Saol, Hayat bildiğin gibi diycem bilmiyorsun , tatil diyorlar ama ben göremiyorum senin nasil gidiyor
ceylancım iyi geceler demek istedin herhal dünümü bugünümü recep abişşş neyse şimdi onuda çağırıp saçmalamıyalım
bugünler de yarınların dünü değiller mi yok "de get", "yürü git" demek istedim neyse bee durduk yere kavga çıkarmıyım iyi geceler "
quote:Orjinalden alıntı: İlker Gökmen ceylan döver Aaah ah! Zaman ne kadar da değişti ve yabancılaştı bizlere... Bizim zamanımızda biçer döver vardı o kadar.... /> />
quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. quote:Orjinalden alıntı: Çağdaş Ceylan ne içtin :S limonata içmiştim,kola, bi de su Yarasın
quote:Orjinalden alıntı: Çağdaş quote:Orjinalden alıntı: .ceylan. quote:Orjinalden alıntı: Çağdaş Ceylan ne içtin :S limonata içmiştim,kola, bi de su Yarasın sağol doynggg etuş kesinlikle.
quote:Orjinalden alıntı: etusch Serpil'in bi de emir kipinde bir kelime imiş veya bir cümle imiş gibi bir anlamı da var değil mi ?
quote:Orjinalden alıntı: _SouL_ Saol, Hayat bildiğin gibi diycem bilmiyorsun , tatil diyorlar ama ben göremiyorum senin nasil gidiyor aynen beybii
quote:Orjinalden alıntı: Se®PiL quote:Orjinalden alıntı: etusch Serpil'in bi de emir kipinde bir kelime imiş veya bir cümle imiş gibi bir anlamı da var değil mi ? Serpil