote:Orjinalden alıntı: Se®PiL yorgunum biras evet nmt sen misin lan o olsa mesaj atardı şimdiye özelden deget çağdaş 7 gün + 14 gün kendimizi çizdirdik diye iyice unutmuşsun beni dün siz dedin,şimdiyse lan dememe şaşırdın
quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. çağdaş 7 gün + 14 gün kendimizi çizdirdik diye iyice unutmuşsun beni dün siz dedin,şimdiyse lan dememe şaşırdın Yo unutmadım seni nereden çıkardın
quote:Orjinalden alıntı: demircibu ceylan serpilin kim oldğunu bilmediği ve bulamadığı için çıldırmak üzere serpilde matriksden geldi yaa sorma ne var burda buri o kadar anlamadım hani eğlenceli bi yerdi.. mekanım a geri dönüyorum haberin ossun buri
quote:Orjinalden alıntı: Se®PiL yooo şaşırmadım gözüm pörtlüyo arada ya algılama sorunun var,2dir yanlış anlıyosun ya da sen çağdaşsın ve şaşırarak ona yazdığım şeyi üzerine alındın. 2.si olduğunu sanmıyorum.
quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. quote:Orjinalden alıntı: Se®PiL yooo şaşırmadım gözüm pörtlüyo arada ya algılama sorunun var,2dir yanlış anlıyosun ya da sen çağdaşsın ve şaşırarak ona yazdığım şeyi üzerine alındın. 2.si olduğunu sanmıyorum. Lan yakacan beni durduk yere
quote:Orjinalden alıntı: Se®PiL quote:Orjinalden alıntı: demircibu ceylan serpilin kim oldğunu bilmediği ve bulamadığı için çıldırmak üzere serpilde matriksden geldi yaa sorma ne var burda buri o kadar anlamadım hani eğlenceli bi yerdi.. mekanım a geri dönüyorum haberin ossun buri henüz değil birlikde geri dönücez sana haber vercem ceylo çatla
arada sigara tüttüren arkideş .. heyoo hayat nasıl gidiyo læ tamam kötü bi gündü kabul ediyorum , gidip yatsam iyi olucak
quote:Orjinalden alıntı: demircibu quote:Orjinalden alıntı: Se®PiL quote:Orjinalden alıntı: demircibu ceylan serpilin kim oldğunu bilmediği ve bulamadığı için çıldırmak üzere serpilde matriksden geldi yaa sorma ne var burda buri o kadar anlamadım hani eğlenceli bi yerdi.. mekanım a geri dönüyorum haberin ossun buri henüz değil birlikde geri dönücez sana haber vercem ceylo çatla şimdi yatabilirmiyim buri , uykum varda
quote:Orjinalden alıntı: Çağdaş quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. quote:Orjinalden alıntı: Se®PiL yooo şaşırmadım gözüm pörtlüyo arada ya algılama sorunun var,2dir yanlış anlıyosun ya da sen çağdaşsın ve şaşırarak ona yazdığım şeyi üzerine alındın. 2.si olduğunu sanmıyorum. Lan yakacan beni durduk yere dün siz diyodun bugün lan taktım ben de he, dırdırcı oldum bugün serpil deget